Garantie op ledlichtslang. In oktober 2025 2x ledlichtslang gekocht, waarvan 1 onlangs niet meer reageert, jammer, maar dat kan gebeuren. Slechts 1 telefoontje en een kort filmpje als bewijs was geno... Vis mer

Scherp geprijsde producten op hun site. Ze hebben originele producten en huismerk. Soms is huismerk zelfs beter dan het originele. Snelle levering, had iets besteld op Paasmaandag en dinsdag was het a... Vis mer

Komen afspraak niet na. Misleidend! Website geeft duidelijk aan voor 23:59 besteld! volgende dag geleverd. Was het product nodig dus daar (uren voor de deadline) besteld omdat het direct gele... Vis mer

kwaliteit t.o.v prijs is goed. Ik heb besteld WS terrasreiniger en WS Imperial Black Onderhopudsmiddel. De bestaande tegels buiten zijn weer als nieuw.

1. Leverandør av rengjøringsprodukter

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

123schoon.nl is een gespecialiseerde webwinkel met het grootste assortiment schoonmaakartikelen, stofzuigerzakken en meer. Zoek gemakkelijk het juiste schoonmaakartikel of de juiste stofzuigerzak voor uw apparaat. Wij leveren razendsnel uit onze eigen magazijnen!

4,2

Bra

Har svart på 92 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Levertijden bij deze winkel zijn een leugen!

Bij deze winkel besteld omdat er wordt vermeld: "vandaag besteld, morgen in huis". Dit is echter een leugen. Het bestelde artikel heb ik hierdoor te laat.

4. februar 2026
Logoen til 123schoon.nl

Svar fra 123schoon.nl

Vervelend om te horen dat je bestelling niet op tijd is geleverd en dat je het artikel daardoor te laat hebt ontvangen. We begrijpen dat dit extra frustrerend is, zeker wanneer je bestelt op basis van de belofte “vandaag besteld, morgen in huis”.

Het spijt ons dat dit in jouw geval niet is gelukt. Wij gaan je feedback intern delen, zodat we hier in kunnen verbeteren. Onze excuses voor het ontstane Groetjes, Lesley van 123schoon

de verzending was uitstekend verzorgd

Het zijn 'gewoon' schoonmaakartikelen - en geen sieraden - maar de verpakking voor de verzending was uitstekend verzorgd. Alles perfect ontvangen en daarbij ook nog snel. Goed geregeld!

2. februar 2026

prijs-kwaliteit prima

prijs-kwaliteit prima!
Gebruiksvriendelijke website.
Vlotte levering.
Jammer dat de doos ernstig beschadigd was; alles zat er gelukkig nog in.
En jammer dat er sowieso verzendkosten moeten betaald worden, ook al is het bedrag > 50 euro.

28. januar 2026

Snelle levering

Makkelijk bestelproces en snelle levering.
Maar ik ga wel eens iets zeggen over de verzendkosten , jullie hebben vaak wel mooie aanbiedingen maar door de verzendkosten kom je dan vaak toch maar aan een minimaal voordeel of helemaal geen voordeel t.o.v. elders en dan gaat het meer op een lokkertje lijken. Begrijp me niet verkeerd ik ben tevreden maar ik krijg steeds meer het gevoel als dat ik krijg bij een andere grote winkel met de letters K......t en dat moet je als winkel niet willen (denk ik) want dan word het toch een beetje negatief. Sorry maar ben wel eerlijk.
Factuurnummer: 1391895

20. januar 2026

Perfect bedrijf

Snel kunnen bestellen en een overduidelijke website. Bezorgen ging ook vlot en was perfect over nagedacht zat allemaal keurig in de plastic en bescherm folie

17. januar 2026