0900-jurist Anmeldelser

4,9

Ik had het verzoek om een juridisch stuk na te laten kijken en waar nodig aangepast te hebben. Het eerste telefonisch onderhoud gaf vertrouwen. Daarna zijn de aanpassingen kundig doorgevoerd (voor z... Vis mer

Voor snel en keurig advies moet je hier zijn! Ik ben oprecht positief verrast door Mareille, zij beschikt over een goed luisterend oor, geeft (snel) advies op maat & denkt altijd een stapje ver... Vis mer

We zijn heel erg goed geholpen met een vervelende kwestie met een klant. Er is meteen een dossier van aangemaakt, dus mocht er alsnog een vervelende situatie ontstaan, kunnen we meteen weer contact... Vis mer

Meerdere keren gebeld over een situatie rondom werk. Ik kreeg een lieve vrouw aan de lijn die juridisch advies gaf en ook met empathie naar mij luisterde. Zij had gelijk dingen uitgezocht en mij begel... Vis mer

1. Advokattjenester
  2. Sakfører
  3. Juridisk rådgivning
  4. Rettshjelp
  5. Advokatassistentkontor
  6. Offentlig forsvarer

0900-jurist biedt een juridische totaaloplossing op het gebied van ondernemingsrecht, privacyrecht, contractenrecht, gerechtelijke procedures en aansprakelijkheid. Zo kunnen ondernemers hun juridische zaken direct en goed regelen. Via 0900-8090 krijgen ondernemers rechtstreeks een senior bedrijfsjurist aan de lijn die direct juridische vragen uitzoekt en beantwoordt. Op 0900-jurist.nl kunnen ondernemers direct pre-paid juridische documenten bestellen. Van samenwerkingsovereenkomst tot leningsovereenkomst of sommatiebrief; alle documenten worden door een senior bedrijfsjurist op maat gemaakt voor een vaste scherpe prijs. Daarnaast kunnen ondernemers elders opgestelde juridische documenten laten nakijken door een senior bedrijfsjurist.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

9 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Fijne concrete hulp

Mareille heeft me heel fijn geholpen met mijn vragen en informatie toegestuurd met artikelnr en al die ik kan gebruiken om mijn rechten te eisen in het probleem waar ik voor stond. Heel fijn! Bedankt.

11. januar 2024

Fijn advies gekregen per telefoon

Fijn advies gekregen per telefoon. Er werd goed met mijn situatie meegedacht. Ik heb zelfs kosteloos een mailtje gekregen met iets gedetailleerder advies voor mijn situatie, erg fijn. In totaal in ca. 25 minuten duidelijkheid over mijn situatie, een stuk goedkoper als ander juridisch advies.

4. januar 2024

Nuttig advies

Mijn ervaring met mr. Tol was buitengewoon positief. Ik ontving uitstekend advies en werd zeer goed bijgestaan. Als ik in de toekomst weer hulp nodig heb, zal ik absoluut opnieuw contact met haar opnemen.

21. desember 2023

Goede communicatie

Goede communicatie, begripvol en duidelijk. Ik ben erg goed geholpen door 0900-jurist. En zou ze absoluut aanbevelen.

21. desember 2023

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijke juriste en zij heeft zich echt ingespannen om mij te helpen. Helaas zat ze niet op het juiste spoor. Mogelijk heb ik mijn vraag niet helder genoeg geformuleerd? Jammer.
Ik zou rustig opnieuw weet contact opnemen en volgende keer.

11. desember 2023

Professioneel en snel geholpen

Professioneel, vriendelijk, duidelijk, geduldig en snel geholpen met een aantal vragen over een contract. Fijn dat het allemaal telefonisch kon.

Mocht het in de toekomst nodig zijn zal ik zeker opnieuw gebruik maken van deze juridische dienst.

30. november 2023

Ontzettend tevreden!

Ontzettend tevreden!
Wij zijn heel erg goed geholpen en duidelijk en heel deskundig advies . 0900 jurist zou ik van harte aanbevelen. Heel erg fijn geholpen!

23. november 2023

Snel, duidelijk, en vriendelijk geholpen.

Snel en vriendelijk te woord gestaan. Na een korte uitleg van mijn situatie is er direct gekeken wat er in mijn situatie mogelijk was.

In vervolg op ons telefonisch gesprek via e-mail een bijlage ontvangen van het artikel, zodat ik zelf nog meer kon verdiepen en duidelijkheid krijgen.

Zeer tevreden ervaring gehad.

3. november 2023