Sfeervol verlichte Utrechtse Dom
Sfeervol verlichte Utrechtse Dom. Dimbaar en in mooi warm licht. Ook in wit licht instelbaar. Utereg me stadsie!

Svar fra 030lamp
Haal een iconisch stukje Utrecht in huis. Deze Domtorenlamp is een verfijnde 3D-geprinte interpretatie van het bekendste silhouet van de stad, ontworpen als sfeervol interieurobject. De lamp is geprint in zacht wit materiaal, waardoor het licht subtiel door de toren heen schijnt. Het resultaat is een warme, rustige gloed die perfect past in de avond: aanwezig, maar nooit schreeuwerig. Dankzij de slanke vorm en architectonische details voelt de lamp modern aan, terwijl de inspiratie onmiskenbaar historisch is. Een eerbetoon aan de Dom, vertaald naar hedendaags design.
Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Svar fra 030lamp
Beautiful lamp, the best from all the dom options as it shines evenly across the tower.
Seller accomodated for us as we needed 2 lamps on mega fast delivery and even drove all the way to my home to swap one of them as it had a minor imperfection. Would give 50 stars but site only allows 5. :)

Svar fra 030lamp
Deze lamp is een must-have voor de Utrechtliefhebber of verzamelaar van bijzondere lampen. Het stukje Utrechts trots prijkt in onze horecazaak en geeft daar echt charme. Heel blij mee. Daarbovenop werd de lamp zorgvuldig verpakt geleverd en met een domsleutelhangertje. Ook die wordt hier gebruikt. Top dus!

Svar fra 030lamp
Prachtige toevoeging aan de woon- of slaapkamer voor de lieverhebbers van Utrecht!

Svar fra 030lamp
Met de domlamp kun je een leuk sfeervol domhoekje maken. Ben er erg tevreden over!

Svar fra 030lamp
Mooie lamp, staat prachtig op de piano!

Svar fra 030lamp
Super happy with this cozy little bit of Utrecht in my living room. Fast delivery, lamp included and warm light. Thank UUU

Svar fra 030lamp
Pracht stukje functioneel Utrechts trots. Sfeervol en tijdloos.