Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe zonnescherm,Steven kwam na een belletje snel langs met kleurstalen en verkoopt geen onzin verhalen. Sneller dan de afspraak was het nieuwe scherm opgehangen en het... Vis mer
Se hva andre synes
Na een blikseminslag deed de motor van het screen het niet meer. Onze CV-installateur bracht mij in contact met 0297zonwering. Steven kwam dezelfde dag nog kijken om de schade op te nemen. Een paar d... Vis mer
Wat een topbedrijf! Zeer tevreden over de geplaatste markies. Het hele proces verliep heel vlot en correct. We kregen vooraf duideliike uitleg en deskundig advies waardoor we precies de juiste keuze m... Vis mer
Zeer tevreden over de plaatsing van 8 Warema screens in mijn appartement met grote raampartijen. Hoewel het project niet helemaal recht-toe-recht-aan was, merkte ik dat in de voorbereiding goed we... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
0297zonwering is dé specialist in hoogwaardige zonwering, rolluiken, horren en raamdecoratie voor zowel particulieren als bedrijven. Met jarenlange ervaring in de branche bieden wij op maat gemaakte oplossingen die niet alleen zorgen voor comfort en bescherming tegen de zon, maar ook bijdragen aan een stijlvolle uitstraling van jouw woning of bedrijfspand. Wij werken uitsluitend met kwalitatieve materialen en gerenommeerde merken, zodat jij verzekerd bent van duurzame producten met een lange levensduur. Onze collectie omvat onder andere: ✅ Zonneschermen – Ideaal voor terras- en gevelbescherming ✅ Rolluiken – Voor extra isolatie, veiligheid en privacy ✅ Screens – Effectieve zonwering zonder verlies van zicht naar buiten ✅ Terrasoverkappingen – Creëer een fijne buitenruimte, ongeacht het weer ✅ Binnenzonwering – Van jaloezieën tot rolgordijnen, perfect voor elk interieur Waarom kiezen voor 0297zonwering? ✔ Maatwerkoplossingen – Volledig afgestemd op jouw wensen en situatie ✔ Persoonlijk advies – Wij denken met je mee en geven deskundig advies ✔ Vakkundige montage – Professioneel geplaatst door ervaren monteurs ✔ Uitstekende service – Van advies tot installatie en nazorg Bij 0297zonwering geloven we in kwaliteit, service en vakmanschap. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of bezoek onze showroom om onze producten in het echt te ervaren!
Kontaktopplysninger
Aalsmeerderweg 239-V, 1432CM, AALSMEER, Nederland
- 0619323888
- info@0297zonwering.nl
- 0297zonwering.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Solar rolluiken. Perfecte service
Wij hebben solar rolluiken besteld bij 0297 zonwering. Van offerte tot installatie goede communicatie. Goed advies, snelle levering en netjes geïnstalleerd. Ook daarna nog bereikbaar voor alle vragen. Wij zijn heel tevreden met het proces en het uiteindelijke resultaat.
Aanrader dus!
Top kwaliteit en service!
Wij zijn heel blij met de zondoeken die Steven heeft geplaatst. Kwaliteit van de zondoeken zijn goed en de service van Steven is ook helemaal top. Het contact vanaf het moment dat hij kwam inmeten tot aan het plaatsen verliep goed en duidelijk.
Door Steven mijn zonwering laten…
Door Steven mijn zonwering laten plaatsen. Wát een vakman is hij. Een aantal offertes aangevraagd, en Steven was een van de goedkoopste. Maar belangrijker, hij dacht constructief mee, en gaf goede adviezen. Bij het accepteren van de offerte, heel snel alles in gang gezet, en me goed op de hoogte gehouden van de levertijd. Binnen een paar weken kwam hij langs voor het plaatsen van de zonwering. Hij deed het snel, kundig en was enorm vriendelijk. Nam vervolgens uitgebreid de tijd om de bijgeleverde app te installeren en uit te leggen. O ja! Ook nog even gefixt dat onze oude zonnescherm spontaan weer inging als je 'm uitschoof... gratis. Makkelijk 5 sterren!
Goede en vlotte service.
Goede en vlotte service.
Gedaan wat er is beloofd. Snelle montage en keurig afgewerkt! Mooi screen, wij zijn er blij mee.
Rolluiken en hordeuren met top service
Wij zijn heel erg blij met de rolluiken en de hordeuren! Kwaliteit is super en de service al helemaal! Heel erg bedankt voor al jou tijd en jou adviezen! Alles wordt duidelijk besproken en uitgelegd, niks is te gek. Wij zullen jou bij iedereen aanbevelen! Liefs Familie de Vries
Super service!
Snel, netjes en aangenaam
Snelle en duidelijke offerte
Updates van binnenkomst materiaal en montage
Montage netjes en gedegen uitleg wat betreft werking en onderhoud
heel klantvriendelijke benadering
heel klantvriendelijke benadering. Kennis van zaken en begrijpt wat de klant wil. Uitstekende follow-up na offerte en doet wat hij beloofd. Keurig en snel geinstalleerd. Kan alleen maar positief zijn. TOP
I wholeheartedly recommend 0297 Zonwering
I contacted 0297 Zonwering when I needed to buy a new awning. Steven responded quickly, and arranged a free consultation visit the next day. He was friendly, professional, gave good advice, and accommodated all our wishes. Deadlines were clear, met without delay, and we are enjoying our new high quality awning greatly.
Snelle heldere communicatie en snelle…
Snelle heldere communicatie en snelle en nette montage.
Ziet er keurig en netjes uit! Goede service
Ziet er keurig en netjes uit, goede service.
Mooi bedrijf.
Vervanging motor rolluik
Prima ervaring gehad in zowel de voorbereiding als de uitvoering van de motor vervanging. Steven heeft goed meegedacht over de budget-technisch beste oplossing op basis van een aantal alternatieven. De vervanging zelf was snel geregeld. Alle afspraken zijn netjes nagekomen.
Tevreden klant.
Contact was makelijk en er was snel een inmeetafspraak gemaakt. Mooie kwaliteit voor een goede prijs.
Goed bedrijf
Stefan is een fijn persoon om over de vloer te hebben. Hij geeft goed advies en komt zijn afspraken na.
De zonwering die hij levert is van mooie en hoge kwalteit.
Goed bedrijf!
Steven geeft goed vrijblijvend advies bij je thuis met daarna een duidelijke offerte inclusief montafe en zonder bijkomende kosten.
Snelle levering. Keurig afgewerkte montage zowel van het screen als van de zonwering onder de veranda.
Prettige communicatie met Steven.
Zeker aan te raden!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.