ØkonomiEksperten.dk Anmeldelser

4,7

Vi havde brug for et overblik over vores økonomiske situation da min mand gerne vil benytte sig af sin mulighed for at gå på efterløn i 2021. Vi bestilte denne opgave hos Ulrik Rasmussen, Økonomie... Vis mer

1. Finanskonsulent

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Nærmer pensionen eller efterlønnen sig, og ønsker du økonomisk overblik, så kontakt ØkonomiEksperten, der giver uvildig pensionsrådgivning

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

5 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Professionel og lyttende

Vi ønskede en vurdering af et konkret scenarie for vores fremtid og fik en yderst saglig - og konservativ - analyse med alle aspekter. Vi oplevede en meget fin kommunikation og forståelse af vores situation, og vil bestemt anbefale Økonomieksperten.

7. august 2026

Svar fra ØkonomiEksperten.dk

Tak for jeres anmeldelse, jeg er glad for at rådgivningen gav jer det overblik over jeres fremtidige økonomi, som i søgte.

Ulrik Fortjener 5 stjerner…

Vi fik Ulrik til at lave et Pensionstjek til os som indbefattet Efterløn/Tidlig pension og desuden et indblik i vores Pensionsmiddler så vi hved hvordan det ser ud 20 år frem i forhold til den dag vi forlader arbejdsmarkedet.
Må bare sige at Ulrik førte os igennem flere scenarier på en meget forstålig og klar måde,vi gik derfra med fuldt overblik og en dejlig ro i sindet og kan nu se frem til en tryg alderdom,tak til Ulrik for hans måde og ligge tingene frem på en en god og forstålig måde,kan på det varmeste anbefale andre som mangler overblik eller ro i maven at tage kontakt til Ulrik
Mvh
Dorte&Lennart Odense

18. juli 2026

Svar fra ØkonomiEksperten.dk

Tak for den positive anmeldelse, jeg er glad for at pensionstjekket var brugbart for jer og at I har fået ro i sindet med hensyn til jeres økonomi i tiden efter I har forladt arbejdsmarkedet.
Ulrik R.

Troværdig og til at forstå

Vi havde brug for en rigtig UVILDIG pensionsrådgiver der var i stand til at forklare vores pension på en enkel og forståelig måde, så vi havde et troværdigt fremtidsscenarie eller rettere 3 afhængig af vores valg.

Vi havde fået anbefalet Ulrik af en ven som havde fortalt at Ulrik var: grundig, venlig, kompetent, evnede at forklare så det var til at forstå, omhyggelig, uvildig og troværdig. Flueben i alt det :-).

Efter at have oplyst Ulrik om vores økonomiske situation og vores forventninger til de næste 20 år, lavede Ulrik 3 fremtidsscenarier (3 mulige valg som vi overvejer). Scenarierne fremgik af en rapport, som vi gennemgik sammen på en enkel og overskuelig måde. Vi har fået et rigtig fint beslutningsgrundlag og en uvildig betragtning på vores økonomi.
Præcis det vi havde brug for.

Alt i alt en rigtig positiv oplevelse hele vejen igennem. Vi kan derfor kun anbefale Ulrik.

20. juni 2026

Svar fra ØkonomiEksperten.dk

Tak for den positive anmeldelse - jeg er glad for at pensionsrådgivningen var nyttig for jer.
Ulrik R.

Kan kun anbefale Ulrik

Kan kun anbefale Ulrik. Han forstår at give en et overblik over hvad der bedst kan betale sig og hvornår det bedst kan betale sig.
Dorthe og Jan

17. januar 2026

Hej Dorthe og Jan
Mange tak for jeres positive anmeldelse.
Det er dejligt at høre, at den rådgivning om pension I har fået, har givet jer et bedre overblik og at rådgivningen har kunnet afklare, hvad der vil være økonomisk optimalt for jer.
Ulrik R. ØkonomiEksperten.dk

Kompetent og tryg rådgivning

Har haft en rigtig fin oplevelse. Fra første kontakt blev jeg mødt med venlighed og professionel viden. Alt blev forklaret let forståeligt. Mine muligheder blev gennemgået og der blev fundet en fin løsning til min situation. Jeg kan varmt anbefale økonomieksperten til alle der søger en troværdig og personlig gennemgang af overgangen til seniorlivet.

27. oktober 2025

Godt billede af seniorøkonomien

Fik et godt billede af hvordan min økonomi kommer til at se ud, når jeg går på pension. Fik herudover en masse gode råd til i hvilken rækkefølge de forskellige pensioner skal bruges.
Kan varmt anbefale ØkonomiEKsperten.

4. september 2024

Personlig og professionel behandling

Ulriks gennemgang af mine økonomiske muligheder fremadrettet blev, lige som jeg havde ønsket det.

I et meget personligt tilpasset forløb fik jeg både overblik og svar på mine spørgsmål, som kan hjælpe mig til at træffe de kloge valg på et oplyst grundlag.

Et par tips blev det også til undervejs - både økonomisk og på den personlige bane :-)

7. mars 2024

Vi er yderst tilfredse med den…

Vi er yderst tilfredse med den rådgivning og pensionsprognose Økonomieksperten har givet os.
Super overblik, og grundig gennemgang.
Vi har fået et godt overblik over vores pensioner, som ellers kan være svær at gennemskue. Kan klart anbefale dette firma...og så er prisen virkelig rimelig.

19. januar 2024

Pensions muligheder

Jeg har modtaget et kompendie og en omhyggelig vejledning, hvor jeg har fået et overblik over hvordan mine pensions muligheder er, ud fra nogle valgte forudsætninger.

Jeg kan absolut anbefale ØkonomiEksperten

1. juni 2023

Uvildig og kompetent rådgivning

Vi har brugt Økonomieksperten.dk til en fuld gennemgang af vores pensionsordninger og aktiver og har fået lavet en pensionsanalyse, der kompetent og letforståeligt har besvaret alle vores centrale spørgsmål:

• Forskellige scenarier for hvornår vi kan gå på pension, hvis vi opretholder vores nuværende omkostningsniveau
• I hvilken rækkefølge vi bedst bruger aktiver og pensionsordninger
• Hvordan forholdet mellem indtægter og udgifter vil se ud i 20 år efter vi starter pension
• Om vi kan blive i huset, også uden at optage nedsparingslån
• Om det kan betale sig at blive i efterlønsordningen

Det har særligt været betryggende, at Økonomieksperten.dk har kunnet ydet en helt uvildig rådgivning, i modsætning til banken, pensionsselskabet og andre, der uden tvivl mener det godt, men som jo også har egne interesser at varetage.

5. mai 2022