De winkel dame gaf hele duidelijke uitleg welk koffer voor welke soort reizen toepasselijk was. Ook het verschil tussen de verschillende soorten koffers werd goed uitgelegd evenals de maat van de k... Vis mer

Selskapet har svart
Efficiënte voorbereiding van het pakket. Met betrekking tot de levering : dit kan verbeterd worden. Geen enkele communicatie vanuit de transportfirma tijdens het traject tussen Nederland en Luxemb... Vis mer
Vandaag naar Van Os Tassen en Koffers in Rotterdam Centrum geweest om een nieuwe Longchamp tas te kopen. Bij binnenkomst werden we gelijk vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Bij het afreken... Vis mer
Selskapet har svart
Tijdens het Pinksterweekend meldde ik me met een vrijwel nieuwe Samsonite rolkoffer waarvan het slot niet open wilde bij de vestiging van Van Os in Den Haag. Hoewel ik die niet bij Van Os gekocht had... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Skrevet av virksomheten

Gratis verzending vanaf €44,95 of afhalen in één van onze 29 winkels

Curieweg 21-25, 2408BZ, Alphen aan den Rijn, Nederland

Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Efficiënte voorbereiding van het pakket.
Met betrekking tot de levering : dit kan verbeterd worden. Geen enkele communicatie vanuit de transportfirma tijdens het traject tussen Nederland en Luxemburg, het pakket stond op een plek die toegankelijk was door iedereen, onze buurman had het meegenomen:-(
Dit soort service past niet voor zo een bedrag aan transportkosten.
Zeer snelle levering. Was als verjaardagscadeau leuk ingepakt. Mooie kwaliteitstas.

Svar fra Van Os Tassen en Koffers
Ik krijg teveel verzoeken voor reviews, daar houd ik niet van.
In de winkel wordt ik ook niet continue achterna gezeten door een verkoop medewerker, dat zou ik ook graag online willen.

Svar fra Van Os Tassen en Koffers
Makkelijk besteld op de website, veel keus, duidelijke foto's en omschrijving.
Snel verzonden en keurig verpakt.

Svar fra Van Os Tassen en Koffers
Goede kwaliteit tassen en betaalbaar
Personeel vriendelijk en erg behulpzaam.

Svar fra Van Os Tassen en Koffers
Makkelijk om te bestellen en ook nog eens snel geleverd. Ben blij met m’n nieuwe tasje!

Svar fra Van Os Tassen en Koffers
Prima geholpen in de winkel. Daar hadden ze de tas niet, maar hij is ingepakt en wel opgestuurd. En de krijger van de tas is er helemaal happy mee.

Svar fra Van Os Tassen en Koffers
De winkel dame gaf hele duidelijke uitleg welk koffer voor welke soort reizen toepasselijk was. Ook het verschil tussen de verschillende soorten koffers werd goed uitgelegd evenals de maat van de koffer.
Welke maat is geschikt voor het soort reis dat je wil gaan maken.
Helemaal top !

Svar fra Van Os Tassen en Koffers
Er staat bij het artikel: levering 1 a 2 dagen. Op maandag besteld en op vrijdag pas geleverd. Gelukkig had ik het niet direct nodig

Svar fra Van Os Tassen en Koffers
Het is een mooie koffer met een goeie design met een zeer leuke kleur, ik ben hier blij mee.

Svar fra Van Os Tassen en Koffers
Zondag besteld en maandag in huis. Heel goede verzorging en heel netjes.

Svar fra Van Os Tassen en Koffers
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.