Toolstation - Steenwijk Anmeldelser 141

4,5

Beliggenhet

Bytt filial

Koematen 14, 8331 TK Steenwijk, Overijssel, NL

Het onderdeel wat ik vooraf op het oog had, bleek later toch niet geschikt. Met de medewerker gezocht naar een passende oplossing waarbij hij blijk gaf het Toolstation-assortiment zeer goed te kennen... Vis mer

Hallo, de service was oké envlot bij de aankoop in Steenwijk alleen begaf één van de gekochte H7 lampen het binnen een paar dagen. Kan gebeuren. Verdere ervaringen van de online bestellingen zijn gewo... Vis mer

Vorige week wat besteld, maar niets meer gehoord of gekregen. 25€ is al betaald, maar onmogelijk contact te krijgen. Website/webshop is verdwenen (bad gateway melding). Volgens mij geen zuivere kof... Vis mer

Ik was op zoek naar een lijm die badkamer accessoires op een tegelwand kan plakken. Werd vriendelijk geholpen en ben op bizonkit max repair power uitgekomen. Spullen blijven goed hangen.

1. Verktøybutikk
  2. Jernvarehandel

Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-

• Koematen 14, 8331 TK, Steenwijk, Overijssel, Nederland

4,5

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Tin soldeer,Product anders dan omschreven.

Product anders dan omschreven.
Draad soldeer minder gram , andere tin verhouding benodigd voor printplaten en geen flux erin als omschreven.
Wel meegenomen, was maar enkele euros, maar als je wat anders levert, meld t dan ff. Ligt aan inkoop / voorraad, niet aan medewerkers verder goede ervaringen en kom ook gewoon weer terug.

2. april 2026

Een Trend zwaaihaak gekocht

Een Trend zwaaihaak gekocht, waar je de batterij bijna niet in kon krijgen.
En toen deze er eindelijk in zat, deed deze niks.
Volgende dag weer naar de winkel, waar ze het klepje bijna ook niet open krijgen.(Gebruikten een stanleymes, en laten vallen)
Doet het dan nog niet.
Andere hadden ze niet, en een andere batterij ook niet.
Ruilen kon niet, want hij was inmiddels beschadigd.
Heb er sindsdien niks meer gekocht, en had er al heel wat weggehaald.
Had ook een account, maar als ze zo omgaan met hun klanten...
Ga wel ergens anders heen.

4. oktober 2025
Logoen til Toolstation - Steenwijk

Svar fra Toolstation - Steenwijk

Het spijt ons te horen over uw ervaring met de zwaaihaak. We vinden het vervelend dat u problemen ondervond met de batterij en het product, en dat de winkel u niet naar genoegen kon helpen. Wij adviseren u hierover een mail naar ons te versturen. U kunt mailen naar info@toolstation.nl. Graag onder vermelding van uw bestelnummer.

Prima bedrijf

Ruim assortiment, snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding, prettige benadering aan balie en telefoon, behulpzaam.

21. november 2025