SCAM ALERT!! SCAM ALERT!!
Advarsel! SuperScammer er kjent for å ta betalt for reisen, deretter i flere omganger informere om at flyselskapet har kansellert reisen din, presentere nye alternative flyruter, og etter flere ukers responstid når man bekrefter nytt (og dårligere) alternativ (enn det man betalte for), svarer de igjen at "de beklager, men reisen er (igjen) kansellert og/eller endret". Dette skjedde naturligvis også med oss, etter 5 måneder med lange lange ventetider på svar, var responsen hele tiden at flyselskapet hadde endret tidene, hvor de til slutt kun svarte med at "flyselskapet har kansellert reisen og vi kan dessverre ikke gjøre noe mer, ta kontakt direkte med flyselskapet for hjelp eller informasjon". Businessplanen deres er å friste hardt med refusjon av innbetalt beløp hver gang de "dessverre meddeler at reisen er kansellert eller endret", og lover pengene tilbake på konto - hvilket er ren løgn og bedrag, som mange mange tidligere skuffede "kunder" har erfart (et kjapt søk her på Trustpilot sier alt). Av alle innlegg var den 1 - EN - kunde som hadde fått refusjon på pengene sine, etter 14 måneders ventetid og direkte kontakt med CEO hos SuperScammer. Så vi valgte naturligvis aldri å akseptere en såkalt refusjon, men ringte til slutt Air Canada, som også kunne melde at de hadde hatt mange skuffede mennesker på telefonen etter å ha blitt rundstjålet av SuperScammer. Allikevel hjalp de oss og fikk greit booket en reiserute for oss (i motsetning til hva SuperScammer mente var umulig), uten ekstra kostnad. Så tusen takk til Air Canada!
Det hører med til historien at SAS kansellerte flyvningen vår ut den 9. juli, på morgenen før avreise, uten grunn, og at vi dermed mistet ett døgn av ferien vår, og selv om SuperScammer ikke kan belastes direkte for det, så hadde vi nok reist på en annen reiserute og dermed unngått SAS-flyvningen den dagen, som gjør parodien komplett.
Det mest komiske med hele opplevelsen, er en mail vi fikk i etterkant, hvor det stod:
"Hi Alexander,
At Supersavertravel, we want our customers to have the best travel experience possible. That’s why we were sorry to see that your flight from Oslo to London 9 July, 2023 was cancelled."
For et latterlig selskap.
Styr unna!!!!!!