En, i livet sen erhvervelse af motorcykel kørekort blev en rigtigt god oplevelse hos Kviktrafik. Claus bragte os med et godt program, masser af humor og ironi gennem de 6 uger, så det føltes som en v... Vis mer

Godt tilfreds med det hele flinke og rare kørelærer. Meget fleksible med køretime så de passer ind i dit skema og altid en hyggelig tone i bilen. Teori virker lidt forældet men den ældste proj... Vis mer

Jeg har været super glad for forløbet hos kvik trafik. Teori undervisningen er hurtigt overstået og man når ikke at kede sig. Muligheden for ekstra undervisning gratis, hjalp mig rigtig meget op til p... Vis mer

Kvik trafik lever op til navnet. Man kan sit kørekort i præcis det tempo, man ønsker. Grundede fri teori, med højt fagligt indhold, bliver man klædt godt på til teoriprøven. Derudover er kørelær... Vis mer

1. Trafikkskole

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Kvik Trafik i Silkeborg! Køreskole med kørekort til bil, motorcykel og generhvervelse. Klar til teoriprøve på under en måned!!!

4,6

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

God oplevelse med styr på tingene

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos kvik trafik. Det har været godt at lære begge kørelærere at kende. Bodil igennem teorien og Klaus igennem køretimerne! Jeg har altid følt at der var rigtig godt styr på tingene - når jeg ikke selv havde, havde min kørelærer styr på det. Det var for eksempel i forhold til, hvad man skulle blive bedre til med hensyn til min kørsel. Så alt i alt en god oplevelse!

13. august 2014

Hej Martin.

Takker selv for den gode oplevelse, og også godt med din søster som også havde lidt hånd i hanke med det hele :)
Kør pænt og sørg nu for at få kortet brugt flittigt :)

En super oplevelse!

Et friskt, ungt team, der sørger for, at man kommer igennem forløbet så hurtigt og problemfrit som muligt! Jeg var selv meget bange for at skulle ud og køre bil, men jeg blev mere og mere tryg ved det og har fået en super oplevelse! Vil helt klart anbefale Kvik Trafik til alle, der skal til at tage kørekort :)

4. august 2014

Hej Kate

Det er os der takker for de fine ord, og vi er glade for du har haft en super oplevelse :)
Håber du allerede har fået kørt en masse :)

Lige ud af landevejen!

- selvfølgeligt med lidt sving og lidt stop. Men sikkert, trygt og med en god portion humor. Kan varmt anbefales.

4. august 2014

Hejsa.

Takker for anmeldelsen, og håber du har fået brugt mc kortet en masse her i den gode sommer vi har haft :)

PERFEKT!

Jeg tog mit kørekort hos kviktrafik, og jeg har virkelig været glad for dem! De er altid til at få fat i og gør rigtig meget for en. Hvis man har et dumt spørgsmål er de altid klar med et svar og er meget fleksible! Selvom man ødelægger kørelærers spejl er der ingen sure miner ;)
Jeg kan klart anbefale kvik trafik køreskole!!

1. august 2014

Hejsa :)

Vi takker for anbefalingen og de fine ord :)
Og sidespejlet fik jo bare et lille puf, og ikke engang en ridse :)
Man er der jo for at lære, så det er hvad der sker :)
Takker for denne gang og skulle der være nogle spørgsmål er du jo altid velkommen til at skrive eller ringe.

Skønt sted!

Rigtig fine forhold på køreskolen, rare mennesker som skaber en god, uformel seriøs stemning i undervisningen.

23. juli 2014

Hej Nina.

Takker for anmeldelsen, håber du har fået kørt lidt i det gode vejr :)

Altid hyggelige og dygtig undervisere

Kvik trafik er et super godt valg, da der altid er god stemning både i teorilokalet og under køretimerne. Samtidig er forløbet hurtigere da der er teori to gange om ugen og derudover køretimer, hvilket for mig har været en fordel. Kørelæren er fleksibel og det derfor let at lave aftaler og få det til at passe i hverdagen. Kørelæren Claus er altid rolig og venlig, og man får altid et grundigt svar hvem end man spørger Bodil eller Claus. Bodil er meget frisk, hvilket giver en god stemning og gør timerne lidt hyggeligere.

17. juli 2014

Hej Anne

Takker for de fine ord og takker for de sjove og underholdende timer :)
Kør nu pænt og sørg for at få brugt det her i ferien... :)

Kanon køreskole!

Jeg oplever forløbet hos Kvik Traffik, som værende rigtig godt. Teoriundervisningen foregår med humor, hvilket kun gør det sjovere og bedre at tage kørekort hos Kvik Traffik. Selve kørselsundervisningen er rigtig god, og man bliver klædt rigtig godt på til de endelige prøver. Alt i alt har det været en rigtig god oplevelse at tage kørekort hos Kvik Traffik :)

16. juli 2014

Hejsa Rasmus

Takker for de rosende ord, og vi er glade for det har været en go oplevelse :)

Super god køreskole

Jeg vil helt klart anbefale kvik trafik i Silkeborg, jeg har nu taget kørekort til bil og motorcykle og det har været en rigtig god oplevelse hver gang. Gode og sjove kørelærer som er til at snakke med!

16. juli 2014

Hejsa Jonas.

Vi takker mange gange, og er glad for det har været en go oplevelse :)
Og sørg nu for at få kørt en masse, og så siger du jo bare til når kortet skal opgraderes :)

Vær sikker på at få kørekortet, uanset om du er ny i trafikken eller ej.

Jeg har haft en super oplevelse hos Kvik Trafik, hvor teorien lagde op til bestået teoriprøve med 2 fejl, og bestået praksisprøve første gang. Teorien bliver leveret så man forstår det, med humor så man kan grine sammen og med alvor så man husker det hvor det er afgørende. Det gør det nemt at tage kørekortet her.

15. juli 2014

Hej Erik.

Takker for anmeldelsen, og tak for denne gang.
Skulle du komme omkring det danske, kigger du jo bare forbi, og ellers go tur til Norge :)

Fantastisk!

Det er nogle fantastiske og søde kørelærer og undervisningen er helt klart i top!
Vil klart anbefalde Kvik trafik til alle der skal til at tage kørekort!

29. juni 2014

Hej Sandra

Takker for denne gang og de fine ord.
Håber du allerede har fået kørt en masse og havde en go fødselsdag :)

Super Godt!

Jeg har for nyligt fået kørekort igennem Kvik Trafik i Silkeborg. Grundet det høje niveau af de uddannede kørelærere og teorilærere, kom jeg hurtigt igang, og blev hurtigt klar til at få kørekortet. Super service og vejledning! Kan klart anbefale Kvik Trafik!

Hej Mads.

Takker for de meget fine ord, men også rart at have set dig ude på vejene så mange gange allerede :)
Men kortet skal jo også bruges, så vi ses jo nok snart derude igen :)

Super køreskole med gode kørelærer

Hvis du skal ud og have kørekort til MC (eller bil), så er det her stedet, kørelærerne er rigtig søde. Jeg følte mig rigtig godt tilpas med Klaus som kørelærer, her var der både plads til seriøse teori timer og en smule humoristiske indslag, der har ikke været et dårligt minde fra denne køreskole. Kan kun varmt anbefale kvik trafik i Silkeborg. :)

Hej Kirsten

Takker for denne gang, og er glad for du har været tilfreds og det har givet et godt minde :)
Men kommer du forbi en dag så kig ind til en vand :)

En tryg, effektiv og fantastisk køreskole!

Hos Kviktrafik er de enormt forestående, hjælpsomme og venlige! De fokuserer på hvert enkelt elev og hjælper på alle måder en godt på vej i ens forløb :)
En overskuelig teori hvor teorien derefter afprøves i trafikken, hvilket fungerer enormt godt.
Jeg, som aldrig havde sat bag et rat i en bil før, har vist fået afprøvet alle de mulige fejl der er at lave i trafikken, men når kørelæren lige har sagt de vise ord og hjulpet på vej igen, er det fejl man griner af nu hvor man har lært af dem :)
Jeg er glad for min tid ved KvikTrafik! :) Fem stjerner herfra :)

Hej Camilla.

Vi takker for de fine ord, og i er der jo også for at lære :)
Og det skal jo helt også være lidt sjovt, det gør det da en del nemmere :)

Knæhøj karse;)

Kvik Trafik kan varmt anbefales. Gode kørelærere og afslappet atmosfære, selvom mobning ang. ens syn og alder kan forekomme!!! ;o) Mvh. Carsten Christiansen.

12. juni 2014

Hej Carsten.

Takker for de rosende ord, og det gik jo super da vi fik noget mere lys på ansøgningen :)
Takker for denne gang og kom nu ud og nyde det gode vejr på 2 hjul :)

En afslappende køreskole

Jeg synes Kvik trafik er et fantastisk sted at tag sit kørekort, fordi de tager det med ro og du har selv indflydelse på hvornår du skal til teori- og køreprøve.
Alt er stille og rolig og kørelærene er utrolig flinke.
hvis man laver fejl når man er ude og køre, forklare kørelæren stille til en hvad man gjorde forkert, og hvad der kunne gøres bedre.
Så jeg vil klart anbefale dig at tag din kørekort hos Kvik trafik. :)

22. mai 2014

Hej Ida.

Vi takker for de rosende ord, og det er jo også jer der skal have et kørekort.
Så det er jer der også bestemmer tempoet.
Tak for denne gang og kør nu pænt :)

Ganske tilfreds

Jeg blev godt modtaget og godt behandlet. Stemningen var god og lærerne var nogle rare mennesker. Intet og sige her

14. mai 2014

Hej Peter.

Vi er glade for at du syntes det har været godt, sådan skulle det jo helst også være :)

Simpelt, nemt og billigt.

Det har været ligetil, jeg forespurgte om en pris og jeg fik en hurtig opringning med den billigste pris jeg kunne finde. Jeg blev tilmeldt med det samme og det gik rigtig hurtigt. På trods af at der var en uges påskeferie som skubbede det hele en uge ekstra, så gik det nemt og smertefrit. Jeg kan klart anbefale Kvik trafik!

13. mai 2014

Hej Thomas.

Vi takker for de fine ord, og tak for denne gang, og så ses vi jo nok på vejene :)

Super god oplevelse!

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med, at tage kørekort hos Kvik Trafik. Det har været en fornøjelse både i teoritimerne og i de praktiske køretimer. Claus har været en helt fantastisk kørelærer!

4. april 2014

Hej.

Vi takker for de fine ord, og er glade for du har været tilfreds :)

Fantastisk oplevelse!

Jeg har intet negativt at sige om Kviktrafik! det har været en stor fornøjelse at tage mit motorcykelkørekort til mellem størrelse, både teorien og det praktiske i selskab med Claus. Begge prøver blev bestået i første omgang, teori enda med 0 fejl. Claus er en genial kørelærer, da han tror på en og formår at give en bedre selvtillid og troen på at man nok skal klare det! Jeg kommet uden tvivl tilbage til kviktrafik om to år, hvor jeg skal opgradere mit mellem motorcykelkørekort til det store (:

1. april 2014

Hejsa Sophie.

Takker for den fine anmeldelse :)
Du er mere end velkommen når du skal ud og køre på stor mc, det skal vi nok kunne klare også :)

Super godt intensivt forløb

Jeg vil anbefale Kwik trafik til enhver der skal tage kørekort. Der er en god stemning i teorilokalet og ikke mindst en super god kompetent underviser i Claus. Tingene bliver sagt så man kan forstå det og det er ikke muligt at sove til teoriundervisning :-)

1. april 2014

Hej Erland.

Takker for de rosende ord, og glad for du har syntes det har været godt.
Det er jo mest jer der er med til at sætte stemningen og det må man helt klart sige i alle har været med til at gøre til en fornøjelse :)