FyrværkeriShow ApS Anmeldelser

1. Fyrverkeriforhandler

FyrværkeriShow.dk giver dig det bedste tilbud på et imponerende festfyrværkeri, til jeres arrangement. Få dit gratis & uforpligtende tilbud nu.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Jeg bookede Fyrværkerishow til vores…

Jeg bookede Fyrværkerishow til vores bryllup og jeg er stadig helt høj på oplevelsen.

Jeg ønskede et show der først og fremmest kunne overraske min mand, og det blev han ihverfald, samt sætte det perfekte punktum på dagen.

Allerede da jeg kontaktede dem første gang, var jeg ikke i tvivl om at de var det helt rigtige valg. De var hurtige til at svare og rigtigt godt til at komme med gode råd ud fra de ønsker jeg havde.

På dagen var de rigtigt professionelle, de var der er meget god tid, arbejdede diskret (hvilket jo var ret vigtigt da det var en overraskelse) og på trods af store mængder sne, så løste de bare opgaven helt perfekt.

Fyrværkeriet var der ikke en finger at sætte på, virkelig elegant og præcist lige så meget guld som jeg havde ønsket.

10. januar 2026

Til vores 25-års jubilæumsfest på Hotel…

Til vores 25-års jubilæumsfest på Hotel Koldingfjord ønskede vi at gøre aftenen helt særlig med et stort fyrværkerishow. Det blev langt over vores forventninger.

Vi fik et fantastisk og spektakulært show, hvor alle vores gæster var fuldstændig blæst bagover fra start til slut. Det var imponerende, gennemført og skabte den perfekte stemning til en mindeværdig fest.

Alt fungerede fejlfrit – både i planlægningen, afviklingen og oprydningen. Professionel, tryg og kompetent håndtering hele vejen.

Fuld valuta for pengene – og en oplevelse vi sent vil glemme!

10. november 2025

De gør det bare godt!

Vi ville prøve noget nyt og efter at have brugt samme firma i mange år, blev vi anbefalet at prøve fyrværkerishow til vores årlige sommerfest.

De fik samme beløb som vi altid har brugt på fyrværkeri, men vi fik uden tvivl langt mere for pengene og et meget kraftigere fyrværkeri.

Den største anbefaling her fra.

22. juni 2024

Stort anbefaling

Hermed den størst mulige anbefaling af fyrværkerishow.dk og en kæmpe tak for det enormt veludførte fyrværkerishow.

Jeg valgte jer efter at have indhentet tilbud fra et par andre firmaer først og jeg var på intet tidspunkt i tvivl om at jeg skulle vælge jer til opgaven grundet jeres kompetente rådgivning og hurtige respons.

At fyrværkerishowet i sidste ende skulle ende med at blive så fantastisk kunne jeg ikke vide, men jeg må sige at alt fra første telefon samtale til finalen på showet har over al forventning.

29. juli 2023

Perfekt

Overskriften siger det hele, der var intet i kunne have gjort bedre, vi blev blæst bagover af det vildeste fyrværkeri!

1. april 2023

Utroligt hjælpsomme

Da jeg skulle bestille et fyrværkeri til min søns bryllup fik jeg af nogle bekendte anbefalet fyrværkerishow.dk, jeg ringede til dem da jeg ikke helt vidste hvordan og hvorledes man gør det, han kom med nogle gode forslag, som jeg synes lød rigtigt gode og han lovede at tage sig af resten med hotellet hvor det skulle holdes.

Jeg blev opdateret et par gange efterhånden som tingene kom på plads og de var utroligt professionelle.

På dagen gik alt som planlagt, da jeg ringede for at sige at alle var klar, startede fyrværkeriet med det samme så ingen nåede at fryse.

Fyrværkeriet var helt perfekt og med en masse flotte farver som ønsket og min søn og svigerdatter var meget glade for det.

Mange tak for hjælpen og for det flotteste fyrværkeri i får mine største anbefalinger.

11. mars 2023

Fedt show

5-stjerner er slet ikke nok i leverede det vildeste show.

Lad os bare sige samme tid samme sted næste år :P

2. desember 2022

Mange mange tak for det smukkeste…

Mange mange tak for det smukkeste fyrværkeri i leverede til min datters bryllup, alle var vilde med det.

Flere sagde at det var det flotteste fyrværkeri de havde set og bad om at få jeres telefonnummer.

I skal også have mange tak for at i fik til det at lykkes selvom jeg var i sidste øjeblik :-) og tak for at holde mig opdateret på dagen, dejligt at i var så fleksible.

1. oktober 2022