Ik houd het kort, één grote oplichters bende, zoals alle berichten die hieronder staan sluit ik me hier bij aan. Alles gaat fout, geen reacties op alle e-mail berichten, telefonisch niet bereikbaar,... Vis mer

Helaas ook ik ben met Wavess in zee gegaan, ontving jas na een maand (levertijd 5 tot 7 dagen) de jas voldoet niet aan m'n verwachtingen, wil 'm terugsturen moet dus retourformulier aanvragen , n... Vis mer

Wat een slechte services. Ten eerste ruim 5 weken moeten wachten op mijn bestelling. Telefoon afgesloten reageren niet op mails. Krijg ik eindelijk mijn bestelling lijkt totaal niet op wat ik heb... Vis mer

Op geen enkele manier telefonisch te bereiken Contact klantenservice indrukken gebeurt niets...06 nummer is buiten gebruik Vetrouwen dit bedrijf niet Gelukkig achteraf betalen...dus geen produc... Vis mer

1,2

Dårlig

Har ikke svart på negative anmeldelser

Ik ben ook 1tje die zo stom is geweest…

Ik ben ook 1tje die zo stom is geweest om bij Wavess te bestellen zijn nergens meer te vinden en op emai geen antwoord wacht al zo.6 weken op mijn Bestelling,dus MENSEN LET OP ZIJN ECHTE DIEVEN VIEZERIKKEN.Maar blijf toch emailen op TRUSTPILOT EN FACEBOOK,káthe

14. april 2026

Fuckkk hee maar waarom mag zo iets dan…

Fuckkk hee maar waarom mag zo iets dan op facebook staan mooie boel ik heb nog 7dagen te gaan dan moeten ze binnen komen fluit nu al naar me bestelling en na me geld ook . Maar hoe kan het dat wavesports.nl op facebook mag adverteren zooitje

2. juli 2025

Bestelling na 5 maand nog steeds niet ontvangen

Besteld begin augustus. Na een maand gemaild, kreeg ik als antwoord dat mijn pakket vertraging had, maar het zeer binnenkort zou toekomen. We zijn ondertussen eind januari, na 3 mails nog steeds geen reactie gekregen. Geld kwijt en geen pakket ontvangen! Vooral niets bestellen hier!!!

30. januar 2024

besteld op 1/9/23

besteld op 1/9/23; betaald en nog steeds niets ontvangen. Inderdaad eerste keer reactie op mail dat alles wat trager gaat door drukte, tweede mail geen antwoord meer. OPLICHTERS!!!!!

6. januar 2024

Enige verbetering voor dit bedrijf is…

Enige verbetering voor dit bedrijf is opheffen. Schandalig dat deze oplichters niet gestopt worden. Zakkenvullers zijn het. Al zoveel mails gestuurd, reageren alleen dat ik die mails niet moet sturen. Geen pakket gehad en mijn geld kwijt. Woest word ik hier om.

10. desember 2023

Zelfs één ster is nog teveel!!

Zelfs één ster is nog teveel!!! Echt schandalig dat deze webshop nog blijft bestaan… eerst maanden mailen waar m’n bestelling blijft en als je dan wil retourneren krijg je geen antwoord, zelfs na 10 tallen mails…!!! 😡😡😡

3. desember 2023

Jogging ten voordele van honden in…

Jogging ten voordele van honden in oorlogsgebied gekocht... Veel mails over vertraging van levering en nooit iets ontvangen. Geen respons op terugbetaling. Kan dit massaal gedeeld worden.. Frauduleuze praktijken. Zulke firma's zouden moeten geweerd worden op alle media

23. august 2023

Besteld

Besteld, betaald, maar nooit iets ontvangen!!
Ik snap niet dat dergelijke firma’s maar kunnen blijven doorgaan met mensen op te lichten!

22. november 2023

FRAUDE

FRAUDE !
Bestelling nooit gekregen.
Je kunt niet contact komen. Had helaas even de review van te voren moeten lezen.

12. november 2023

Ook ik ging de mist in bij Waves store…

Ook ik ging de mist in bij Waves store , ik bestel een lange jurk ,kleur groen / blauw , alleen nooit ontvangen ! Half juli besteld,49,95
Betaald maar nooit ontvangen!
10 tallen mailtjes gestuurd, twee maal een mail terug ontvangen ,met de mededeling dat er een andere vervoerder gezocht word , en dat ik geduld moet hebben .
NIETS ontvangen , en het geld ben ik kwijt.
A.u.b bestel niets bij deze Waves zaken ! Zware oplichting !
Dit zou niet mogen gebeuren.

23. juli 2023

Een ster is nog te veel voor deze site

Een ster is nog te veel voor deze site. Bestel hier nooit wat. Het artikel was totaal niet wat ik verwacht had en heb het artikel terug gestuurd. Vervolgens heb ik nooit mijn geld terug gekregen. Ook niet nadat ik meerdere malen contact heb gezocht via de mail. Ik krijg nu ook niet eens meer een reactie van ze terug.

2. oktober 2023

14 augustus 2023 besteld - nooit ontvangen

14 augustus besteld, 3 x gerappelleerd, 1x een reactie ontvangen van een persoon genaamd Lea eind september met een fake shipping bericht (chinees) zo doorzichtig allemaal, na 3x nogmaals gemaild op nu op 30/10 nog niets. Gewoon een grote oplichtersbende,

Advies: Niet zo stom zijn als ik om daar te bestellen.

30. oktober 2023

Niet geleverd

Niet geleverd. Nooit iets gezien. Herhaald om mijn geld gevraagd. Ook niet teruggezien. Maar daarmee ben ik nog niet klaar. Niet hier bestellen!

30. oktober 2023