Visualls keukenwanden Anmeldelser 38

4,7

Wij zijn heel erg tevreden over de hele gang van zaken bij Visualls. 2 aardige dames, die ons van begin tot eind hebben geholpen en met ons mee gedacht hebben! Superblij met het eindresultaat! cox e... Vis mer

De keuze is heel uitgebreid. We werden heel goed geïnformeerd over de mogelijkheden en door de aanwezige deskundigheid zijn veel aanpassingen mogelijk. We kregen ruim de tijd om tot een definitieve ke... Vis mer

Bijzonder fijn geholpen bij de verkoop en heel netjes geplaatst door de monteur die ook het inmeten zeer nauwkeurig heeft verricht en rekening hield met onze nieuwe keuken om niets te beschadigen.... Vis mer

Onze ervaring met visuals is positief, er word de tijd genomen om je wensen te uiten en er wordt goed mee gedacht. daarnaast is het mogelijk om sampels te lenen om de kleur te bepalen op het keuken... Vis mer

1. Kjøkkenforhandler
  2. Kjøkkenombygger

Visualls is dé specialist in keukenachterwanden. Grootste collectie keukenwanden van Nederland met ruim 25 jaar ervaring in de keukenbranche. Bij Visualls alle moderne materialen onder 1 dak, van glas tot aluminium, mat of glanzend, mét of zonder afbeelding. Wij leveren aan keukenwinkels en particulieren tegen de scherpste prijs. Kom naar de showroom in Delfgauw, ook op zaterdag open.

4,7

Enestående

Perfectie kan nog.

Zeer goede ervaring. Behulpzaam om tot een schitterend eindresultaat te komen. Plezierig in de omgang en het belangrijkste de zeer goede kwaliteit.
Wij kochten een achterwand voor het gasfornuis.

22. april 2025

Alles goed gegaan en mooie achterwand

Goed geholpen in de showroom en hebben een keukenachterwand met eigen foto laten maken. Aan de hand van de aangeleverde foto's is een mooi ontwerp gemaakt op 330 cm lengte. De monteur die kwam inmeten en naderhand monteren is zeer aardig, vakman en werkt netjes. Kortom: Wij zijn blij met Visualls!

11. april 2025

Goed geholpen en heel mooi eind resultaat

Goed en vriendelijke geholpen. Ze maken eerst een aantal opzetjes en vervolgens hebben we er een gekozen. We hadden een eigen foto aangeleverd voor de spatwand naast de vaatwasser. Deze is toen ingemeten en later netjes geplaatst. Alleen de communicatie van de latere levering had iets beter gekund. Maar is uiteindelijk netjes opgelost. Het resultaat is heel mooi.

22. mars 2025

Behulpzaam

Behulpzaam, vriendelijke mensen, denken goed met je mee en nemen de tijd die nodig is voor een goed ontwerp.
Het duurde wel lang voordat de spatwand geplaatst kon worden.

22. mars 2025

Professioneel

Professioneel, vriendelijk en zo behulpzaam.
Reageren snel en het eindresultaat is echt zoals we het ook in ons hoofd hadden ! Zo blij !

15. mars 2025

Top bedrijf

Super netjes geholpen zowel bij bestelling als ontwerp

Levering ook netjes binnen de afgesproken tijd

Top bedrijf. Een aanrader

28. februar 2025

Mooie achterwand

Van begin tot eind bij onze hand meegenomen naar een persoonlijke achterwand voor onze keuken, door Sylvia, Anette en Johan. Samen ook ons ontwerp aangepast in verband met de kleuren voor de glazen achterwand. Het maken van een afspraak met de monteur voor het opmeten en plaatsen van de achterwand ging ook vlot.
Enorm vriendelijk en behulpzaam.

11. januar 2025

Wij zijn zeer tevreden over de service…

Wij zijn zeer tevreden over de service en het eindresultaat. Een prachtige achterwand voor onze keuken. We hebben door de ontwerpfase met Anette, een goed inzicht gekregen in het te verwachten eindresultaat. En de dat voldeed eenmaal geplaatst ook volledig aan onze verwachtingen.

9. november 2024

Geweldige service

Geweldige service! We zaten al een jaar zonder achterwand, maar met de hulp van Annette eindelijk tot een goede keuze gekomen. Geen vraag met betrekking tot de kleur was te gek! Inmeten en monteren laten doen, ging vlekkeloos. Communicatie per mail werd binnen 24 uur beantwoord, dus geen wachttijd.
Erg tevreden over service!

1. november 2024