Vapekingaustralia Anmeldelser 11

2,0

2,0

Under middels

I ordered 10 x Vapes from this company

I ordered 10 x Vapes from this company, paid for them, said on there web site I would receive tracking number up to 5 hours later, it’s been two weeks now still no order or no email after writing to them numerous times.
I have been scammed, do not buy from this website vape king Australia

28. april 2026

RUN. TOTAL SCAM

RUN! TOTAL SCAM!
Like everyone else here, I placed an order and never heard from them again.
I am making my life mission to screw this scam for them.
I have reported them to every organisation I could think off.
We should all do the same.
If no one else can do anything for us, we should put them out of business

22. april 2026

Massive scan

Not even worth one star . Massive scan. There's no way of contacting them. Absolute scam of the Earth. Google and Chrome should be held accountable for allowing this company to even be online.

20. april 2026

Scammers alert

Scammer alert: As all other reviews you will get payment details. They will follow up twice for proof of payment to ensure urgent order processing and then will ghost you with no replies to customer care chat calls or to any of your emails.

7. mai 2026

Scammers

Scammers! Took $250 and ghosted me, we have to shut these guys down!

2. mai 2026

Scammers aleart

Don’t trust them. They are complete scammers. Once you transfer the money, they ghost you and stop responding completely.

7. mai 2026

SCAM, fraud & dodgy

SCAM, FRAUD, DODGY & UNAUSTRALIAN

Just as the other reviews unfortunately. Very fast to give bank details for payment and then the ghosting starts!! Pi$$ed off!!

22. april 2026

FRAUD

FRAUD; SCAM - they took my money but I never received my order !! They were fast enough to take my money but never delivered on their promise of fast delivery !! I've sent them heaps of emails and I have tried contacting them through live chat, but absolutely nothing !! DO NOT USE THEM unless you have money to throw away !!

19. april 2026

Scamming thieves!

Scamming thieves!! They ask for payment by bank transfer when you order, take your money then ghost you. They also trade under auvapeking which is a copy and paste of the original site. Do not order from them They will 100% rip you off. They also use a fake version of Transdirect shipping website and give you a fake tracking number that says your order is on hold, and then they ask for money again to release it! DO NOT BUY FROM THEM!! If you have and have also been scammed, please leave your review here so people can be saved from having their money stolen and hopefully their site eventually gets shut down

5. april 2026

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis