1. Forhandler av metafysiske produkter
  2. Gavebutikk
  3. Røkelsesleverandør
  4. Steinbutikk

Webshop voor esoterische artikelen waaronder stenen en mineralen, eigen lijn Aura/Roomsprays, eigen handgerolde Wierooklijn, Etherische Oliën, Salie en Salie producten, Palo Santo, Potjes kruiden, mooie wierook en zeefbranders, Heksen boekjes en meer. Wij hebben ook de mogelijkheid om op afspraak of op een van onze vrije inloopmiddagen langs te komen om de artikelen te bekijken, voelen of ruiken zodat je de juiste keuze kan maken. Ook staan wij af en toe met een kraam op een gezellige beurs. Kijk hiervoor in onze agenda. Ons motto: Spiritualiteit is leven met twee voeten op de grond.

4,5

Enestående

Kwaliteit

Bij Toermalijn staan kwaliteit en kennis van producten naast elkaar.
Ieder product wordt met zorg verpakt en verzonden, en het is iedere keer weer een feestje om te mogen bestellen en ontvangen van deze ondernemers.

8. desember 2025

Svar fra Toermalijndordrecht

Heel erg bedankt voor je mooie review 🍀🙏🏻.

De service was zeer goed en ik kreeg…

De service was zeer goed en ik kreeg een persoonlijk berichtje dat de bestelling klaarstond om het op te halen. Toermalijn ken ik al jaren toen de winkel nog fysiek bestond en ging er graag naartoe. Fijn dat ze toch nog een webwinkel hebben, zodat het vertrouwde gevoel die ik heb blijft voortbestaan.

17. oktober 2023

Svar fra Toermalijndordrecht

Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen.

Top!!

Ontzettend fair, vriendelijk en snel geholpen met een klacht over een product. Top!!!

7. september 2023

Dank je wel voor je review Yvonne 😊

Fijne ervaring

Snelle levering, goede kwaliteit, goed ingepakt, en zo leuk een gelukspoppetje erbij😁

20. august 2023

Svar fra Toermalijndordrecht

Wat een fijne review, Dank je wel

vaker wat besteld

vaker wat besteld, netjes bezorgd

24. juli 2023

Svar fra Toermalijndordrecht

Wat fijn om te lezen Els. Dank je wel voor je review

Tevreden klant

Overzichtelijke webshop. Snelle reactie en afhandeling door Toermalijndordrecht. Ben zeer tevreden met mijn aankoop.

26. mai 2023

Miranda, Dank je wel voor je review. 😊

De toermalijn geeft zekerheid.

De wierrook en edelstenen zijn fantastisch
en voor adviezen top.
De toermalijn is voor mij een goede houvast en zekerheid om verder te gaan.
De toermalijn werkt zuiver en oprecht.

10. april 2023

Svar fra Toermalijndordrecht

Wat fijn om te lezen Joan. Dank je wel voor je review.

Toermalijn Dordrecht is een echte aanrader

Ik ben al jaren tevreden klant en kom regelmatig voor wierook, edelstenen en ook voor sessies. Ik word altijd goed geholpen en voel me op mijn gemak. Goede producten, snelle service en de mensen ‘achter’ het bedrijf zijn vriendelijk en betrouwbaar.
Magisch.

15. mars 2023

Wat fijn om te lezen Steph. Dank je wel voor je feedback 🍀

Mooie stenen!

Petra, heeft mooie en eerlijke stenen zij zoekt alles zelf uit voor ze verkoopt.
Dat zie je dus aan de stenen.
Een prettig en fijn bedrijf aan huis je wordt hartelijk ontvangen.

14. mars 2023

Wat fijn om te lezen Monique. Dank je wel.🍀