Selskapet har svart
Heeft alle vragen zeer snel beantwoord. Controller opgestuurd en alle opties in laten bouwen. De volgende dag kwam de postbode weer met het pakketje! Super snelle service! Zeer goede uitleg... Vis mer
Selskapet har svart
Van een ps5 controller een pro controller laten maken. Geweldige service en ook nog live mee kunnen kijken met Gio (tiktok) Hele spontane jongen en legt ook alles netjes uit wat hij doet en gaat... Vis mer
Vlaardingweg 62, 3044CK, Rotterdam, Nederland
Super fijn contact, en zeer snelle afwikkeling.
Top service van Gio !
Mijn PlayStation 5 had last van overhit zijn. Nou opgestuurd binnen een dag klaar en alles naar wens binnen 4 dagen had ik hem weer terug het contact was ook heel fijn

Svar fra Today2repair
Van een ps5 controller een pro controller laten maken.
Geweldige service en ook nog live mee kunnen kijken met Gio (tiktok)
Hele spontane jongen en legt ook alles netjes uit wat hij doet en gaat doen.
Net nog een appje gehad met de vraag of de controller beviel.
Wat een service.
Ik raad Gio zeker aan

Svar fra Today2repair
Mijn ps5 controller had stickdrift en Gio heeft dit voor mij gefixt door ze te vervangen met TMR sticks. Communicatie was super! Snelle service en top gemaakt. 100% een aanrader.

Svar fra Today2repair
Werken super netjes. Top alles werkt weer super goed ben er blij mee

Svar fra Today2repair
Top! Echt goede service en snel afgehandeld. Heel blij mee en zeker een aanrader als je een keer problemen hebt met je PlayStation, controller of iets anders

Svar fra Today2repair
Vandaag bij Gio geweest met twee verzoeken voor één product.
Eerste indruk:
Ik kom binnen in een kantoortje waarbij meteen opvalt dat het apparatuur bewijst dat een vakman hier bezig is. De vakman is een persoon met een brede glimlach die heel energiek overkomt. Is het de leeftijd? Nee, het is de passie. Dat merk je vanaf het eerste moment dat je de handen schudt en merkt hoe enthousiast hij jou verwelkomt en de conversatie met jou aangaat.
Je merkt heel snel dat hij weet waar hij over praat en dat hij graag uitleg geeft zodra iets onduidelijk is. Naarmate het gesprek vordert en je verder kijkt dan de persoon die voor je staat, naarmate je meer ambitie en absolute potentie ziet. Jonge vent met veel levensenergie die hij graag deelt met een ander en ook luistert om wat te leren van de ander.
Verzoeken waren duidelijk en het geleverde product was perfect daarop aangesloten. Al met al, een hele fijne ervaring en zeer zeker voor herhaling vatbaar.
Tot snel en zet em op

Svar fra Today2repair
Heeft alle vragen zeer snel beantwoord.
Super snelle service!
Zeer goede uitleg wat er gaat gebeuren en hoeveel het kost.
Ik ben meer dan blij met 2day2repair!
Super bedankt Gio!

Svar fra Today2repair
Vooraf contact gehad via WhatsApp. Gio neemt hier uitgebreid de tijd voor en legt alles haarfijn uit. Je kan de producten gratis opsturen via een QR track&trace vanuit Today2repair. Service is dus perfect en de reparatie en het terugsturen/afwikkeling net zo. Ik raad deze partij van harte aan!

Svar fra Today2repair
Na het eerste bericht gestuurd te hebben voor het upgraden van mijn controller kreeg ik snel antwoord en duidelijkheid over de prijs en service. Controller is in enkele dagen opgestuurd, ge-upgrade en teruggestuurd.
Controller uitgebreid kunnen testen en alles werkt naar behoren. (Mouseclick en TMR-sticks).
Prima eerste ervaring en zeker een aanrader!
Ikzelf heb geluk gehad dat ik de upgrade van mijn controller live kon volgen via TikTok.

Svar fra Today2repair
Ik heb mouse clicks laten installeren op mijn controller. Omdat ik er erg voorzichtig mee ben, wilde ik deze liever niet verzenden. Today2repair bood gelukkig direct de mogelijkheid om langs te komen en het ter plaatse te laten doen. Ik heb mijn controller daar achtergelaten en kon hem de volgende dag al ophalen.
Verzenden was ook een optie, maar zoals gezegd was mijn voorkeur uit naar persoonlijk langs brengen. Gio is een vriendelijke jongeman bij wie je duidelijk merkt dat hij passie heeft voor zijn werk. Hij legt alles goed uit en de support via WhatsApp is bovendien snel en behulpzaam.
Daarnaast had ik zelf ook problemen met mijn PlayStation. Tijdens het gesprek kwam naar voren dat ik nog garantie had via Sony. In plaats van hier zelf iets aan te verdienen, adviseerde Gio mij eerlijk om het apparaat rechtstreeks naar Sony op te sturen, zodat het onder garantie gerepareerd kon worden. Dat laat zien dat eerlijkheid bij hem echt voorop staat.
Al met al ben ik zeer tevreden met de service!

Svar fra Today2repair
Goede communicatie, afspraken en zeer tevreden met de reparatie van mijn Scuf controller.

Svar fra Today2repair
Topservice , en ook super snel . Ik werd bij elke stap geüpdate er is professioneel met mij omgegaan zeker aan te raden !

Today2Repair levert serieus vakwerk. 🔥
Ik heb mijn DualSense Edge laten upgraden met TMR sticks en mouse clicks, en het verschil is echt next level. De sticks zijn extreem precies, geen enkele vorm van drift of speling en je merkt direct dat je veel meer controle hebt tijdens het gamen. Vooral bij shooters en snelle games is dat echt een gamechanger. 🎮
De mouse clicks maken het helemaal af: super snelle en duidelijke respons, waardoor je acties direct geregistreerd worden zonder vertraging. Alles voelt gewoon strakker, sneller en professioneler aan.
Wat ook opvalt is de afwerking — alles netjes en stevig gemonteerd, alsof het zo uit de fabriek komt. Daarnaast is de service top: goede communicatie, duidelijk over wat je kan verwachten en snel geregeld.
Je merkt dat Gio echt weet wat hij doet en passie heeft voor zijn werk. Dit is geen simpele upgrade, maar echt vakmanschap waar je elke game weer plezier van hebt.
Als je je controller serieus wilt upgraden en het maximale eruit wilt halen, dan is Today2Repair absoluut de plek waar je moet zijn. 💯

Svar fra Today2repair
Snelle reparatie en binnen een week terug erg tevreden

Svar fra Today2repair
super enthousiast , verstand van zaken. makkelijk te bereiken en goede communicatie. zeker een aanrader🙏🏻👌🏻

Svar fra Today2repair
Snelle en vriendelijke reactie.
Reparatie was snel en netjes gedaan.
Zeker een aanrader. Met gamen reageerd het stukken beter en sneller
Goeie snelle service
klant vriendelijk
En houd je goed op de hoogte van het proces

Svar fra Today2repair
Top gozer die top kwaliteit levert 2 controllers gebracht en vandaag op gehaald ze werken perfect en alles ziet er netjes uit !!!

Svar fra Today2repair
Ps5 controller had een stickdrift probleem, kwam today2repair op tiktok tegen. berichtje gestuurd en kreeg vlot een antwoord. Controller gratis opgestuurd, kreeg nog een berichtje tijdens de live reparatie van mijn controller, super gaaf! Mn kleine is er super blij mee en heeft em meteen uitgeporbeerd en werkt perfect🫶👊💯
P.s. na het scrollen door de filmpjes van today2repair en het advies om de ps5 liggend te plaatsen ipv staand, bij ons stond ie ook staand namelijk...kan ik zeggen onze ps5 ligt er nu cooltjes bij😉

Svar fra Today2repair
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.