Wij hadden een wens voor een marmeren eettafel maar geen idee wat voor een en hoe en wat. Wij hebben onze wensen en behoeften bij Nathan neer gelegd en samen heeft hij ons stap voor stap g... Vis mer
Se hva andre synes
Wij waren al heel lang op zoek naar een bijzondere salon en eettafel. Tafels die niemand heeft. Het was vooral heel veel zoeken totdat we Splendorestone hadden gevonden. Nathan liet ons verschillende... Vis mer
Op afspraak konden we langskomen in de showroom in Andelst en wat een prachtig aanbod zagen we daar; de mooiste unieke marmeren en kwartsieten tafelbladen in echt alle denkbare kleuren en tekeningen,... Vis mer
Alkmaar-Nijmegen toch een stukje rijden voor een eettafel van natuursteen maar het was het dubbel en dwars waard. Prachtige kwaliteit kwartsiet tafel in een afwijkend formaat en vorm maar wat een bi... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Natuursteen is iets unieks, de schoonheid ervan valt niet goed in woorden uit te drukken. Daarom willen wij de schoonheid en specialiteit van echt natuursteen, dichterbij u als consument brengen. Wij maken unieke natuursteen tafels en keukenbladen voor ieder interieur. Laat u verrassen door wat natuursteen te bieden heeft! ‘’
Kontaktopplysninger
Expeditieweg 8H, 6673DV, Andelst (60min. Rotterdam, 35min.Gorinchem, 35min Den Bosch) , Nederland
- 06-34004802
- info@splendorestone.nl
- splendorestone.nl
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Heel mooi, echt Top!
Zeer mooie tafels, vriendelijke ondernemer en meedenkend.
Ben echt heel erg blij met onze nieuwe eettafel.
Prijs kwaliteit verhouding fantastisch
Prijs kwaliteit verhouding fantastisch.
Zeer professioneel geholpen en super vriendelijk. Alle afspraken zijn nagekomen. Bedankt
Wauw wat een service!
Wauw wat een service! professioneel en denken graag met je mee. Zelfs afleveren in de avond en zaterdag is geen probleem. Een echte aanrader!
Tevreden klant
Marmeren tafels werden op.tijd geleverd.
Service is goed en want de tafels werden netjes thuis uitpakt en het afval werd meegenomen
Personeel vriendelijk
Top bedrijf super mooie balden en goede…
Top bedrijf super mooie balden en goede prijzen ! Super service
Vriendelijk en behulpzaam
Een heel vriendelijke en behulpzame jonge meneer, gaf ons passende advies. Met zijn suggestie een tafel gekocht en dit is zeer mooi geworden. Zeker een aanrader voor mensen die een leuke tafel willen hebben met een zeer unieke en moderne uitstraling.
Nogmaals bedankt en ben er zeer tevreden over!
Erg mooie tafels en prima service
Erg mooie tafels en prima service. Aanrader!
Een vensterbank op maat laten maken
Een vensterbank op maat laten maken. Super blij met het eind resultaat. Goed geholpen door de verkoper denkt goed mee, ook in oplossingen!
Een echte aanrader
We zijn super tevreden met onze prachtige Belvedere salontafel set. Proffesioneel advies, kwaliteit en aflevering boven verwachting is wat dit bedrijf kenmerkt.
Prachtige eettafel op maat gemaakt
We hebben een eettafel op maat laten maken door Splendore Stone. Hij is prachtig geworden en staat mooi in ons interieur!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.