SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Leiderdorp Anmeldelser 3

3,6

Beliggenhet

Bytt filial

Meubelplein 4, 2553 EX Leiderdorp, Zuid-Holland, NL

1. Baderomsforhandlere
  2. Baderomsoppussing

Sani-Dump is de speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels tegen absolute bodemprijzen. Het enige dat wij dumpen is de prijs! Wij kunnen alle A-merken leveren, uiteraard altijd tegen de beste prijs! Dat is Sani-Dump. Of u nu op zoek bent naar goedkoop sanitair, een hele luxe badkamer, designsanitair of alleen een badmeubel, vrijstaand bad, whirlpoolbad, kranen, douchewand of tegels, bij ons vindt u alles wat er op Sanitair & Tegel gebied te krijgen is onder 1 dak! Sani-Dump is uw specialist in Sanitair en Tegels.

• Meubelplein 4, 2553 EX, Leiderdorp, Zuid-Holland, Nederland

• 071 890 9505

3,6

Middels

Fantastische service

Fantastische service, zelfs na 5 jaar!

"Vijf jaar geleden hebben wij onze producten bij Sani-Dump Leiderdorp gekocht. Helaas merkten we dat de kwaliteit na een paar jaar één voor één achteruitging. We waren het op een gegeven moment echt zat en zijn met alles teruggegaan naar de winkel.
Wat een verademing! We werden fantastisch ontvangen en hebben een geweldige service gekregen. De producten zijn vervangen en alles is tot in de puntjes opgelost. In deze tijd is zulke nazorg echt zeldzaam. Een dikke 'warme douche' en echt chapeau voor het team in Leiderdorp. Bedankt voor het meedenken en de topoplossing!"

1. mai 2026
Logoen til SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Leiderdorp

Svar fra SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Leiderdorp

Hi Monique,

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent met de service! We zijn blij dat we de problemen naar uw tevredenheid hebben kunnen oplossen. Bedankt voor de positieve review! Mocht er ooit iets zijn, staan we uiteraard altijd voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
Team Sani-Dump

Direct beslissen bij prijs

Goede ervaring gehad tot de prijsonderhandelingen.
Winkel ziet er goed uit en service is goed, maar om de uiteindelijke prijs te krijgen moet er direct beslist worden. Sanidump wil niet dat je daar nog over na kan denken. Van deze praktijken ben ik niet gediend, dus hebben wij besloten de badkamer bij een andere winkel te kopen.

11. desember 2025

Hi Mike,

Bedankt voor uw eerlijke feedback. Fijn om te horen dat u onze winkel en service als positief heeft ervaren. We vinden het jammer dat u het gevoel heeft gekregen dat u direct moest beslissen, dat is uiteraard niet onze bedoeling. We nemen uw feedback mee om onze werkwijze verder te verbeteren.

Met vriendelijke groet,
Team Sani-Dump

Vriendelijk, hulpvaardig, meedenkend, niet opdringerig, betaalbaar, goede service

Na zo'n 7 andere 'badkamerspecialisten' bezocht te hebben, stak deze winkel met kop en schouders boven de rest uit. We hebben in 2021 en 2023 vrijwel al onze badkamermaterialen hier gekocht voor 2 afzonderlijke badkamers en 1 apart toilet/urinoir. Al het personeel vonden we vriendelijk, hulpvaardig/meedenkend en niet opdringerig. Een verademing. En het is ook nog eens een stuk betaalbaarder dan bij andere winkels. Verder zijn we erg te spreken over de goede service. Als er iets kapot gegaan is of niet goed (bijv. bij levering), doen ze er alles aan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zelfs jaren na dato (in januari 2025 was iets stuk gegaan, waar ze binnen no time een oplossing voor hadden).

10. januar 2025