Osteopatibehandling Anmeldelser 4

2,9

Middels

TrustScore 3 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ikke osteopatibehandling

Dette var desværre ikke noget osteopatibehandling. Fik nærmest kun akupunktur med varmebehandling. Han tjekker ikke din krop som helhed. Det var ren spild af 900kr. Kan desværre slet ikke anbefales. Var efterfølgende hos en anden osteopat hvad for en forskel.

1. mai 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Anbefales varmt

Inden jeg begyndte behandling hos Olivar, led jeg af kraftige hovedsmerter, kæbespændinger og trykken for ørerne i hele 6 måneder. Efter 2-3 behandlinger hos Olivar kunne jeg mærke, at mine smerter var blevet reduceret. Nu har jeg været der i alt 9 gange, og hver gang har været en fornøjelse. Mine smerter er kraftigt reduceret, næsten væk, og jeg føler mig mere energisk og glad. Under behandlingen får jeg akupunktur, hvor jeg ligger i 8 minutter under en varmelampe med nåle i ryggen, lænden og hovedet. Derudover får jeg yderligere tryk på ryggen, nakken og lænden. Jeg forlader klinikken træt, men glad. Olivar er en behagelig mand, altid med godt humør, og jeg føler mig helt tryg ved at ligge på briksen. Jeg kan varmt anbefale stedet.

15. mai 2024
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Mærkede ingen effekt

Mærkede desværre ingen effekt og synes det var specielt at skulle ligge med nåle og varme det meste af tiden, mens han sad ved siden af og skrev journal, kom aldrig helt til at føle mig tilpas.

9. januar 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Upassende berøringer og kommentarer

Upassende berøringer og kommentarer

Jeg havde hold i lænden og bookede tid hos Oliver. Jeg har været hos ham før med samme problematik halvandet år tidligere, da jeg egentlig synes han var okay, men jeg skulle stadig betale for en første behandling. Jeg blev dog ikke undersøgt for, om mit hold i lænden skyldtes en eventuel protrusion eller diskusprolaps.

Jeg får behandlinger af ham en fredag og lørdag samme uge og efterfølgende uge om mandagen og tirsdagen. Jeg har så talt med en anden osteopat, som er autoriseret, som var uforstående overfor de mange behandlinger lige i rap. Jeg ved ikke, om det er fordi Olivar vidste, at jeg fik mine behandlinger dækket af min sygeforsikring, så han ville udnytte det.

Ved to af behandlingerne aer han mig på hovedet på håret, mens jeg ligger halvt afklædt og en af gangene aer han mig også på kinden. Jeg synes det var super grænseoverskridende og uprofessionelt, at han berører mig sådan, når man ligger halvt afklædt og er i en sårbar situation med enormt mange smerter.

Han siger også, at jeg skal vrikke med hofterne når jeg går derfra, så jeg kan få bevæget min ryg, men at han nok skal lade være med at kigge mens jeg gør det, mens han griner. Igen SUPER uprofessionel kommentar.

Det med at vrikke med hofterne er i øvrigt også den eneste "øvelse" jeg får af ham, som jeg skal gøre derhjemme. Derudover ligger jeg på maven med akupunkturnåle i ryggen og en varmelampe henover min ryg i halvdelen af behandlingstiden, mens han sætter sig ud i et andet rum for at "skrive journal".

Til en af behandlingerne trykker han så hårdt ind i mine lår, at jeg må bede ham om at stoppe, da det gør så ondt at jeg får jag op i ryggen. Dette kan han selvfølgelig godt se, men stopper først efter jeg har bedt ham stoppe et par gange.

Den fjerde og sidste gang jeg fik en behandling spørger Oliver mig, hvad jeg gerne vil have behandlet og hvordan han skal behandle mig. Han vidste jo godt, at jeg stadig havde ondt i lænden og det var derfor jeg var der, så jeg fik en følelse af, at han bare har givet mig en tid, for at hive penge ud af mig. Og i øvrigt ved jeg da ikke, hvordan han skal behandle mig. Det er jo hans job og ikke mit!

Jeg kan desværre ikke anbefale ham til andre og jeg har nu skiftet osteopat permanent.

21. april 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv