1. Smykkeforretning
  2. Smykkegravør

Wij maken speciale momenten tastbaar Bij Momentha geloven we dat bijzondere herinneringen een plek verdienen die je altijd bij je kunt dragen. Onze premium sieraden worden met zorg en vakmanschap gemaakt in Nederland en Italië, zodat ieder stuk een uniek verhaal vertelt. Of het nu gaat om een dierbare herinnering, een mijlpaal of een betekenisvolle boodschap — wij maken het tastbaar, zodat het voor altijd bij je blijft.

4,4

Enestående

Een prachtige hanger

Een prachtige hanger gewonnen via een winactie. Het contact en meedenken wat geschikt was was erg fijn, de hanger heel snel ontvangen, ben er echt blij mee! Heel erg bedankt!

5. mai 2026

Ik heb bij Momentha een mooie…

Ik heb bij Momentha een mooie herdenkingshanger besteld voor aan een omega ketting, Goud met topaas. Daarin een foto van mijn man. Ik kreeg het resultaat vanochtend 08maart thuis bezorgd.
Vanaf het moment van bestellen tot aan de levering was de begeleiding en de service perfect.

8. mars 2026

Momentha is de perfecte webshop om een…

Momentha is de perfecte webshop om een persoonlijk cadeau voor iemand te bestellen, of om zelf bij je te dragen! Ik ben zo blij met de ketting en hanger, het is perfecte kwaliteit en zo draag ik mijn dierbaren altijd met mij mee.

11. desember 2025

Boven verwachting waardevol

Ik heb een hanger besteld met een foto van onze dochter. Écht ontzettend mooi geworden! Zo klein, maar toch een duidelijk herkenbare foto :)
De hanger werd ook snel geleverd, echt een aanrader als je zoekt naar een mooie manier om een dierbare foto bij je te dragen!

11. oktober 2025

De sieraden zijn echt prachtig

De sieraden zijn echt prachtig, heel leuk ook dat het gepersonaliseerd kan worden. De klantenservice is super goed. Ze denken met je mee in oplossingen en staan echt voor je klaar. Ze zijn goed bereikbaar en heel erg vriendelijk, klantgericht. Ben er heel erg te spreken over en ga er absoluut vaker bestellen!

10. september 2025