loveholidays UK Anmeldelser 262 069

4,3

1. Reisebyrå

At loveholidays, we’re on a mission to open the world to everyone. As one of the UK’s leading (and fastest-growing) online travel agents, we offer unlimited choice, unmatched ease and unmissable value, making your dream holiday a reality in just a few clicks. Our head office in London is home to a team of dedicated holiday experts, who not only develop our brilliant website and app, but support customers before, during and after their trips. Every year, we send over 4 million happy Brits abroad – and we’re so loved by our customers that we’ve won awards for it. If that wasn’t enough, we were the first UK online travel agent to become Ryanair-verified and our holidays are fully ATOL protected, so you can have peace of mind that your money’s in safe hands. Frequently Asked Questions - https://www.loveholidays.com/faq/

• 5th floor, 3 Shortlands, Hammersmith, W6 8DA, London, Storbritannia

Logoen til loveholidays UK

Svar fra loveholidays UK

Hi Robertas,

Thanks for this review!

I’m really happy to hear that you have been pleased with our service!

I hope you have a brilliant time on your holiday!

Stay Safe!

^loveholidays

Manglende tilbakebetaling

Har kjøpt og betalt tur til Tyrkia januar 2019. fått bekreftet at Norwegian har refundert flybilett til Love Holidays vi har kun fått refundert hotel opphold. Har forgjeves prøvd å kontakte Love Holidays men ikke lyktes. Vårtbooking nr er :LOV1640283N

5. februar 2021

Utrolig hvor elendig Loveholiday er da…

Utrolig hvor elendig Loveholiday er da dem kansellerte min tur i august grunne SAS kansellerte flyavgangene.
Har fått kunn Hotel betaling men flybilletten er ikke refundert.
Elendig kundeservice da umulig å sende e-post eller chattetjenesten er alltid stengt. Vil si dette reiseselskapet må man advare andre for .
Kjøpt Hotel, fly i en pakke da skal vel Loveholiday betale fly og Hotel ?

10. november 2020

Har byttet hotellet og har ikke fått…

Har byttet hotellet og har ikke fått bekreftelse for det nytt hotellet. Det er umilig å ta kontakt med dere! Transporten fra flyplassen til hotellet er også blanded. Jeg måtte ta kantakt separat med både hotellet og transporten og ordne meg selv!

Både og!

Jeg likte siden veldig, men en ting som gir meg dårlig opplevelse er at det er umulig å få tak i kundeservice, prøvde på chat men det står alltid (opptatt)
Dere har heller ikke nr eller Mail man kan kontakte dere på. Håper det blir bedre og at jeg kan reise mye med deres selskap fremover

13. august 2020

Vi er totalt sett meget fornøyde med…

Vi er totalt sett meget fornøyde med Loveholidays og vår ferie i Barcelona.
Den eneste overraskelsen vi fikk på turen var at hotellet vi bestilte var stengt, og vi ble flyttet til et annet hotell uten at vi fikk beskjed. Det nye hotellet hadde tilsvarende standard som det vi bestilte, men Loveholidays burde ha gitt oss beskjed om dette i forkant. Hotell-byttet medførte også at vi selv måtte forklare shuttle-selskapet som skulle transportere oss til og fra hotellet om vår nye adresse.

Dårlig service

Veldig dårlig opplevelse med dette firma, umulig å komme i kontakt med kunde service. Når du endelig har klart å komme inn på siden dems og en ansatt er ledig i chatten (finnes ikke noe kø system, så må bare refreche siden dems å håpe på det beste) er de uhøffelige og tar ingen ansvar.

13. august 2020

Vi bestilte 3 biletter til Spania i…

Vi bestilte 3 biletter til Spania i barselona men etter noen uker fikk vi beskjed at barselona er i qarantine deretter vi ombestemt oss vi prøvde mange ganger og avbestille det men gikk ikke. Vi betalte19600kr. Ogsò ingen som svarer.

23. juli 2020

Loveholidays er useriøs og talentløst

Loveholidays er useriøs og talentløst. Etter å ha booket og betalt ferie hos dem, fikk jeg aldri noen reisedokumentasjon. Jeg fikk en mail hvor det stod at det kunne ta opp til 48 timer før jeg mottok dokumentasjon. Dagene gikk, men reisedokumentasjonen kom aldri. Det var også svært vanskelig å komme i kontakt med kundeservice. Opp til flere ganger prøvde jeg å kontakte dem på chatten, men chatten ble flere ganger brutt da spørsmålene mine ble for avansert å svare på. Da jeg endelig kom i kontakt med kundeservice igjen, fikk jeg beskjed om at jeg ikke hadde fått reisedokumentasjonen fordi reisen jeg hadde bestilt og betalt hadde økt i pris. Hvis jeg betalte dem 4390 kroner ekstra, skulle jeg få reisedokumentasjonen jeg ventet på. Jeg stiller spørsmålstegn på hvordan dem kan øke prisen på en reise som allerede er betalt. Jeg hadde ikke fått noen informasjon om dette før jeg kontaktet dem 5 dager etter at ferien var bestilt og betalt. Jeg vil aldri anbefale noen å booke ferien sin gjennom Loveholidays.

15. januar 2020
Vis anmeldelser på alle språk. (262 069 anmeldelser)