Laderkoopjes Anmeldelser 153

TrustScore 1.5 av 5

1,5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ongelofelijk slecht had ik de reviews maar gelezen!! Ik heb twee iPhone kabels besteld. Alles kwam wel op zich op tijd binnen maar dit zijn echt geen originele iPhone kabels hoor want binnen een dag w... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Diverse mailtjes verstuurd, contactformulieren ingevuld. Geen reactie.. Geven aan dat hun kabeltjes apple carplay ondersteunen, dit is niet het geval. In diverse auto’s geprobeerd en met 2 telefoon... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Op 7 april jl. een laadkabel voor mijn iphone besteld en ondanks meerdere tussentijdse meldingen dat het artikel niet is ontvangen, geen enkele reactie terugontvangen. Advies: Koop hier niets!... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Op 16 november een Lightning naar USB-C kabel besteld, kreeg een USB-A naar usb-C dus teruggestuurd, keurig gefrankeerd en het ordernummer vermeld, volgens retourinstructies. Pas vandaag (20 dec) kwam... Vis mer

Selskapet har svart

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

1 ster is nog teveel voor dit bedrijf

1 ster is nog teveel voor dit bedrijf. Als partner van Bol.com nam Laderkoopjes de garantie over van BCC (die zelf failliet is). Mijn koffiemachine (aankoop 27-12-2023) ging kapot binnen de garantietermijn van 2 jaar (defect op 22-11-2025). In eerste instantie ontving ik een mail waarin Laderkoopjes voorstelde om de kapotte koffiemachine te crediteren. Toen ik via de mail liet weten dat dit akkoord was, hoorde ik vervolgens niets meer. De ergernis is intussen zo hoog opgelopen dat ik binnenkort juridische stappen zet richting deze malafide partner (Laderkoopjes) van Bol.com

8. januar 2026

OPLICHTERS!!!

OPLICHTERS!!!
9 december een bestelling geplaatst van een origineel apple kabel en adapter. Bestelling pas 18 december ontvangen (ipv voor 23:00 besteld morgen in huis). Bij ontvangst bleek het niet origineel te zijn en ook nog eens de verkeerde aansluiting. Contact opgenomen via mail en telefoon maar nergens reactie op. Durf de producten ook niet retour te sturen aangezien ik het geld dan hoogstwaarschijnlijk ook niet meer terug zie.

9. desember 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vorige week zogenaamd originele iPhone…

Vorige week zogenaamd originele iPhone lader gekocht. Vanavond ligt mijn gsm eraan…. Wat ruik ik….? Is de kabel letterlijk weg aan t smelten!!!meteen mail weg gedaan. Levensgevaarlijk!! Woon met drie kids hier. Het zou je snachts maar gebeuren !!!

14. desember 2025

Slecht in contact

Had ik deze reviews maar eerder gelezen.
Je denkt idd een originele lichting kabel te kopen, helaas. Besteld op 22 oktober ‘25.
2 Weken gewacht op bestelling, in de tussentijd meerdere mails gestuurd met geen enkele reactie. Toen eindelijk een reactie kwam was deze erg summier.
Pluspuntje: heb een retourlabel mogen ontvangen. Jammer genoeg zonder track&trace. Het retour is nu inmiddels 1 week onderweg. Hopelijk komt het retour aan, hopelijk nu snel reactie op mail en hopelijk geld terug.
Maar daar nog ooit een keer bestellen? Dacht het niet.

22. oktober 2025

Vrijdag 30-10 kabeltje besteld

Vrijdag 30-10 kabeltje besteld. Razendsnelle 24-uurs bezorging? Amehoela. Het is vandaag 12-11. Ik heb nog altijd geen kabeltje. Krijg geen reactie op verstuurde e-mail berichten aan de klantenservice waar mijn bestelling blijft. Waardeloze service.

12. november 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

iPhone kabel

iPhone kabeltje gekocht, werk naar behoren tot dusver (ca 2 weken). Levering liet wel op zich wachten maar kwam uiteindelijk wel ruim een week nadat ik de bevestiging had gekregen dat het verzonden was via PostNL.

5. november 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Niet ontvangen en geen contact te krijgen

Ik heb 23oktober een telefoonkabel besteld.

Tot op heden niets ontvangen.
Meerdere malen al gebeld en gemaild, maar telefoon word niet beantwoord en de tijdens veranderen regelmatig waarop je kan bellen.
Daarnaast worden de mails niet beantwoord.

Mocht je hier denken om wat te gaan bestellen, niet doen!

23. oktober 2025

Oneerlijk bedrijf.

Ik heb op 6 juli 2025 een laadkabeltje voor de Iphone gekocht bij laderkoopjes.nl Het kabeltje zou een origineel Iphone exemplaar zijn volgens de advertentie van laderkoopjes.nl. Na enkele keren het kabeltje gebruikt te hebben was het al defect, afgebroken aan het stekkertje. Dat kan ook niet anders want het kabeltje leek wel een staalkabel. Ik ben gaan reclameren via e-mail, maar er werd niet gereageerd. Na 4 mailtjes gestuurd te hebben, werd er nog steeds niet gereageerd. Dus dan maar even bellen. Er werd inderdaad op het gebelde nummer opgenomen en ik werd in de wacht gezet. Na 5 minuten in de wacht gestaan te hebben, werd mij verzocht om op een later tijdstip terug te bellen, of een mail te sturen. De mail zou binnen 24 uur beantwoord worden. Hahaha, en ja hoor, direct na het versturen van de mail kreeg ik een ontvangstbevestiging, waarin werd gemeld dat er binnen 48 uur contact met me zou worden opgenomen. Helaas werd er weer opniew totaal niet gereageerd. Dit voelde heel slecht. Na onderzoek bleek dat het snoertje wat ik had gekocht had bij laderkoopjes.nl, bij het Chineese bedrijf Temu, voor een bedag van € 1,25 werd aangeboden. Ik was voornemens om het er niet bij te laten zitten, en heb een mail gestuurd, waarin ik het laderkoopjes in recht zou betrekken als het bedrag van € 11,90 niet terug betaald zou worden. Na 1 dag kreeg ik een reactie op mijn mail met het verzoek mijn review (deze dus) aan te passen en woord "getild" uit het review te verwijderen, en dan zou daarna het geld worden teruggestord. Dit is dus de reinste vorm van chantage, want ik ben gewoon open en eerlijk geweest. Ik gaf per omgaande mail aan, dat ik eerst het geld terug wilde zien op mijn rekening, alvorens deze review aan te passen. Een dag later kreeg ik een bericht met de mededeling dat het bedrag van € 11,90 de volgende dag op mijn rekening zou staan. Na enkele dagen wachten geen geld ontvangen en stuurde ik opnieuw een mail, met de mededeling, dat ik mijn raadsman had geïnformeerd over deze zaak, en hem gevraagd heb tot hoever ik kon gaan met mijn beschuldiging van oplichting aan het adres van laderkoopjes.nl Als ik niets meer dan de waarheid zou publiceren en de nodige bewijzen zou kunnen overleggen, zou er geen enkel opstakel te verwachten zijn. Welnu, ik heb voor een laatste keer op 21-10 2025 om 18:46 uur een mail gestuurd met daarin het advies van mijn raadsman weergegeven. En ja hoor, na deze mail stond op 22-10-2025 het bedrag van € 11,90 bijgeschreven op mijn rekening. Vreemd hè.

Lieve mensen, wat ik eigenlijk met dit betoog wil bereiken, is het volgende. Let op bij wie je wat koopt Kijk eerst zelf bij Temu, Wish of Amazon. Op deze site wordt je bedonderd, want laderkoopjes.nl koopt haar handel wellicht bij Temu of gelijksoortige bedrijven. Natuurlijk is het logisch dat een bedrijf winst wil maken, maar een snoertje van € 1,25 inkoop, verkopen voor een bedrag € 11,90, is niet rieel. Als je even terugrekent, betekent dit echter dat het laderkoopjes.nl in dit geval een winstpercentage van 952% zou handhaven. En dit noem ik de koper bedonderen.

6. juli 2025

Zeer slecht

Zeer slecht! Nu twee keer een iphone lader besteld, eerste lader al na week kapot!! Toen een nieuwe besteld volgens de website voor 23.00 besteld morgen in huis, we zijn nu een week verder en nog steeds geen lader ontvangen!! Ik bestel hier never nooit meer iets!

9. oktober 2025

Slechte kwaliteit kabeltjes iPhone

In mei 3 kabeltjes voor de iPhone's besteld ivm gelijkwaardige kwaliteit als die van iPhone en redelijk snel ontvangen. So far so good. In de advertentie wordt beweerd dat deze kabels "kwalitatief hetzelfde" zijn als die van de iPhone. Nou nee dus. Na 1 maand 1 kabel al kapot en bij alle 3 duurt het ruim een dag voordat de telefoon of iPad is opgeladen en nu begint de 2e kabel ook al te haperen tijdens het opladen. Al met al is het in mijn ogen gewoon de goedkope troep die ze in China kopen en hier nog redelijk duur verkopen. Mijn advies is NIETS KOPEN op deze site!!! Toch maar een duurdere originele kabel kopen.

11. oktober 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv