Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Den 15 min gratis info guide er en fin måde at komme i gang på. Lidt flere udstillinger og møbler fra perioden kunne være at foretrække. Kjoler, møbler dagligdag.
Vi formidler de kongelige slotte og havers historie og de eventyrlige oplevelser, der gemmer sig bag slotsmurene og i slotshaverne. Her får du et overblik over slottene og havernes attraktioner, omvisninger, webshoppen, butikkerne, og hvilke kongelige ...
Danmark
Vi deltog i en guidet tur på Kronborg Slot efter lukketid. Selve idéen var rigtig god, men oplevelsen levede desværre ikke helt op til forventningerne.
Guiden var svær at forstå, og man skulle koncentrere sig meget for at følge med i fortællingerne. Det tog noget af nærværet og stemningen. Historierne manglede lidt liv og gys, som vi havde set frem til.
Derudover havde vi gerne set Holger Danske, som vi havde forventet var en del af oplevelsen.
Alt i alt en okay tur, men der er klart potentiale for at gøre den mere levende og stemningsfuld.
Vi har her til aften været på en fantastisk aften-rundvisning hos jer, som vi kun kan anbefale! Super søde og hjælpsomme medarbejder der har styr på deres fakta. I er heldige at have så gode ansatte, det er sjældent man finder det og de er guld værd!
Vi besøgte slottet igår og havde en helt fantastisk dag, trods en sur guide der mente man ikke måtte se hele rummet på en gang. Vi tog bare turen engang til ellers var personalet simpelthent så søde og venlige.
Dejligt besøg på det mørklagte slot. Gode fortællinger om slottets historie, men uhyggelige fortællinger var det ikke, måske havde vi ikke læst beskrivelsen godt nok, men vi manglede historierne om spøgelser genfærd og forfærdelige historiske begivenheder. Også manglede jeg personligt det Kronborgs varetegn Holger Danske som jeg aldrig har set.
Skiltningen frem til slotsporten kunne vi også godt have haft brug for da vi ikke havde forudgående kendskab til slottet. Og der var mange røde porte på området.
Vi besøgte Kronborg julemarked hvor vi hos Enø kød købte en spegepølse til 220,- og et stykke ost til 40,-.
Jeg betalte med kort,…men der var intet beløb på deres terminal hvor jeg skulle taste pin-kode!
Fik en bon med hjem…uden beløb!
Nu ser jeg at de har trukket 495,- kr. på min konto!
Jeg har kontaktet Enø kød der nu påstår at det ikke er deres bod…!
Vi var 4 der skulle på aftentur fredag kl 19.30.Temaet for aften var uhyggelige historie og uforklarlige ting der stadig lever.
Forventningerne blev desværre ikke indfriet,i forhold til jeres intro på hjemmesiden.Guiden var en sød dame,men formåede ikke at tale højt nok til gruppen på 20-30 folk.Det var mere en alm rundvisning vi fik,end uhyggelige historie osv som beskrevet,som vi egentligt havde set frem til. SÅ noget skal justeres,enten det der står på jeres hjemmeside,eller en guide der kan fortælle lidt uhyggelige historie hændelser og uforklarlige ting.
Vi var et par på 2 personer som skulle på en aften rundtur start kl 17.30 varighed ca 1.5 time til en pris af 396 kr for 2 det var under alt kritik dårlig guide hakkede en del i det så man ikke kunne finde hoved og hale i det hun fortalte og den lille tur på slottet for 396 kr for 2 personer det er det rene tyveri vi kommer ikke på sådan en tur mere slottet er meget smukt det har intet med det at gøre men alt som skrevet er kritik
Helt fantastik hyggelig dag på Kronborg slot. Virkelig sødt og smilende personale. Et besøg værd
Virkeligt fantastisk tur, super interessant og på ingen måde kedelig. Personalet var helt fantastisk og super søde.
!! Be aware that you have to pay full price if you are disabled in a wheel chair, but have no access to the castle. This is very very unfair.
Vi kom tre generationer for at påskehygge, fordi der blev reklameret med børne aktiviteter.
Historiejagten for børn var levede ikke op til forventningerne, trods godt skuespil. Der manglede noget de mindre børn (6-8 år) kunne forholde sig til.
I kongens soveværelse, blev vi desværre mødt af en vrissen medarbejder, der ikke rigtig havde overskud til børnefamilier.
Så generelt lidt skuffende oplevelse på den front.
Slottet i sig selv er smukt og de øvrige medarbejdere var smilende og imødekommende.
Hold nu op en lækker snitzel vi fik i går
Tak for god service og hygge
Det nød vi endelig noget velsmagende mad
Tak for det op i stjernerne med jer da
Kronborg Slot har en hjemmeside, hvor man kan bestille web-billetter. Der står tlf: 19 21 30 78 (man-fredag kl. 10-14). Når man ringer meddeles det, at udstillingen har åbent fra kl. 10-16, men intet om at der er lukket om mandagen.
Jeg kørte 103 km (fra Holbæk til Helsingør) for at besøge Kronborg Slot mandag 12.12.2022, og kom til et lukket Kronborg Slot.
Sendte tirsdag 13.12.2022 en mail til Nationalmuseets koordinator Dorte Enggaard, der henstillede til en hjemmeside et andet sted, hvor det var anført. Dårlig markedsføring!
Vi var ikke de eneste besøgende der mandag 12.12.2022 gik forgæves!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.