Informasjon om virksomheten

1. Løshårleverandør
  2. Hårforlengelse
  3. Frisør

Skrevet av virksomheten

Vi tilbyder hårforlængelser i alle farver og længder op til 70 cm. Vi tilbyder kun extensions af slavisk kvalitet dvs. længere holdbarhed på håret mere glans og blødere hår. Vi påsætter også gerne dine egne medbragte extensions. Metoden vi påsætter med er den mest populære la weave metode der samtidig er skånsom for dit eget hår men holder længere end den traditionelle flettemetode.

Kontaktopplysninger

4,1

Bra

TrustScore 4 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Værste service svindler og bedrager!

Væreste service og totalt skod kvalitet!, og mest ringe og uloyale person! Betalte for 200 gram hår, fik påsat 124 gram, kontaktet hende, og hun lovet retunere pengene for de sidste 100 gram, dette skete aldrig, har nu ventet i 4 måneder, uden hverken svar eller noget, bliver blot ignoreret.
Svindler og bedrager!!! har hørt fra en masse at hun ofte snyder med hensyn til antal gram, håret er tørt, filtre og knækker efter blot få uger. Vil anbefale alle til holde jer langt væk fra hende i Odense. Medmindre i vil kaste jeres penge ud af vinduet. Valgte hende fordi hendes billeder og video så, så flot og professionelt ud, men det skulle jeg aldrig have gjort!

6. februar 2024

Hej Julie.
Hold da op en oplevelse du har haft det er jeg ked af at høre.
Jeg vil dog påpege det IKKE er den rette virksomhed du har skrevet om. Du har skrevet til Hair-empire og vi har ingen lignende episoder med nogle af vores kunder som du beskriver.

Det er meget ærgeligt vi nu skal have denne anmeldelse liggende på vores profil, da den ikke omhandler os.
Jeg vil gerne hjælpe dig med at finde rette virksomhed hvis du vil give dig til kende hvem du er så kan jeg hjælpe dig.

Vi sælger vores hår i 100 gram pakker og det som folk ikke får på får de med hjem i hånden og sådan har vi altid gjort.

Du er også velkommen til at kontakte mig på 51797225, så vi kan få styr på det og vi kan få slettet denne anmeldelse :-)
God dag, med Venlig hilsen Hair-empire

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bedste kvalitet af hår og super dygtig…

Bedste kvalitet af hår og super dygtig og sød behandler

30. april 2024

Svar fra Hair-empire ApS

Tusind tak for den fine anmeldelse! 😊 Jeg er så glad for, at du har haft en god oplevelse, og at du er tilfreds med både kvaliteten af håret og behandlingen. Det betyder meget for mig at kunne give dig den bedste service! Jeg ser frem til at forkæle dig igen snart. 💇🏼‍♀️

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kæmpe anbefaling her fra 🤩 håret er af…

Kæmpe anbefaling her fra 🤩 håret er af bedste kvalitet og holde meget længe. Og ikke mindst en service i top hun hjælper med at finde den helt rigtige farve og længde der passer perfekt til en. Jeg ville aldrig få lavet hår et andet sted😍 og så er det altid super hyggeligt der.

10. mai 2024

Svar fra Hair-empire ApS

Tusind tak for den kæmpe anbefaling! 🤩 Jeg er virkelig glad for, at du er tilfreds med både kvaliteten af håret og servicen. Det betyder så meget for mig, at du føler dig godt taget hånd om, og at vi finder den helt rigtige løsning for dig hver gang. Det er altid en fornøjelse at have dig i salonen – vi glæder os allerede til næste gang! 💇🏼‍♀️💖

Lækreste kvalitet

Lækreste kvalitet - Jeg har i snart 3 år, brugt extensions herfra. Louise er super sød, glad og imødekommende, man føler sig hurtigt hjemme i hendes stol. Hun er meget perfektionistisk, og går op i sit arbejde. Hun forstår virkelig, hvad man som kunde ønsker. Man går derfra med en “Wow” følelse. Hun er ret fleksibel med sine tider, hvilket er et kæmpe plus.

Kvaliteten af selve håret er i tip top. Aldrig haft problemer med det - Kan både vaskes i Loreal og Kerastase. Så alle pengepunge kan være med, i forhold til pleje af håret. Det er meget holdbart, og tåler en del. Det kan klare at komme på ferie i sydens sol, uden at tørre ud og blive trist. Selve håret optager ens produkter godt, uden at klaske eller blive fedtet. Ser altid rent og skinnende ud.

Helt klart et besøg værd, hvis du vil forkæle dig selv og dit hår 🩷

16. april 2024

Svar fra Hair-empire ApS

Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse! 🩷 Jeg er så glad for at høre, at du er tilfreds med både håret og oplevelsen i salonen. Det betyder rigtig meget for mig, at du føler dig godt taget hånd om, og at du er glad for både kvaliteten og holdbarheden af håret. Jeg elsker at kunne give dig den bedste service og hjælp til at finde den perfekte løsning for dig. Det er altid en fornøjelse at have dig i stolen, og jeg ser frem til at forkæle dig igen snart! 💇🏼‍♀️✨

Super lækkert hår

Super lækkert hår, passer mega godt i farven. Jeg har brugt extensions i mange år og har været udsat for mange kvaliteter fra andre sælgere.. men de extensions jeg har købt fra Hair-Empire er rigtig god kvalitet 😍

1. april 2024

Svar fra Hair-empire ApS

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😍 Jeg er så glad for at høre, at du er tilfreds med både farven og kvaliteten af håret. Det betyder meget for mig, at du har haft en god oplevelse, især når du har prøvet forskellige kvaliteter før. Jeg er glad for, at vi kunne finde den perfekte løsning for dig! Jeg ser frem til at byde dig velkommen igen snart. 💇🏼‍♀️✨

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Din fedtfrysning. Største og varmeste anbefalinger

Din fedtfrysning. Er professionelt og samtidig virkelig personligt. Der er rent, ordentligt, styr på tingene og virkelig hyggeligt. Der er grundig intro og gennemgang, samt før målinger og billeder til sammenligning. Behandlingen er i et dejligt lokale, og i skønt selskab. Der bliver tjekket op og holdt godt øje med, hvordan man har det. Efter fedtfrysning, masseres området godt igennem og man får vand med så man husker at drikke lige efter. Min største og varmeste anbefaling.

14. desember 2023

Svar fra Hair-empire ApS

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de varme anbefalinger! 😊 Jeg er virkelig glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med fedtfrysningen. Det betyder meget for mig at kunne tilbyde både en professionel og personlig behandling, og det er skønt at høre, at du følte dig godt taget hånd om under hele processen. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen igen, og jeg er så glad for, at du er tilfreds med resultatet! 🌟

Dinfedtfrysning.dk /Hair-empire

Vurdert til 5 av 5 stjerner

5 ud af 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️…

Odense’s bedste sted at få lavet extionsens. Når først man har fået lavet hår hos hair Empire, får man ALDRIG lavet hår andre steder.😍⭐️

⭐️ For kvaliteten af hår. Kvaliteten af håret er exceptionel, med en glat og glansfuld tekstur, der blender så naturligt flot ind i ens eget hår. Håret holder virkelig godt! Der går længe før det ser slidt ud. Får mit skiftet 1-2 gange om året.❤️

⭐️ For at man altid får den rigtige farve hår. Håret bliver først bestilt hjem og lavet, når man har har fundet den rigtige farve, hvilket sikre at håret altid passer til ens eget hår.

⭐️ For Louise❤️ det er altid så hyggeligt at komme i salonen hos super søde oh skønne Louise! Virkelig dygtig extensionist! Hun er Virkelig så dygtig til sit arbejde. Har fået lavet hår hos hende mange gange og man kan aldrig se overgangene fra sit eget hår og extensiones. Håret sidder bare perfekt hver gang 😍

⭐️ For salonen. Sååå fin en salon! Der er så pænt, og hyggeligt og en skøn atmosfære. Man bliver altid tilbudt noget og drikke og føler det altid rart og velkommen❤️

⭐️ For metoden. La weave metoden som bliver brugt er absolut den bedste jeg har prøvet. Man kan ikke mærke at man har håret i, det klør ikke eller gør ondt, som når man får det syet i. 😍 oven i det, så bliver mit hår ikke ødelagt, eller knækker. Jeg bliver altid overrasket når jeg får taget mit hår ud, hvor meget det er groet ❤️

Og så er der altid god vejledning for hvordan man passer bedst på sit hår❤️

Tak for dig Louise og dit lækre hår ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

12. oktober 2023

Svar fra Hair-empire ApS

Tusind tak for den utrolig flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐️ Jeg er så glad for, at du er tilfreds med både håret, behandlingen og oplevelsen i salonen. Det betyder virkelig meget for mig at høre, at du føler dig godt taget hånd om, og at du er glad for kvaliteten af håret og den metode, vi bruger. Jeg sætter stor pris på, at du altid føler dig velkommen, og jeg glæder mig til at fortsætte med at give dig den bedste service! 💇🏼‍♀️❤️

Dk’s bedste

Dk’s bedste! Altid top service, sød og smilende, og det hår hun bruger er det absolute bedste! Mit har holdt i over 1 år og er stadigvæk vildt lækkert! Kører med glæde fra kbh til Odense for at få lavet mit hår.! Det siger nok. 👍🏻
Har man ikke prøvet hairempire endnu, så skal man give sig selv den oplevelse. Du vil ikke fortryde det.

20. desember 2023

Svar fra Hair-empire ApS

Tusind tak for de fantastiske ord og de 5 stjerner! ⭐️ Jeg er så glad for, at du er så tilfreds med både håret og servicen. Det betyder meget for mig, at du er villig til at køre hele vejen fra København til Odense for at få lavet dit hår – det er virkelig en stor anerkendelse! Jeg glæder mig til at fortsætte med at give dig den bedste oplevelse hver gang. Tak for din tillid og for, at du anbefaler os til andre! 💇🏼‍♀️❤️

Lækkert hår

Lækkert hår, god kvalitet, arbejdet udføres til perfektion.
Service i top!

15. november 2023

Svar fra Hair-empire ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Jeg er så glad for, at du er tilfreds med både håret og servicen. Det betyder meget for mig at kunne levere både kvalitet og en god oplevelse. Jeg ser frem til at forkæle dig igen snart! 💇🏼‍♀️✨

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Virkelig et skønt sted og få ordnet…

Virkelig et skønt sted og få ordnet hår, skøn lille salon, mega sød ejer, som virkelig lytter til sine kunder og skaber det mest fantastiske hår. Håret som blev påsat er i en kvalitet jeg aldrig har prøvet før, mega blødt og glansfuldt og her næsten 8 mdr senere er håret stadig lige så lækkert og bliver stadig påsat samme sted, virkelig stedet man skal besøge hvis man ønsker sig det smukkeste prinsessehår

8. mars 2023

Svar fra Hair-empire ApS

Tusind tak for de søde ord og den fantastiske anmeldelse! 😊 Jeg er så glad for at høre, at du har haft en god oplevelse i salonen, og at du er tilfreds med både håret og servicen. Det betyder meget for mig at kunne skabe de bedste resultater og give dig den behandling, du ønsker. Jeg glæder mig til at fortsætte med at forkæle dig og dit hår! 💇🏼‍♀️✨

Hair-empire

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv