Top! Door de grote variatie van fitness toestellen weer nieuwe motivatie en inspiratie gekregen om mijn lijf fit te houden. Altijd ruimte om mijn oefeningen te doen omdat er van elk toestel tussen de... Vis mer
Selskapet har svart
The Hague location is nice and clean. Friendly staff who are helpful, when needed. They seem to be updating most of the equipment which is good, but haven't changed the outdated hip thrust machine, wh... Vis mer
Selskapet har svart
De nieuwe dame die de spinning les gaf vandaag maandag 18/5 was echt top! Hopelijk kan ze blijven om les te geven op de maandag avond.. Zou ook fijn zijn als er een spinning les gegeven kan worden o... Vis mer
Selskapet har svart
Neem regelmatig deel aan de kickboks lessen, met name trainer Wil geeft fijn en lekker intensief les. Dit op een humorvolle eigen manier waardoor hij direct de aandacht heeft van de groep heeft! Er mo... Vis mer
Selskapet har svart
Welkom bij GymOne, waar we fitness omarmen als een levensstijl en een community creëren die verder gaat dan de muren van onze sportscholen. Bij ons gaat het niet alleen om het versterken van je lichaam; we bieden een gemeenschap die gebouwd is op respect en positiviteit.
Postbus 330 , 1960AH, Heemskerk, Nederland
Har svart på 74 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Nee jullie liegen ik heb leterlijk mij dingen gezegt en het boeit jullie geen flikker om moeite te doen om het te stoppen op de app staat er alsnog opgezegt jullie mogen dit ook niet weigeren en zo wel dan spreek ik de incasso bureau wel en dan kijken hoe het zit ik heb geen baan doe alles lopen heb geen geld en toch geen respect wauw!!!!!!!!!!!!

Svar fra GymOne®
Helaas ben ik minder tevreden over mijn ervaring hier.
Het ruikt regelmatig niet fris in de sportruimte en de ventilatie of airco lijkt onvoldoende te werken.
Ook ervaar ik het personeel niet altijd als even vriendelijk of behulpzaam.
Daarnaast zijn er vaak zo veel jonge kinderen (onder de 13 jaar) aanwezig, wat zorgt voor onrust tijdens het trainen.
Ik hoop dat hier verbetering in kan komen.

Svar fra GymOne®
Het is een hele schone sportschool. Het personeel is vriendelijk en het hoofdkantoor is ook makkelijk te bereiken en zijn ook super klantvriendelijk. Gr jacqueline

Svar fra GymOne®
De sportschool ziet er weer netjes uit! De instructeurs waren kei hard bezig.
Complimenten voor de crew van GymOne Duh Haag!

Consumentenrecht lijkt hier optioneel
Tijdens de looptijd van mijn 2-jarige Duo membership heeft GymOne een tussentijdse prijsverhoging doorgevoerd van een onredelijke 15%. Toen ik mij beriep op mijn wettelijke recht om het contract kosteloos te beëindigen, begon een eindeloze en frustrerende correspondentie waarin dat recht simpelweg werd genegeerd.
De klantenservice bleef herhalen dat het contract “gewoon doorloopt tot 26-10-2026”, alsof een eenzijdige prijsverhoging juridisch irrelevant is. Meerdere keren uitgelegd, onderbouwd met wetsartikelen. zonder enig effect.
Als “oplossing” kreeg ik een aanbod om extra bij te betalen om het contract om te zetten naar een 1-jarig membership. Dat is geen tegemoetkoming, maar een poging om een onrechtmatige prijsverhoging alsnog te innen.
Ook terugbetaling van de onrechtmatig verhoogde kosten werd niet uit zichzelf aangeboden. Alles wijst erop dat GymOne inzet op het feit dat klanten hun rechten niet kennen of opgeven uit frustratie.
Dit is geen incident, maar een werkwijze.
Wees extreem voorzichtig met langdurige memberships bij GymOne. Zodra er iets wijzigt, lijkt consumentenrecht hier ondergeschikt aan vasthouden aan inkomsten.
Goed apparatuur, amazing behulpzaam team en gezellig. Gym is schoon, ruim en er zijn veel verschillende afdelingen om te trainen.

Svar fra GymOne®
Prima gym, goede apparaten, hoop leuke en aardige medewerkers. Enige minpunten zijn sluitingstijd in het weekend is heel onhandig en muziek staat vaak zo hard dat ik mijn eigen muziek niet kan horen

Svar fra GymOne®
Vriendelijk personeel, fantastische apparaten, in één woord: top!!!’

Svar fra GymOne®
Ben in september vorig jaar begonnen met sporten bij Gymone.
Was nog een beetje zoekend hoe de apparaten werkte, maar daar kwam Kees om de hoek kijken.
Hij heeft 30 minuten lang de tijd genomen om mij alles uit te leggen en laten zien wat wat is en hoe ik het moet gebruiken.( wel effe van te voren afspraak maken).
Ik ben blij dat ik heb gekozen voor deze sportclub, lekker groot en bijna nooit te horen wachten op apparaten.
1 minpuntje zijn de kinderen van net 12 die ik daar zie rond lopen en niet weten waar ze mee bezig ziin.

Svar fra GymOne®
GymOne is een fijne en moderne sportschool. Alles voelt nieuw en goed verzorgd. De ruimte is schoon en overzichtelijk ingericht. De apparatuur is modern en werkt prettig. Je hoeft niet te wachten om te trainen.
De sfeer is laagdrempelig. Zowel beginners als ervaren sporters voelen zich hier op hun gemak. Het personeel is vriendelijk en aanspreekbaar. Ze nemen de tijd en geven duidelijke uitleg wanneer dat nodig is.
Wat opvalt is de rust en orde in de gym. Geen overvolle zalen en geen opgejaagd gevoel. Dat motiveert om gefocust te trainen. De openingstijden zijn ruim en praktisch.
GymOne is een goede aanwinst voor Zaandam. Een sportschool waar kwaliteit, sfeer en comfort samenkomen. Absoluut een aanrader.

Svar fra GymOne®
Hele fijne sportschool, mooie apparaten, goed personeel en schoon!.

Svar fra GymOne®
Top gym niks om over te klagen

Svar fra GymOne®
Top gym lekker schoon en netjes
Die jongen met de rode baard hielp me erg goed met meerdere oefening erg klant vriendelijk en professioneel

Goeie gym goeie apparaten

Svar fra GymOne®
Aardig personeel, schone kleedkamers en goeie gym apparaten

Svar fra GymOne®
Fijne gym! Erg groot, zelfs bij spitsuren veel plek. Aardig personeel!

Svar fra GymOne®
Top gym, lekker veel ruimte en nooit te druk!

Svar fra GymOne®
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.