Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top! Door de grote variatie van fitness toestellen weer nieuwe motivatie en inspiratie gekregen om mijn lijf fit te houden. Altijd ruimte om mijn oefeningen te doen omdat er van elk toestel tussen de... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

The Hague location is nice and clean. Friendly staff who are helpful, when needed. They seem to be updating most of the equipment which is good, but haven't changed the outdated hip thrust machine, wh... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De nieuwe dame die de spinning les gaf vandaag maandag 18/5 was echt top! Hopelijk kan ze blijven om les te geven op de maandag avond.. Zou ook fijn zijn als er een spinning les gegeven kan worden o... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Neem regelmatig deel aan de kickboks lessen, met name trainer Wil geeft fijn en lekker intensief les. Dit op een humorvolle eigen manier waardoor hij direct de aandacht heeft van de groep heeft! Er mo... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Idrettsskole

Skrevet av virksomheten

Welkom bij GymOne, waar we fitness omarmen als een levensstijl en een community creëren die verder gaat dan de muren van onze sportscholen. Bij ons gaat het niet alleen om het versterken van je lichaam; we bieden een gemeenschap die gebouwd is op respect en positiviteit.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 74 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nee jullie liegen ik heb leterlijk mij…

Nee jullie liegen ik heb leterlijk mij dingen gezegt en het boeit jullie geen flikker om moeite te doen om het te stoppen op de app staat er alsnog opgezegt jullie mogen dit ook niet weigeren en zo wel dan spreek ik de incasso bureau wel en dan kijken hoe het zit ik heb geen baan doe alles lopen heb geen geld en toch geen respect wauw!!!!!!!!!!!!

13. februar 2026

Hi Melissa,

We vinden het jammer om te lezen dat je dit zo ervaart. Dat is uiteraard niet onze bedoeling.

Volgens onze administratie heb je op 11-02-2025 een inschrijving gedaan voor een 2-jarig membership. Dit betekent dat het contract loopt tot het einde van de afgesproken contractperiode.

Wij zien dat er een uitschrijving is aangevraagd via de app. Deze is door ons in goede orde ontvangen en in behandeling genomen. Conform de voorwaarden is het membership beëindigd per einde contractdatum, namelijk 09-03-2027.

Mocht je vragen hebben over de looptijd of de voorwaarden van je overeenkomst, dan kijken we uiteraard graag met je mee. Je kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice, dan leggen we het graag rustig aan je uit.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Onfris, onvriendelijk en onrustig

Helaas ben ik minder tevreden over mijn ervaring hier.
Het ruikt regelmatig niet fris in de sportruimte en de ventilatie of airco lijkt onvoldoende te werken.
Ook ervaar ik het personeel niet altijd als even vriendelijk of behulpzaam.
Daarnaast zijn er vaak zo veel jonge kinderen (onder de 13 jaar) aanwezig, wat zorgt voor onrust tijdens het trainen.
Ik hoop dat hier verbetering in kan komen.

12. februar 2026

Hi Sammy,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring.

Wat vervelend om te horen dat je bezoek aan onze gym niet volledig naar wens is geweest. De punten die je noemt, zoals hygiëne, ventilatie, service en drukte nemen wij serieus en willen wij graag nader onderzoeken.

Omdat wij meerdere vestigingen hebben, kunnen wij op basis van je review helaas niet zien om welke locatie dit gaat. Zou je ons daarom willen mailen via klantenservice@gymone.nl
met vermelding van de betreffende vestiging en eventueel het moment waarop je dit hebt ervaren? Dan kunnen wij dit gericht oppakken en bespreken met het team ter plaatse.

We horen graag van je en kijken ernaar uit om dit samen op te lossen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het is een hele schone sportschool

Het is een hele schone sportschool. Het personeel is vriendelijk en het hoofdkantoor is ook makkelijk te bereiken en zijn ook super klantvriendelijk. Gr jacqueline

12. februar 2026

Hi Jacqueline,

Wat een fijne woorden, dank je wel daarvoor! 🙏
Wat geweldig om te horen dat je onze sportschool als schoon en prettig ervaart en dat je zowel ons team in de gym als het hoofdkantoor als vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren. Daar doen we het voor!

We hopen je nog vaak te mogen verwelkomen voor een fijne workout 💪😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De sportschool ziet er weer netjes uit

De sportschool ziet er weer netjes uit! De instructeurs waren kei hard bezig.

Complimenten voor de crew van GymOne Duh Haag!

10. februar 2026

Beste Rik,

Wat een geweldige review, dankjewel! 🙌

Super om te horen dat je ziet hoe hard ons team werkt om de sportschool netjes en verzorgd te houden. We geven het compliment zeker door aan onze instructeurs – daar worden ze blij van! 💪

Hopelijk zien we je snel weer bij GymOne Den Haag!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Consumentenrecht lijkt hier optioneel

Consumentenrecht lijkt hier optioneel

Tijdens de looptijd van mijn 2-jarige Duo membership heeft GymOne een tussentijdse prijsverhoging doorgevoerd van een onredelijke 15%. Toen ik mij beriep op mijn wettelijke recht om het contract kosteloos te beëindigen, begon een eindeloze en frustrerende correspondentie waarin dat recht simpelweg werd genegeerd.

De klantenservice bleef herhalen dat het contract “gewoon doorloopt tot 26-10-2026”, alsof een eenzijdige prijsverhoging juridisch irrelevant is. Meerdere keren uitgelegd, onderbouwd met wetsartikelen. zonder enig effect.

Als “oplossing” kreeg ik een aanbod om extra bij te betalen om het contract om te zetten naar een 1-jarig membership. Dat is geen tegemoetkoming, maar een poging om een onrechtmatige prijsverhoging alsnog te innen.

Ook terugbetaling van de onrechtmatig verhoogde kosten werd niet uit zichzelf aangeboden. Alles wijst erop dat GymOne inzet op het feit dat klanten hun rechten niet kennen of opgeven uit frustratie.
Dit is geen incident, maar een werkwijze.

Wees extreem voorzichtig met langdurige memberships bij GymOne. Zodra er iets wijzigt, lijkt consumentenrecht hier ondergeschikt aan vasthouden aan inkomsten.

5. februar 2026

Goed apparatuur

Goed apparatuur, amazing behulpzaam team en gezellig. Gym is schoon, ruim en er zijn veel verschillende afdelingen om te trainen.

4. februar 2026

Hi Marcell,

Zó leuk om te lezen, dank je wel! 💪✨
We doen elke dag ons best om een fijne, schone en gezellige plek neer te zetten om te trainen, en supertof dat je dat zo ervaart. Hopelijk zien we je snel weer in de gym! 😄

Prima gym

Prima gym, goede apparaten, hoop leuke en aardige medewerkers. Enige minpunten zijn sluitingstijd in het weekend is heel onhandig en muziek staat vaak zo hard dat ik mijn eigen muziek niet kan horen

2. februar 2026

Hi Bryce,

Dank je wel voor je fijne review!
Super om te horen dat je onze gym, apparaten en medewerkers waardeert 💪😊
Jammer dat de sluitingstijden in het weekend en het geluidsniveau van de muziek minder goed bevallen.
We nemen dit zeker mee als feedback om te kijken waar we kunnen verbeteren.
Hopelijk tot snel weer in de gym!

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, fantastische apparaten, in één woord: top!!!’

1. februar 2026

Hi Ruud,

Dank je wel voor je geweldige review! 😊
Fijn dat je ons personeel en de apparaten zo waardeert, top dat je zo tevreden bent 💪✨

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ben in september vorig jaar begonnen…

Ben in september vorig jaar begonnen met sporten bij Gymone.
Was nog een beetje zoekend hoe de apparaten werkte, maar daar kwam Kees om de hoek kijken.
Hij heeft 30 minuten lang de tijd genomen om mij alles uit te leggen en laten zien wat wat is en hoe ik het moet gebruiken.( wel effe van te voren afspraak maken).
Ik ben blij dat ik heb gekozen voor deze sportclub, lekker groot en bijna nooit te horen wachten op apparaten.
1 minpuntje zijn de kinderen van net 12 die ik daar zie rond lopen en niet weten waar ze mee bezig ziin.

1. februar 2026

Svar fra GymOne®

Dank je wel voor je uitgebreide review! 😊 Geweldig om te horen dat Kees de tijd heeft genomen om je alles goed uit te leggen en dat je je snel op je gemak voelde bij GymOne. Fijn dat je onze gym groot en ruim genoeg vindt en dat je bijna nooit hoeft te wachten op de apparaten 💪.

We begrijpen je punt over de jongere bezoekers en nemen dit zeker mee om de veiligheid en ervaring voor iedereen te blijven verbeteren 🙌.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

GymOne is een fijne en moderne…

GymOne is een fijne en moderne sportschool. Alles voelt nieuw en goed verzorgd. De ruimte is schoon en overzichtelijk ingericht. De apparatuur is modern en werkt prettig. Je hoeft niet te wachten om te trainen.

De sfeer is laagdrempelig. Zowel beginners als ervaren sporters voelen zich hier op hun gemak. Het personeel is vriendelijk en aanspreekbaar. Ze nemen de tijd en geven duidelijke uitleg wanneer dat nodig is.

Wat opvalt is de rust en orde in de gym. Geen overvolle zalen en geen opgejaagd gevoel. Dat motiveert om gefocust te trainen. De openingstijden zijn ruim en praktisch.

GymOne is een goede aanwinst voor Zaandam. Een sportschool waar kwaliteit, sfeer en comfort samenkomen. Absoluut een aanrader.

28. januar 2026

Hi Robina,

Dank je wel voor je uitgebreide en mooie review! 😊
Fantastisch om te horen dat je onze moderne gym, de netheid, overzichtelijke inrichting en apparatuur zo waardeert 💪.
We zijn blij dat de laagdrempelige sfeer, de rust en orde in de gym bijdragen aan een fijne en motiverende trainingservaring.

Het doet ons ook goed om te lezen dat ons personeel vriendelijk, aanspreekbaar en behulpzaam wordt ervaren en dat onze openingstijden praktisch voor je zijn. 🙌

We zijn trots dat GymOne Zaandam zo’n positieve plek voor jou is en danken je voor je aanbeveling. We blijven ons best doen om kwaliteit, sfeer en comfort te combineren voor al onze leden ✨

Hele fijne sportschool

Hele fijne sportschool, mooie apparaten, goed personeel en schoon!.

Hi Kim,

Dank je wel voor je mooie review! 😊
Fijn dat je onze sportschool, de apparaten, het personeel en de netheid zo waardeert 💪✨

Top gym niks om over te klagen

Top gym niks om over te klagen

Hi Luca,

Dank je wel voor je review! 😊
Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze gym 💪

Top gym lekker schoon en netjes

Top gym lekker schoon en netjes
Die jongen met de rode baard hielp me erg goed met meerdere oefening erg klant vriendelijk en professioneel

Hi Dwayne,

Dank je wel voor je review! 😊
Fijn dat je onze gym schoon en netjes vindt en dat je zo goed geholpen bent door ons personeel.
Geweldig dat je de service als klantvriendelijk en professioneel hebt ervaren. 💪

Goeie gym goeie apparaten

Goeie gym goeie apparaten

Hi Ike,

Dank je wel!
Fijn dat je onze gym en de apparaten zo goed vindt 💪😊

Top gym

Aardig personeel, schone kleedkamers en goeie gym apparaten

Dank je wel voor je review! 😊
Fijn dat je ons personeel, de schone kleedkamers en de gymapparatuur zo waardeert 💪

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijne mensen, goede service. Top.

Hi Jelmer,

Dank je wel voor je review! 😊
Fijn dat je onze mensen en service zo waardeert.
Geweldig dat je het hier naar je zin hebt 💪

Fijne gym

Fijne gym! Erg groot, zelfs bij spitsuren veel plek. Aardig personeel!

Hi Olivier,

Dank je wel voor je review! 😊
Fijn dat je onze gym zo groot en ruim vindt, zelfs tijdens spitsuren, en dat ons personeel je zo goed bevalt 💪

Top gym

Top gym, lekker veel ruimte en nooit te druk!

Hi Julian,

Dank je wel voor je review! 😊
Fijn dat je onze gym ruim vindt en dat het nooit te druk is 💪

Team - GymOne

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv