Informasjon om virksomheten

1. Gavebutikk

Skrevet av virksomheten

Med Ønsker.dk kan du nemt samle dine ønsker og reservere gaver til dem, du holder af. Du kan dele personlige ønskesedler med venner og familie - hvad enten det er til fødselsdage, jul eller andre særlige begivenheder.

Kontaktopplysninger

3,4

Middels

TrustScore 3.5 av 5

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Virker rimelig amatør.

Virker rimelig amatør.

Jeg er bange for at de ikke på sigt lever op til det de reklamerer for

Jeg havde accepteret et tilbud.

Efter denne accept kom der yderligere spørgsmål af irrelevant karakter.

Så derfor annullerede vi tilsagn

16. desember 2025

Hej Helge,

Det ligner at din anmeldelse skulle være givet til Gavmild (gavmild.dk) som er et forsikringsselskab.

Vi har desværre lidt forvirring i vores navn/domæne (Gavemild.dk) som er meget lig med Gavmild forsikringsselskabets navn.

Derfor hedder vi i dag bare "Ønsker.dk", men beklager selvfølgelig forvirringen og håber at du får givet din anmeldelse videre til Gavmild.

Skulle du en dag få lyst til at dele din ønskeseddel med familien er du meget velkommen til at oprette den på Ønsker.dk

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice også selv om jeg ikke bliv kunde
10 stjerner til dem🙂🙂

3. november 2025

Hej,

Mange tak for din anmeldelse. Det ligner dog at den skulle være givet til Gavmild.dk (forsikringsselskabet) :-)

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Falsk reklame.

Reklamere med at de vil give et tilbud gennem spørgerundersøgelse men blot et påskud for at få de info de skal bruge for at du bliver kunde. Der kommer ikke et tilbud men blot info til de kan kontakte dig med et....

9. mai 2025

Hej Kristian

Det ligner at din anmeldese skulle være givet til Gavmild (gavmild.dk) som er et forsikringsselskab.

Skulle du en dag få lyst til at dele din ønskeseddel med familien er du meget velkommen til at oprette den på Gavemild.dk

Godt tilbud og go service

Godt tilbud og go service

10. april 2025

Hej,

Mange tak for din anmeldelse. Det ligner dog at den skulle være givet til Gavmild.dk :-)

Martin

Mega god behandling og service

3. april 2025

Hej Martin

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super behagelig samtaler plus bedre

Super behagelig samtaler plus bedre, flere og billigere forsikringer

26. februar 2025

Hej Sanne

Gavemild er fremragende!

Jeg er utrolig glad for at benytte mig af Gavemild! Oprettelsen af ønskelister går som en leg. Det er utrolig nemt og intuitivt at bruge.

Jeg synes ikke at ens ønskeseddel føles så meget som en "bestillingsliste" som det ses på andre sites, da man nemt kan ændre layout på ens visning.

Kæmpe anbefaling herfra!

21. november 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv