Ewalds Flyt ApS Anmeldelser 646

TrustScore 5 av 5

4,8

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rigtig god oplevelse fra start til slut- god information hele vejen igennem processen og 4 flyttemænd, der var effektive selvom det var mange timer. Kan stærkt anbefale Ewalds Flyt.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mirko, Alexander, Oliver og Rodrick var verdensklasse! Alt gik efter aftalen og de var enormt effektive og servicemindede. Kan kun varmt anbefale dem og deres gode humør - selv på trods af mange tra... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi brugte Ewalds til flytning til vores nye lejlighed, og de var helt igennem fantastiske. De var meget punktlige, og alt blev håndteret hurtigt og forsigtigt. Særlig ros til Bettina for den klare o... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alt var til 5 stjerner. Planlægning, fleksibilitet op til selve dagen - og eksekvering af flinke og behagelige - smilende og glade flyttemænd. Tak ! Vi flyttede fra 3. Sal i Indre By uden elevato... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Flyttebyrå
  2. Logistikk
  3. Flytting og oppbevaring
  4. Utleielager
  5. Transport

Skrevet av virksomheten

Ewalds Flyt er et familieejet flyttefirma med base i København og Odense. Vi tilbyder flytninger til både private og virksomheder i hele landet – fra små lejligheder til store kontorflytninger. Med mange års erfaring håndterer vores dygtige flyttemænd alle dele af din flytning: nedpakning, transport, opsætning og meget mere. Vi tilbyder gennemsigtige priser uden skjulte gebyrer, og du kan nemt beregne prisen på din flytning med vores online beregner. Din flytning er ikke bare transport af kasser fra A til B – det er et stykke af dit liv, vi tager ansvar for. Derfor prioriterer vi altid professionel service, pålidelig kommunikation og omhyggelig håndtering af dine ejendele. Vores primære dækningsområde er Storkøbenhavn og Odense, men vi hjælper gerne med flytninger overalt i Danmark. Uanset om du skal flytte rundt om hjørnet eller til en ny landsdel, står vi klar til at gøre din flytteoplevelse nem og stressfri.

Kontaktopplysninger

4,8

Enestående

TrustScore 5 av 5

Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle språk

Super godt og effekt arbejde

Super godt og effekt arbejde

Venlige medarbejdere som havde fokus på at flytte forsigtigt og hjælpsomt med forskellige placeringer (mange gange). Dertil var de effektive på tid, så vi klarede flytningen på halvdelen af tiden. Det kan også noget.
Stor anbefaling herfra fra en kunde, som har brugt flyttefirma 3 gange de senere år.

30. januar 2026

Kære Martin
Tusinde tak for din anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at skrive den, det betyder rigtig meget for os.
Dejligt du havde en positiv oplevelse.
Vi håber at kunne hjælpe dig en anden gang.

Fantastisk flytning

Fantastisk flytning. Dygtige og flinke flyttefolk.

Kan varmt anbefales!

28. januar 2026

Kære Mathilde
Tusinde tak for din anmeldelse, den betyder meget for os.
Dejligt du havde en fantastisk flytning, det siger jeg videre.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Professionel flytning trods snevejr

Jeg fik hurtig tilbagemelding på min henvendelse om mulighed for flytning på den ønskede dato. De to flyttemænd kom til den aftalte tid og ringede også som aftalt 1/2 time før ankomst.
Selve ud- og indflytningen blev udført professionelt og med godt humør - selv om udflytningen foregik hen over ensdneklædt sti.
Jeg kan klart anbefale Ewalds baseret på denne oplevelse

12. januar 2026

Kære Helene
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du oplevede flytningen professionelt og med godt humør, det er lige sådan det skal være.
Tak fordi du valgte os til din flytning.

Super god oplevelse

Super god oplevelse, med en flytning fra Østerbro til Amager. Vi var virkelig tilfredse med indsatsen. Kan varmt anbefales!

27. januar 2026

Kære Aner A
Tusinde tak for din anmeldelse, den betyder meget for os.
Dejligt I var tilfredse, og havde en god oplevelse.

Tryg, effektiv og professionel flytning - 5 stjerner uden tøven

Helt igennem fantastisk flytteoplevelse fra start til slut. Ewalds Flyt var punktlige, professionelle og ekstremt omhyggelige med vores ejendele, og hele processen forløb effektivt og uden stress. Man kunne tydeligt mærke erfaring, overblik og rigtig god service hele vejen igennem. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.

16. januar 2026

Kære Marianne
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at I havde en fantastisk flytteoplevelse fra start til slut. Vi gør os altid umage for at være punktlige, professionelle og passe godt på kundernes ejendele, så det betyder meget at høre, at det også var jeres oplevelse.
Tak for de varme anbefalinger, og fordi I valgte os til jeres flytning.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nickaj og Lukas fra Fyn er dygtige!

Har brugt andre flyttefirmaer tidligere, men dette var lige ekstra godt hele vejen rundt. Nickaj og Lukas var søde, ordentlige, grundige og forsigtige. Man kan ikke både få hurtigt og godt, men de to mænd gjorde fandema et godt stykke arbejde, i et rigtig fint tempo. Ingen ryge-, instagrams-, eller snackpauser, bare køre på, passede godt på mine ting og var generelt dygtige. Fed oplevelse!

22. januar 2026

Kære Joachim
Tusind tak for din flotte anmeldelse, den betyder meget for os.
Vi gør os umage for, at hele forløbet fungerer trygt og godt, så vi er glade for at høre, at vores folk var søde, ordentlige, grundige og forsigtige, så du havde en god oplevelse.
Vi står altid klar til at hjælpe dig en anden gang.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Meget flinke og ordentlige flyttefolk.

Meget flinke og ordentlige flyttefolk.
Der blev passet rigtigt godt på mine møbler både i flytning og i transport.
Der var en fleksibel tilgang til opgaven.
Kan anbefales.

19. januar 2026

Kære Rikke
Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du oplevede vores flyttefolk som flinke og ordentlige, og at dine møbler blev passet godt på både under flytningen og transporten.
Dejligt også at høre, at vores fleksible tilgang til opgaven blev værdsat.
Tak for anbefalingen og fordi du valgte os til din flytning.

Klar anbefaling herfra

Jeg valgte Ewalds, fordi mine bedsteforældre tidligere på året havde benyttet dem og været meget tilfredse – og det kan jeg kun tilslutte mig. Kommunikation har været tydelig, klar og hurtig, og Bettina fra Ewalds er utrolig venlig og behagelig at tale med. Der har desuden ikke været nogen skader eller ridser på noget som helst af mit indbo.

Jeg lejede flyttekasser gennem firmaet, og på leveringsdagen var der desværre sket en kommunikationsfejl, så de ikke blev leveret. Sådan noget kan ske. Bettina greb dog hurtigt ind, sørgede for levering allerede dagen efter og gav mig samtidig en markant rabat på lejen. Det er virkelig god service og en flot håndtering af en menneskelig fejl.

Alt i alt har jeg været fuldt ud tilfreds med Ewalds Flyt og kan varmt anbefale dem til alle, der har brug for professionel og pålidelig flyttehjælp.

19. januar 2026

Kære Cecilie
Tusinde tak for din fine og ærlige anmeldelse, den sætter vi stor pris på.
Det glæder os meget at høre, at du oplevede god service i den første kontakt, og at selve flyttedagen blev gennemført professionelt af vores flyttefolk. Vi lægger stor vægt på ordentlighed og god service, så det er dejligt at høre, at du oplevede det sådan.
Der kan ske menneskelige fejl, og i dit tilfælde med levering af flyttekasser, men godt det blev håndteret, og I fandt en løsning.
Det er vigtigt for os, at hele forløbet, fra første kontakt til den sidste kasse, lever op til alles forventninger.

Flyt med Ewalds

Det hele var perfekt!

15. januar 2026

Kære Dana
Mange tak for din anmeldelse, den betyder meget for os.
Det glæder os at høre, at det hele var perfekt.

Hurtigt og nemt

Jeg har aldrig anmeldt nogen firmaer herinde før, men jeg fik lyst til det nu, fordi de virkelig gjorde et godt stykke arbejde. Det gik virkelig hurtigt, da jeg flyttede fra Amager til Østerbro i mandags. De to behagelige flyttemænd gjorde det til en god og overskuelig oplevelse at flytte. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger.

14. januar 2026

Kære Pia
Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive din første anmeldelse, det sætter vi virkelig stor pris på.
Det glæder os meget at høre, at flytningen fra Amager til Østerbro blev en hurtig og god oplevelse, og at vores flyttefolk gjorde flytningen overskuelig og behagelig for dig.
Tak for din anbefaling og fordi du valgte os til din flytning.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Rigtigt søde flyttemænd

Rigtigt søde flyttemænd, hurtige svar på mail, gode priser. Kan anbefales!

Men de flyttemænd jeg havde var ret stressede fordi to ud af tre kom over en time for sent pgra “trafikken”. Så det blev en lidt hektisk flytning hvor de nærmest løb ud af døren, da de var færdige og glemte flyttetæppe, wrapping tape mv. Og det tog så også længere tid end jeg havde regnet med. Blev kompenseret i pris men ærgerligt fordi mit skema for dagen væltede.

17. november 2025

Virkelig god service

Virkelig god service, tusind tak for hjælpen drenge!

14. januar 2026

Kære Freja
Tusind tak for din anmeldelse, den betyder meget for os.
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ewalds flyt har hele vejen været…

Ewalds flyt har hele vejen været fantastiske! Meget hjælpsomme og ingen slinger i valsen på flyttedagen. Bettina har været super hjælpsom og løsningsorienteret. Tak for god flytning

Kære Anna
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem.
Vi sætter stor pris på din anbefaling, og er glade for, at flyttedagen forløb som den skulle.

Fantastisk energi og arbejde

Fantastisk energi og arbejde! Hurtige, effektive og dygtige. Vi havde en reol og bord vi ikke troede kunne komme op (meget smal opgang), men de klarede - endda med et smil på læben.
Varmeste anbefaling herfra!

5. januar 2026

Kære Carina
Tusind tak for din anmeldelse, den betyder meget for os.
Det glæder os at høre, at I havde en god oplevelse, og at vores folk kunne klare opgaven med god energi og godt humør.

Kanon søde flyttemænd

Kanon søde flyttemænd. Hurtige, effektive og dygtige!

16. desember 2025

Kære Mille
Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.
Det er lige præcis sådan en oplevelse, vi stræber efter, søde folk, god energi og effektivt arbejde.
Vi håber, at vi kan hjælpe dig igen en anden gang.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Helt igennem en positiv oplevelse

Det er nu 2. gang jeg flytter med Ewalds og jeg kan kun anbefale dem. Deres pris-kvalitets balance er lige i skabet og alle flyttefolkene var søde og hjælpsomme og de var meget forsigtige med mine møbler og ting. Bravo.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bedste flytning jeg har oplevet!

Jeg kan på det varmeste anbefale Ewalds Flyt!

Kommunikationen med Bettina før flyttedagen var let, imødekommende og præcis.

På selve dagen var Mirko, Andreas, Hugo og Elias der på slaget 8 som aftalt. De var ikke kun hurtige og effektive, men de passede også utroligt godt på vores ejendele - og så var de samtidigt enormt behagelige.

Næste gang jeg skal flytte ringer jeg helt sikkert til Ewalds igen.

Tak for hjælpen gutter!

Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv