Ekris BMW en MINI Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Onderhoud huidige (2) auto’s: altijd duurder, vandaag weer langer wachten dan nodig (afspraak 08:15, 08:01 hier, auto pas 08:35 naar binnen…), afspraken verplaatsen wegens zieken, etc. Je wordt wel a... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. BMW-forhandler
  2. Bilutsalg
  3. Bilforhandler
  4. Forhandler av kjøretøy
  5. Bruktbilforhandler

Skrevet av virksomheten

BMW & MINI dealer Ekris biedt u het grootste aanbod nieuwe auto’s, occasions, lease opties, onderdelen en accessoires en kunt u terecht voor Service & Onderhoud.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 34 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

111 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij zijn uitstekend geholpen door Luuk…

Wij zijn uitstekend geholpen door Luuk bij BMW Ekris. Vanaf het eerste contact nam hij de tijd om alles duidelijk uit te leggen en dacht met ons mee. Hij was vriendelijk, professioneel en gaf eerlijk advies, waardoor we met een goed gevoel onze keuze konden maken.
Daarnaast hebben we een mooie deal kunnen sluiten waar we erg tevreden mee zijn. De hele aankoop verliep prettig en soepel.
Bedankt voor de fijne service, Luuk!
Zeker een aanrader.

25. juli 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede ontvangst eerst beneden bij de…

Goede ontvangst eerst beneden bij de service die ons verder op weg heeft geholpen, bij bovenkomst had de koper (onze schoonvader) even een dipje vanwege de trap. Hier werd goed op gereageerd door de dames aan de balie met een stoel en een glas water (was ook een lift kwamen we boven achter. Toen het weer ging werden we doorverwezen naar verkoper Marco. Goed geholpen en een proefrit gemaakt. Schoonvader was erg tevreden en bij terugkomst hebben we een deal gemaakt qua inruil en deze wagen. Alles werd duidelijk uitgelegd en geregeld. Toen kwam de dag van aflevering. Voor mijn schoonvader een spannende dag. Alles was weer prima in orde, zelfs een fles champagne en toen kwam de onthulling van zijn x3. Mooi gedaan met het doek er over heen en toen mijn schoonvader het doek er af trok kreeg hij ook echt kippenvel, echt mooi om te zien. Auto werd netjes naar buiten gereden door Marco en konden we gaan. Was super.

11. juli 2026

Amazing Salesteam

Amazing Salesteam, never made me feel pressured and kept me informed throughout the entire process. I had an excellent buying experience and would highly recommend Ekris to anyone looking for a BMW. Thank you to the team for the outstanding service!

25. juli 2026

Very friendly and clever

Very friendly, knowledgeable, and calm sales representative. He is helpful and takes all the time to explain everything. This was the first time I enjoyed having such a salesperson. He helped with everything, right up to the delivery of the newly configured car, which was sent directly from the factory in Germany to Ekris. I received a personal explanation on how to operate the new electric car. Exceptionally good service. Justin de Leeuw, thank you very much!!! A super experience. I have certainly experienced things differently elswere!!

PAOLO

9. juli 2026

Levering en service BMW IX1

Wij hebben in maart 2026 onze nieuwe BMW IX1 mogen ophalen, na een goede uitleg en superblij met de auto. Een dag later proberen de auto op te laden, dit bleek niet te werken. Contact opgenomen met de verkoper en die heeft de auto terug gehaald om naar het probleem te kijken. Weken later bleek dat dit geen makkelijk reparatie is. Er is door BMW en de dealer besloten dat er een nieuwe auto besteld gaat worden. Deze is afgelopen vrijdag geleverd. Alle tot in de puntjes verzorgd en weer een beleving om de nieuwe auto op te halen. Onno van Campen bedank voor de goede zorgen.

24. juli 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Erg fijne ervaring bij het aanschaffen…

Erg fijne ervaring bij het aanschaffen van een auto uit de Premium Selection bij Ekris Veenendaal (met Utrecht heb ik iets wisselende ervaringen, maar daar gaat deze review niet over). Na kort contact kon ik dezelfde dag al langskomen voor een proefrit. Deze was naar wens, na het sluiten van een deal voor zowel inruil als koop samen om de auto gelopen om te maken schades te noteren. De auto na twee weken bijna als nieuw mogen ophalen - dank voor de service en communicatie Jens.

24. juli 2026

Super snel schakelen Stefan

Super snel schakelen Stefan, EKRIS levert weer!

20. juli 2026

Svar fra Ekris BMW en MINI

Bedankt voor je mooie review! Wij zullen altijd leveren! ;)

Prettige aankoop

Bij Ekris Arnhem tegen een mooie cabrio aangelopen.
Met Remco van den Akker terstond een proefrit afgesproken. Dezelfde middag proefrit gedaan, was goed geregeld en van genoten. Van Remco goede uitleg gekregen. De volgende dag terug en met Remco de auto nader bekeken, bijzonderheden besproken en een voorlopige koopovereenkomst besproken. Na een nachtje slapen besloten de koop door te zetten. Resultaat: Door Remco : goede en adequate uitleg, oog voor bijzonderheden, kleine onvolkomenheden gedegen opgepakt en gezorgd dat die in orde kwamen, realistische onderhandeling over de prijs voortvarende aanpak want binnen twee weken aflevering. De aflevering was professioneel met zorgvuldige uitleg over de auto. Het was een feestje.

26. juni 2026

Hi Arja,

Bedankt voor je mooie review! We zullen dit ook doorgeven aan Remco. Fijne feestelijke kilometers gewenst!!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nounounou

Nounounou, wat een stelletje oplichters. Voor een half uurtje schoon werk 191 euro in rekening brengen, terwijl het gewoon onder de garantie valt!! Ennnn probleem niet opgelost! En maar de schuld op de klant afschuiven, ja die lege accu heeft delen software gewist. Nee deze bmw van ruim 90.000 euro kan daar niet tegen, dikke pech. We kunnen de software opnieuw installeren maar dat kost Uren en dat is GEEN GARANTIE gnfgnfgnf. Nou als deze auto,s niet tegen een lege of kapotte accu kunnen dan nooit weer zo, n gebakje. Toen ik zei stuur maar een rekening van die 191, werd er acuut beslag op de auto gelegd. Dacht ff dat ik in een slechte film terecht was gekomen,, BuindeHaas en Co. Dacht echt dat ik bij een stel prutsers in een derde wereldland terecht was gekomen. Ze wisten niet eens waar de accu zich bevond, nou in de kofferbak stelletje niksnutten. Denk niet dat bmw Nederland hier blij mee is, want daar gaat een uitgebreide klacht heen!!

U stelt dat de diepontlading van de accu tijdens de winterstalling de oorzaak is. Hoewel een lege accu een logisch gevolg is van langere stilstand, mag van een modern voertuig als een BMW worden verwacht dat softwarelicenties en fabriekscertificaten (FSC-codes) hierbij veilig opgeslagen blijven in het flashgeheugen. Het permanent kwijtraken van deze essentiële data bij spanningsverlies betreft een product- of softwarefout, waardoor het voertuig niet de eigenschappen bezit die voor normaal gebruik nodig zijn.
Gezien de lopende garantietermijn / het feit dat dit gebrek zich binnen de wettelijke garantietermijn manifesteert, verzoek ik u vriendelijk – en waar nodig sommeer ik u – om de navigatiecertificaten binnen 14 dagen na dagtekening alsnog kosteloos opnieuw te programmeren.
Mochten we niet tot een kosteloze oplossing komen, dan zie ik mij genoodzaakt dit geschil voor te leggen aan De Geschillencommissie Voertuigen of mijn rechtsbijstandsverzekering in te schakelen.

23. juli 2026

Aankoop Bmw…

Eerder voordat wij de auto kochten een paar keer contact met verkoper Marco Wind.
Altijd bijzonder gesprek gehad met Marco.Geen dwingende verkoop, maar altijd informatief geweest.

13. juli 2026

Svar fra Ekris BMW en MINI

Bedankt voor de mooie review! We zullen dit doorgeven aan Marco.

Professioneel en zeer vriendelijk

Het vriendelijke ontvangst, de goede uitleg en de fijne contactmomenten zijn voor mij een goede beloning waard.
Daarnaast, bij wat vragen, ben ik door Luuk ook erg vriendelijk te woord gestaan.

14. juli 2026

Svar fra Ekris BMW en MINI

Bedankt voor deze mooie review Leon! We zullen dit ook aan Luuk doorgeven. Fijne kilometers gewenst!

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling, vriendelijk bejegend, uitleg die 'to the point'`is. Rest is om thuis uit te zoeken, en dat is ook wel zo leuk!

6. juli 2026

Svar fra Ekris BMW en MINI

Bedankt voor je mooie review Jan! Fijne kilometers gewenst.

Heel tevreden

Wij zijn heel tevreden van de klantvriendelijkheid. Vooral van Melissa!
Alles was naar ons wens.

27. juni 2026

Svar fra Ekris BMW en MINI

Bedankt voor deze mooie review! wij zullen dit ook aan Melissa doorgeven. Fijne kilometers gewenst.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv