Selskapet har svart
I had a great experience with Sandro van der Beek during a recent phone call. He was very friendly, patient, and professional. My Dutch isn’t very good, but he took the time to explain everything cl... Vis mer
Selskapet har svart
Chris heeft mij van A tot Z perfect uitgelegd wat mijn mogelijkheden zijn om te besparen op mijn energierekening! Direct een nieuw contract afgesloten! Super uitleg, veel kennis en geduld voor vragen.... Vis mer
Selskapet har svart
Ik ben zeer prettig geholpen door Mike en Bas. Door de drukte lukte het ons niet meteen om elkaar te spreken. Het was even alsof we tikkertje aan het spelen waren, maar uiteindelijk is alles perfect... Vis mer
Selskapet har svart
Bij EcoWize kun je eenvoudig alle energieleveranciers met elkaar vergelijken op prijs, kwaliteit, service en duurzaamheid. Zo zie je direct hoeveel je kunt besparen door energie te vergelijken. Via EcoWize stap je gemakkelijk over naar een nieuwe leverancier; de opzegging bij je huidige aanbieder wordt kosteloos voor je geregeld. Daarnaast bieden wij gratis en onafhankelijk advies, ook telefonisch.
Oder 20, 2491DC, Den Haag, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 55 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Heel prettig, doelgericht, helder gesprek! Dank!

Svar fra Ecowize
Ben ongevraagd benaderd, terwijl mijn nummer in belmijniet register staat. heb direct opgehangen.

Svar fra Ecowize
Ik ben super leuk en goed geholpen door Rik.

Echt super geholpen door Sam goed geïnformeerd en goed advies . Fantastisch

Svar fra Ecowize
Mark heeft mijn goed geholpen.

Snel, adequaat en prettig geholpen. Door Mark van Velzen

Mats hendrik !
Hij heeft alles heel goed en duidelijk uitgelegd

Svar fra Ecowize
Mark velzen heeft me duidelijk en goed geholpen dankjewel !

Svar fra Ecowize
Goede, snelle en duidelijke hulp. Sam gesproken.

Svar fra Ecowize
Ik ga minder betalen en fijn dat je dit voor mij uitzoeken. Fijn geholpen door bas

Svar fra Ecowize
Ik ben vorig jaar benaderd door EcoWize en heb sinds het eerste contact een heel fijne ervaring. Mark van Velsen denkt actief mee over de energieprijzen en komt altijd met duidelijke, bruikbare adviezen. De communicatie verloopt prettig, snel en transparant, waardoor ik me echt goed ondersteund voel. Tot nu toe ben ik zeer tevreden over de samenwerking met EcoWise en in het bijzonder met Mark. Een betrouwbare partner die met je meedenkt!

Svar fra Ecowize
Sam heeft me geholpen goeie duidelijke uitleg en erg vriendelijk!!

Svar fra Ecowize
Netjes geholpen en uiteindelijk afgesloten

Svar fra Ecowize
We zijn netjes geholpen door Jorik.
Alles uitgebreid doorgenomen en verschillende aanbiedingen direct vergeleken, Hierdoor de beste aanbieding kunnen kiezen.

Svar fra Ecowize
Sandro is legend, hij leest tantoe snel. Goed geholpen en duidelijk. RAP God, Slim shady.

Bedankt voor je hulp Danny

Svar fra Ecowize
Goede ervaring met Bas Bonte. Steady besparing op energiecontract mogelijk gemaakt via telefoontje. En krijg automatisch weer en belletje zodra er betere tarieven mogelijk zijn.

Svar fra Ecowize
Fijne ervaring gehad aan de telefoon met Rick. Hij heeft me goed geholpen en me aan het lachen gemaakt.

Perfect geholpen door sam

Svar fra Ecowize
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.