Informasjon om virksomheten

1. Tømrer/snekker

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

CP Tømrerfirma drives og ledes af Casper Nielsen og Peter Bonde, der med mere en 20 år erfaring råder og vejleder netop jeres projekt sikkert i hus. Teamet har arbejdet for både store og små firmaer og med byggeprojekter for private kunder.

Kontaktopplysninger

3,7

Middels

TrustScore 3.5 av 5

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Nyt tag.

Vi har fået lagt nyt tag samt efterisoleret loftet. Det er blevet superflot og glad for vi i samråd med CP tømrer valgte letvægtstegl.
Tid og aftaler blev overholdt og ingen uforudsete ekstra regninger.
Meget tilfreds.

1. oktober 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Stol ikke på deres tilbud

Efter de fysisk har været ude for at inspicere opgaven på fjernelse af brædder med råd i udhæng og opsætning af nye samt udskiftning af enkelte tagplader modtager jeg et tilbud fra CP Tømrerfirma som jeg accepterer.

CP Tømrerfirma afviger fra det accepterede tilbud uden at kontakte mig og laver dermed langtfra det der er aftalt i tilbuddet. De kræver derefter overpris i forhold til det udførte arbejde og da jeg beder om at få en udspecificeret regning, bliver det afvist med begrundelsen at det har jeg ikke krav på.
Jeg måtte igennem en længere mailkorrespondance med den ene af ejerne for at få regningen ned på et nogenlunde acceptabelt beløb, da det de har lavet skal laves om.

Den eneste grund til jeg ikke tog sagen til Byggaranti er fordi dette firma ikke skal lave mere arbejde på mit hus og at det heldigvis ikke beløbsmæssigt er i en størrelsesorden der ruinerer nogle.

Jeg har nu bestilt tilbud på opgaven hos et andet tømrerfirma.

24. oktober 2025

God oplevelse

Fik nyt tag, undertag, gavle og tagrender. Det gik hurtigt, der var styr på håndværket og til en god pris. Fik også god rådgivning med henhold til materialer og farver. De kom også efterfølgende og rettede et par småting de ikke selv var tilfredse med, hvilket er et stort plus i mig bog. Alt i alt en god oplevelse og vil helt sikkert bruge dem igen.

2. oktober 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

De fortjener mine varmeste anbefalinger

CP Tømrerfirma har udført tømrer arbejde her på matriklen, hvor de både har udskiftet vinduespartier, vægge og opsat akustikpaneler i vores mødelokaler.
Peter og Casper er super flinke, dygtige og professionelle gutter, som har imødekommet mine ønsker. Jeg er meget tilfreds med udfaldet og de får hermed mine varmeste anbefalinger.

8. februar 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Stor professionalisme og troværdighed kombineret med venlighed og godt humør!

Jeg sender hermed min varmeste anbefaling af CP Tømrerfirma. Vi benyttede Casper og Peter i forbindelse med udskiftning af tag, hvilket ligeledes involverede nedtagning af udhæng, ny isolering, etablering af fast undertag og delvis nedtagning af to eksisterende kviste samt genopbygning i ny form.
Fra projektering til aflevering har CP Tømrerfirma været yderst professionelle og troværdige kombineret med stor grad af venlighed og et altid højt humør.
Vi glæder os til at benytte CP Tømrerfirma til flere opgaver i fremtiden.

4. april 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Meget tilfreds med CP Tømrerfirma som…

Meget tilfreds med CP Tømrerfirma som har opsat træbeklædning på alle vægge i vores sommerhus og hjulpet med at montere nyt køkken. Tingene er lavet til tiden og inden for prisrammen. Kommunikation har været super god hele vejen igennem og resultatet er meget flot. Rigtig god vejledning undervejs, hvilket hjalp os trygt igennem processen. Kan kun anbefales.

15. mars 2024

De varmeste anbefalinger til CP Tømrerfirma

CP tømrerfirma har udført arbejde for os i forbindelse med renovering af vores hus i sommeren 2023. Vi har fået isat nye døre og vinduer i hele huset til en god pris og alt er af bedste kvalitet. Ydermere fik vi blændet døre indvendig, og vi fik nye indvendige døre, paneler, lyskasser og gerigter i hele huset.
Alt er udført og leveret som aftalt og til vores store tilfredsstillelse. Casper og Peter er kompentente, pålidelige, hårdtarbejdende, imødekommende og virkelige behagelige at have på en opgave. Så hvis man har behov for tømrere uden bøvl, så kan vi give vores varmeste anbefalinger til dem. Vi har flere kommende projekter og der er ingen tvivl om, at vi vælger CP Tømrerfirma.

1. juli 2023

Totalrenovering af et hus

Vi brugte CP Tømrerfirma til totalrenovering af vores hus i Roskilde bl.a. nye gulve, vinduer, tag. De er til at stole på, troværdig, kommer med god løsninger og er virkelig dygtige. Der er en stolthed over deres arbejde og de tænker virkelig på kunden. Prisen var også meget fair. Vi var så glæde for det samarbejde vi havde med drengene og de får den varmeste anbefaling fra os.

29. juni 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Grundigt og flot tømrerarbejde krydret…

Grundigt og flot tømrerarbejde krydret med godt humør, løsningsforslag og imødekommenhed. Det udførte arbejde bestod af nedtagning af en række gamle og skæve skabe hvor pladsen er trang og montering af nye skabe. Desuden montering af skillevægge. Gode materialevalg. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til CP Tømrerfirma.

11. desember 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv