CASETiFY Anmeldelser

156 477

1. Butikk med tilbehør til mobiltelefoner
  2. Elektronikkbutikk
  3. Butikk for motetilbehør

Founded in 2011, we first featured custom phone cases by using Instagram photos. We have later expanded to selling accessories with different designs. Since then, CASETiFY has grown into one of the three biggest accessory brands in the world. We have collaborated with multiple brands such as Disney, Star Wars™, Harry Potter™, DHL, Blanc & Eclare, Pokémon, Vetements, and Saint Laurent for phone case collections.

Middels

156k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

(156 477)

20 132 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Til norske kunder: Styr unna denne nettbutikken om du ikke vil betale dobbel moms. Jeg kjøpte produkter fra denne nettbutikken hvor det stod at moms var inkludert i prisen samt at nettbutikken var registrert i det norske VOEC-registeret. Jeg mottar pakken og får deretter beskjed fra DHL om å betale moms da jeg hadde allerede gjort det i nettbutikken. Jeg kontakter nettbutikken og de vil ikke hjelpe i det hele tatt med tilbakebetaling av moms og sier at moms/toll/skatt er ikke deres problem når norske tollmyndigheter og skattemyndigheter ber om at kunden må kontakte nettbutikken for tilbakebetaling av dobbel moms. Mitt ordrenummer er 30313333.

Oppdatering per 04.03.2026: Jeg har fortsatt ikke mottatt noen epost fra dere.

Siste oppdatering per 11.03.2026: Jeg har mottatt "shipping fee" i retur og er takknemlig for det. Likevel fortsetter dere med ansvarsfraskrivelse ved å si at retur av moms er ikke deres problem. Deres nettbutikk står i det norske VOEC-lista og dere er en stor nettbutikk. Dere har et fortsatt et ansvar. Så til norske kunder: tenk dere om to ganger før dere ønsker å kjøpe varer hos Casetify.

6. februar 2026

Hei!

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din, og vi vil definitivt gjøre det relevante teamet oppmerksomme på dette problemet.

Samtidig støtter vi deg på tvers av ulike plattformer, inkludert Facebook, Instagram, X og vår offisielle nettside.

Hvis du fortsatt har problemer, gi oss beskjed, så sørger vi for at det blir tatt hånd om.

Tusen takk.

Kaitlyn @ CASETiFY

Mega langsam

13. mars 2024

Hallo,

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihr Feedback mit uns zu teilen. Der Versand gehört zu den Schlüsselkomponenten, die wir ständig verbessern möchten. Daher freuen wir uns über Ihr Feedback zu Ihren Erfahrungen.

Es tut uns leid, dass die Qualitätsprüfung der Bestellung aufgrund des Zustroms von Bestellmengen länger gedauert hat als erwartet. Bitte planen Sie etwas mehr Zeit für den Versand ein, der innerhalb des voraussichtlichen Zeitrahmens liegen sollte, der ursprünglich beim Bezahlvorgang in der Bestellbestätigung angegeben wurde.

Bitte haben Sie etwas Geduld. Wir können Ihnen versichern, dass unser Produktionsteam alles unternimmt, um den Prozess zu beschleunigen und die Bestellungen so schnell wie möglich zu versenden.

Grüße,
Francesca @ CASETiFY

Fikk bekreftet en bestilling 28 desember

Fikk bekreftet en bestilling 28 desember, men pakken står fortsatt på "awaiting shipment". Har forsøkt å ta kontakt på epost, men ingen respons.

10. februar 2024

Hallo,

Es tut uns leid, was Sie erlebt haben – und es hört sich sicherlich nicht normal an, deshalb wissen wir es zu schätzen, dass Sie sich die Zeit genommen haben, darüber zu schreiben.

Wir haben versucht herauszufinden, ob Ihnen jemand aus unserem Team behilflich ist, konnten Ihre Bestellung jedoch nicht finden. Könnten Sie diese Bewertung mit Ihrer Bestellnummer aktualisieren, damit wir das genauer untersuchen können? Wir würden gerne sehen, wie wir helfen können.

Grüße,

Adalyn@CASETiFY

Du skal være sikker på dit køb

Du skal være sikker på dit køb, da deres returpolitik er så bølvet og tæt på umulig. Ikke nok med at du skal skrive til dem af flere omgange, så kan du kun retunere til dem i USA eller i Hong Kong. Kvaliteten er i øvrigt virkelig dårlig, så jeg kan ikke anbefale at shoppe hos dem.

Ordre #17907410

2. november 2023

Hej,

Tak for din henvendelse, og det er vi virkelig kede af at høre.

Vi kan se, at vores holdkammerat Jackie har været i kontakt via e-mail og afventer dit svar. Forhåbentlig vil vi være i stand til at få dette ordnet for dig, så hurtigt vi kan. Venligst vend tilbage til os på e-mail, og vi vil helt sikkert følge op!

Mange tak.

Med venlig hilsen

Francesco @ CASETiFY

Vis anmeldelser på alle språk. (156 477 anmeldelser)