Pakken kom tilslutt( vi bestillte 10.05.22) 😉 vi fikk pakken torsdag 23.06.22😁eg er fornøyd
Bin hingefallen, Hülle hat gecarried
Extremely fast delivery
Founded in 2011, we first featured custom phone cases by using Instagram photos. We have later expanded to selling accessories with different designs. Since then, CASETiFY has grown into one of the three biggest accessory brands in the world. We have collaborated with multiple brands such as Disney, Star Wars™, Harry Potter™, DHL, Blanc & Eclare, Pokémon, Vetements, and Saint Laurent for phone case collections.
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Til norske kunder: Styr unna denne nettbutikken om du ikke vil betale dobbel moms. Jeg kjøpte produkter fra denne nettbutikken hvor det stod at moms var inkludert i prisen samt at nettbutikken var registrert i det norske VOEC-registeret. Jeg mottar pakken og får deretter beskjed fra DHL om å betale moms da jeg hadde allerede gjort det i nettbutikken. Jeg kontakter nettbutikken og de vil ikke hjelpe i det hele tatt med tilbakebetaling av moms og sier at moms/toll/skatt er ikke deres problem når norske tollmyndigheter og skattemyndigheter ber om at kunden må kontakte nettbutikken for tilbakebetaling av dobbel moms. Mitt ordrenummer er 30313333.
Oppdatering per 04.03.2026: Jeg har fortsatt ikke mottatt noen epost fra dere.
Siste oppdatering per 11.03.2026: Jeg har mottatt "shipping fee" i retur og er takknemlig for det. Likevel fortsetter dere med ansvarsfraskrivelse ved å si at retur av moms er ikke deres problem. Deres nettbutikk står i det norske VOEC-lista og dere er en stor nettbutikk. Dere har et fortsatt et ansvar. Så til norske kunder: tenk dere om to ganger før dere ønsker å kjøpe varer hos Casetify.

Slayyyyyyyyy
Fikk bekreftet en bestilling 28 desember
Fikk bekreftet en bestilling 28 desember, men pakken står fortsatt på "awaiting shipment". Har forsøkt å ta kontakt på epost, men ingen respons.

Goog produck
Ok mak kaaaaaa
Du skal være sikker på dit køb
Du skal være sikker på dit køb, da deres returpolitik er så bølvet og tæt på umulig. Ikke nok med at du skal skrive til dem af flere omgange, så kan du kun retunere til dem i USA eller i Hong Kong. Kvaliteten er i øvrigt virkelig dårlig, så jeg kan ikke anbefale at shoppe hos dem.
Ordre #17907410

Extremely fast delivery
Slayyyyyyyy
Get golly gong
Markmarkmark
it was fine idk
Pakken kom tilslutt( vi bestillte…
Super netter Kundenservice