Na montage van de keuken waren er nog wat aanpassingen nodig, welke naar volle tevredenheid zijn opgelost. Al met al een positieve ervaring met Budgetplan! Mooie keuken voor een scherpe prijs.
Se hva andre synes
Wij zijn ontzettend goed geholpen bij Budget Plan. Onze verkoper Hans dacht actief met ons mee en kwam met uitstekende ideeën voor de uitdagingen waar wij tegenaan liepen. Dankzij zijn en inze... Vis mer
Selskapet har svart
Na een aantal keukenzaken af te zijn geweest hadden we de hoop opgegeven. De ene zaak was nog erger dan de ander. Tot onze buren ons vertelde over budgetplan. Eindelijk een zaak waar ze geen onzin v... Vis mer
Selskapet har svart
Na enkele goede ervaringen m.b.t. aankoop appratuur hebben wij besloten om de keuken van ons nieuwe huis bij Budgetplan aan te kopen. Wij zijn goed ontvangen en deskundig geholpen door Hans, afgelopen... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
BUDGETPLAN KEUKENS | Meer dan 30 jaar de keukenspecialist | Altijd een scherpe & eerlijke prijs | Alle A-merken met volledige garantie.
Kontaktopplysninger
Tinstraat, 2984, Ridderkerk, Nederland
- 0180-442322
- info@budgetplan.nl
- budgetplan.nl
Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Uitstekende service en kwaliteit
Dit jaar een nieuwe keuken, met apparatuur, bij Budgetplan Keukens gekocht. Wij zijn uitermate tevreden met het ontwerp, de kwaliteit en bovenal de service! Bij vragen wordt er direct gerageerd. Door een ongelukje raakte een vriezerlade beschadigd.. Budgetplan heeft dit direct voor ons opgepakt en voor een prima oplossing gezorgd.
Bugetplan Keukens werkt met vaste, redelijke prijzen, hierdoor hoef je niet een heel onderhandelingproces door om een gunstige prijs te krijgen, want die krijg je hier direct.
Al met al een uitstekend bedrijf, dus zeker het aanraden waard!

Svar fra Budgetplan Keukens
Door een aanbeveling via een bekende…
Door een aanbeveling via een bekende zijn we bij Budgetplan uitgekomen en genieten we inmiddels enorm van onze nieuwe keuken. En over de service voor, tijdens en na de installatie zijn we ook meer dan tevreden.

Blij met onze keuken van Budget Plan
Wij zijn ontzettend goed geholpen bij Budget Plan.
Dankzij zijn en inzet hebben we de juiste keuzes kunnen maken.
De keuken is perfect en volgens afspraak geleverd.
Wij zijn dan ook uiterst tevreden met het eindresultaat.
Familie Baars
Rotterdam

Super vriendelijke medewerkers
Super vriendelijke medewerkers.
Reageerde snel als je een bericht achter liet. Keuken is echt mooi geworden dus een zeer tevreden klant.
Succes met het uitzoeken van je nieuwe keuken, je bent aan het juiste adres wat mij betreft.

Svar fra Budgetplan Keukens
De aanschaf van onze keuken was best een ingewikkelde, maar al met al zeer tevreden over het eindresultaat
De aanschaf van onze keuken was best een project.
eerst een flinke verbouwing, en daarna regelmatig langs geweest om te komen tot de juiste opstelling.
Er werd goed geluisterd naar onze wensen, en ook de adviezen van de verkoper namen wij zeker mee, om tot de juiste opstelling te komen.
Keuken is met zorg geplaatst en zijn heel tevreden over het traject van oriënteren t/m de plaatsing.
Kunnen dan ook niets anders zeggen dat wij heel tevreden zijn.

Super Service!
eind 2022 onze 2e keuken gekocht bij Budgetplan in Ridderkerk. Vandaag een probleempje met de stop in de spoelbak, een mailtje gestuurd naar de service en binnen 2 uur werd ik gebeld dat ze 2 nieuwe opsturen zonder kosten. Dit nadat de garantie al was verlopen. Dat noem ik nu een Super Service!!

Svar fra Budgetplan Keukens
Nieuwe luxe keuken met groot kookeiland
We hebben al meerdere keukens en aanverwante kasten gekocht bij Budget plan in Ridderkerk. Jacqueline was ons aanspreekpunt en heeft ons gedurende het gehele proces begeleid. Zij is zeer kundig, vriendelijk en vertaald de wensen die je hebt in een concreet plan voor een nieuwe keuken met bijpassend budget. Ook de nazorg mocht er iets zijn is goed geregeld. Bedankt Jacqueline voor je goede advies!

Svar fra Budgetplan Keukens
Koop gerust uw nieuwe keuken bij Budgetplan Keukens te Ridderkerk!
Wij hebben in januari 2025 een nieuwe keuken gekocht bij verkoper Hans Kokx van Budgetplan Keukens te Ridderkerk. De keuken is uiteindelijk, op eigen verzoek, pas in juni 2025 geplaatst. Wij kunnen echt niet anders zeggen dat wij zeer te spreken zijn over het gehele proces. Van de aanvankelijke aankoop tot aan de uiteindelijke plaatsing van onze prachtige keuken. Bovendien hebben wij ook een zeer correcte afwikkeling ervaren van een klein onderdeel van de keuken dat voor plaatsing al beschadigd bleek te zijn. Ook dit is binnen een heel redelijke termijn perfect opgelost door Budgetplan Keukens. Maar wij willen ook expliciet vermelden dat de uitvoerende werkzaamheden van onze keuken zeer professioneel en ontzettend netjes zijn gedaan door Jacco en Mike Verwey. Deze vader en zoon zijn zeer ervaren plaatsers van keukens, die het karwei wat ons betreft meer dan goed hebben uitgevoerd. Wij kunnen voorlopig weer de komende jaren met heel veel plezier gaan genieten van onze prachtige aankoop bij Budgetplan Keukens te Ridderkerk. Een echt aanrader!!

Svar fra Budgetplan Keukens
Budgetplan komt zijn afspraken goed na, ze bieden goede service en waren tijdens de montage super behulpzaam en vriendelijk!!!

Ruime keus en betaalbaar
Er is ruime keus aan keukens en apparatuur. Voors en tegens worden goed met je besproken. De prijzen zijn gunstig en de kosten voor het plaatsen worden meteen mee geteld in de hele offerte (dus geen aparte onderhandeling met de installateur).
Een klein puntje wat nog net iets beter kan is de communicatie: iets concreter en duidelijker over de volgende stappen. We hadden zo af en toe nog een paar vragen die voorkomen hadden kunnen worden. Overigens worden de vragen snel en correct beantwoord!

We zijn prettig geholpen
We zijn prettig geholpen. Afspraken zijn goed nagekomen. Altijd goed te bereiken en snelle reacties. Keuken werd geleverd zoals afgesproken geen vertraging op tijd en alle juiste meubelen en onbeschadigd. De keuken is helemaal wat we er ons van voorstelden.

Svar fra Budgetplan Keukens
Budgetplan: het motto 'de klant op nr 1' bestaat nog.
Voor onze nieuwe keuken wilden we graag alle apparaten bij één dealer kopen en door jullie online site waren we nieuwsgierig. Ik moet eerlijk bekennen dat bij de eerste binnenkomst in de winkel met de outlet-chipwood uitstraling wij enigszins gereserveerd waren. Maar na het eerste gesprek was dat gevoel weg. Jullie hebben van bestelling tot levering en ondersteuning bij montage jullie motto ‘de klant op nummer 1’ meer dan waargemaakt. Klantgericht, perfecte service tegen scherpe prijzen. Kortom, wij kijken terug op een hele prettige samenwerking. Wij bevelen Budgetplan zeker aan bij familie, vrienden en bekenden.

Svar fra Budgetplan Keukens
Smeg inbouwoven op het oog maar…
Smeg inbouwoven op het oog maar belangrijk was de binnenkant van de oven ivm het aantal roosters etc. Foto gevraagd en gekregen. Aflevering is prima verlopen. Enig puntje is dat Budgetplan uitsluitend in de regio Rotterdam inbouwt maar oke.

Svar fra Budgetplan Keukens
Tijdens de montage van de keuken kwam…
Tijdens de montage van de keuken kwam de monteur er achter dat er een manco was. Dit is zo slecht opgepakt door budgetplan dat ik bij deze winkel nooit meer een keuken zal kopen. En dan te bedenken dat ik er al 4 keukens gekocht heb.

Bestekbak lade gescheurd
Nolte Keuken bij budgetplan gekocht in 2021.
Helaas was het frontje van de bestekbak binnenlade gescheurd.
(Dit gebeurt bijna nooit maar onder coulance vergoed gekregen)
Budgetplan gecontact en frontje werd besteld.
Zeer goed geholpen en tevens een uitgeleg gekregen hoe deze te vervangen.
Bedankt Team Budgetplan!

Onprofessioneel
Prijsopgave ontvangen en contact opgenomen: het artikel was op voorraad dus ik kon er direct voor langskomen. Aangekomen in de winkel is het artikel onvindbaar voor een stel vriendelijke verkopers die niks hebben doorgekregen vab de verkoper die ikzelf gesproken heb. Betreffende verkoper belt volgende dag terug dat het om een restant model ging en die er niet meer is, maar voor meer dan 2,5x zo duur kan ik het item krijgen dat ze wel hebben staan en niet als restant gemarkeerd is. Excuusjes dat hij niet over de voorraad gaat, dat het model na ons contact verkocht moet zijn. Wat een amateurisme! Overduidelijk heeft de verkoper verkeerd gekeken met de prijsopgave en als klant kan ik dat begrijpen: zoiets kan gebeuren. Maar wees eerlijk en kom met een nette oplossing door me bijv. een korting te bieden op het duurdere item dat je wel hebt staan. Niks van al dat. Niet alleen zal ik het product nu niet bij Budgetplan kopen, ook voor al het witgoed dat ik nog moet aanschaffen zal ik Budgetplan overslaan. Ik wijk wel uit naar een professionele zaak.
Afvoeronderdeel
Wij hebben alle inbouwapparatuur voor onze keuken in maart gekocht, inclusief een Bora met aansluiting naar buiten. Daar hebben wij een bepaalde prijs voor afgesproken. Bij levering in juni bleek er geen afvoeronderdeel tbv afzuigsysteem bij te zitten. Deze konden wij ophalen maar moesten wij alsnog apart betalen. Dit vind ik op zo'n bedrag en bij zo'n duidelijke afspraak onterecht.

Svar fra Budgetplan Keukens
Beste adres voor een uitstekende keukenservice
wij hebben hier onze keuken gekocht die vooraf perfect werdt ingemeten en door een van de monteurs werdt geinstalleerd.
ze gaan niet eerder weg als wanneer alles perfect in orde is.
ook voor extra onderdelen die kapot gaan in garantie of daarbuiten zijn ze zeer flexibel en goedkoop.
IK RAAD DIT BEDRIJF TEN ZEERSTE AAN!!!

Svar fra Budgetplan Keukens
Wij zijn heel erg blij met de service…
Wij zijn heel erg blij met de service die wij hebben gekregen van budgetplan. Na telefonisch contact werd er snel gehandeld. Binnen enkele weken werd bij ons een nieuwe lanesto spoelbak geplaatst. Helemaal top

Svar fra Budgetplan Keukens
Dit bedrijf zorgt dat ze ook na de…
Dit bedrijf zorgt dat ze ook na de levering nog hele goede service verlenen. Ze zijn snel in de communicatie en komen met een goede oplossing.

Svar fra Budgetplan Keukens
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.