Se hva andre synes
Ik heb hier mijn e bike en fietsendrager gekocht. Ze zijn allemaal betrokken, denken mee en geven eerlijk hen mening. Helemaal vanaf Amersfoort gekomen om de fiets te kopen. Mijn ervaring is top!
Selskapet har svart
Goede service, netjes schade afgehandeld. Ook bij ophalen alles nagelopen en gecontroleerd of alles juist afgesteld was. Keep it up!
Informasjon om virksomheten
Om Bike Totaal - Wolf
Skrevet av virksomheten
Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.
Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?
Bekijk elektrische fietsen
Bekijk winkels
Kontaktopplysninger
Voltastraat 51a, 6902PT, Zevenaar, Gelderland, Nederland
- +31 316 344990
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Bij de aankoop van mijn nieuwe fiets…
Bij de aankoop van mijn nieuwe fiets met lage instap hebben ze mij goed advies gegeven en de verkoper was erbij toen ik op een nabij gelegen parkeerplaats mocht oefenen. Het is toch even wennen op zo'n fiets. Kreeg een kettingslot gratis erbij.
Bruker kanskje KI til å svareVis mer
Leuke jonge ondernemer passie voor zijn…
Leuke jonge ondernemer passie voor zijn werk. Erg goed en vakkundig geholpen 👍

Svar fra Bike Totaal - Wolf
Prima uitleg en goede fiets gekocht
Prima uitleg en goede fiets gekocht, vriendelijk behandeld.

Svar fra Bike Totaal - Wolf
Wij zijn zeer goed geholpen door Max
Wij zijn zeer goed geholpen door Max, nam echt de tijd en gaf zeer goede uitleg. Ook bij ophalen fiets namen Max en zijn ouders echt de tijd voor ons. Kortom een zeer fijn ervaring. Echt een aanrader. 👍

Prima service.
Prima service.
De duidelijke uitleg en advies voor je keuze.
Personeel vriendelijk en hulpvaardig.

Svar fra Bike Totaal - Wolf
Ben goed geholpen door vriendelijke…
Ben goed geholpen door vriendelijke mensen en goede service

E- bike

Svar fra Bike Totaal - Wolf
Goede uitleg fijne mensen.
Goede uitleg vriendelijke mensen
Pas opgestart mooie winkel .

Svar fra Bike Totaal - Wolf
Vriendelijk personeel en behulpzaam .
Super service
Bike totaal Wolf is top
Prettige en persoonlijke benadering. Goede service. Luistert naar de wensen van de klant.
Leuke en gezellige fietsfamilie.
Zojuist mijn 23 jaar oude Merida…
Zojuist mijn 23 jaar oude Merida Crossway weer mogen ophalen na een onderhoudsbeurt. Wat een verschil! De fiets is geruisloos en schakelt en remt weer als nieuw, zelfs de oude km teller is van een nieuwe batterij voorzien en functioneert weer. Top service en een geweldige prijs/kwaliteits verhouding. Dat is nou een bedrijf met passie voor de fiets.
Vriendelijke en duidelijke uitleg.
Vriendelijke en duidelijke uitleg.
Jonge gepassioneerde ondernemer en is zeer klant en servicegericht.
Goed aan te bevelen adres voor fietsen.
Eerlijk en bedachtzaam
Heel fijn contact gehad. Eerlijk verkoopadvies en goed overleg bij reparaties
Fietsenzaak waar je graag over verteld.
Jonge ondernemer die recent gestart is met zijn eigen fietsenzaak en er echt voor gaat. Begripvol voor de klant, leeft en voelt mee met de wensen van de klant en gaat tot het gaatje om de klant tevreden te stellen.
Wij kunnen zeggen dat dat laatste helemaal gelukt is, wij zijn toppie geholpen en rijden nu op hele mooie e-bikes. Klasse Max.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.