Bike Totaal - Samplonius Anmeldelser

Beliggenhet

Bytt filial

Ouvertureweg, 141-143, 2402 DX Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland, NL

Plotseling was mn achterband aan vervanging toe. Op zaterdagmiddag. Fietsenmaker samplonius gebeld en ik kon mijn fiets direct brengen en 2 uurtjes later weer ophalen! TOP service van bike totaal samp... Vis mer

Vriendelijke personeel, goed advies voor aankoop nieuwe fiets. En uitleg bij afhalen. Nemen de tijd voor klanten.

Omdat ik dezelfde fiets die ik wilde kopen elders voordeliger zag staan, deze winkel toch mee ging in de korting. De fiets was ook binnen 1 week binnen en stond helemaal glimmend op mij te wachten.

Vriendelijk, behulpzaam en actief (m.b.t. levertijd) waardoor we de fietsen nog mee konden nemen op vakantie. Prima bedrijf en hebben er alle vertrouwen in

1. Sykkelbutikk
  2. Sykkelreparatør
  3. Butikk med sykkeltilbehør
  4. Bruktsykkelbutikk

Om Bike Totaal - Samplonius

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

Bekijk winkels

• Ouvertureweg, 141-143, 2402 DX, Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland, Nederland

• +31 172 417606

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

11 736 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

goed advies en vriendelijk personeel

19. juli 2026

Beste,

Fijn om te lezen dat je goed geholpen bent bij de keuze van je nieuwe fiets, en dat de uitleg bij het afhalen ook duidelijk was. Zo vertrek je tenminste met een goed gevoel.

TOP service!

Plotseling was mn achterband aan vervanging toe. Op zaterdagmiddag. Fietsenmaker samplonius gebeld en ik kon mijn fiets direct brengen en 2 uurtjes later weer ophalen! TOP service van bike totaal samplonius!

19. juli 2026

Beste,

Fijn dat je zo snel geholpen bent, zeker op een zaterdagmiddag. Dan wil je niet te lang op je fiets wachten.

fijn geholpen

fijn geholpen, goede uitleg.

9. juli 2026

Beste,

Goed om te horen dat de uitleg duidelijk was.

Bike Totaal

Prima. Ik ben uiterst tevreden door de…

Ik ben uiterst tevreden door de professdionele hulp en adviserng bij de aankoop en aflevering

9. juli 2026

Beste,

Fijn om te lezen dat het advies en de aflevering zo goed bevallen zijn. We helpen je graag als je weer iets nodig hebt.

Goed

Goed, vlot en fijn geholpen!

28. juni 2026

Beste,

Bedankt voor je mooie woorden, fijn dat het zo soepel is gegaan.

Bike Totaal

Helaas dit lage score als ik een fiets…

Helaas dit lage score als ik een fiets koop van 3200 € en je komt terug met een klacht 3x voor zelfde en de laatste keer wordt gezegd het ligt aan je zadel dan is bij mij het vertrouwen weg ga naar andere fietsenmaker en de maakt hem is het de ketting dan zeg ik schiet mij maar af GA DUS NOOOOIT MEER HIER HEEN jammer de fiets is verder zo goed

3. juli 2026

Goede uitleg en service

Goede uitleg en service

19. juni 2026

Beste,

Bedankt voor je review. Fijn dat de uitleg goed was.