Svært fornøyd med arbeidet og produktene som basseng.no tilbyr. Den faglige kompetansen er uovertruffen og servicegraden er god og så får en bare følge opp litt ekstra når de er litt opptatt med ma... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Basseng AS – komplett leverandør innen både BASSENG og HAGESTUER. Basseng AS er en av Norges ledende leverandører av basseng.
Kleveveien 8, 4515, Mandal, Norge
- post@basseng.no
- basseng.no
Andre kikket også på
Styr unna!!!!
Bestilte nytt basseng, dette kom etter relativt kort tid, men jeg oppdaget fort at det var feil størrelse. Jeg ba derfor om å få returnert dette samt betale det det måtte koste ekstra for et større basseng. Den ansatte hos basseng.no hadde ikke særlig lyst til å bestille dette da han måtte få tak i det fra utlandet. Jeg sa at jeg kunne vente på den tiden det måtte ta og betale det det måtte koste. Så går det 1 uke, ingen svar. 2 uker ingen svar. Purrer på, ingen svar. Purrer på ingen svar. Så bestiller jeg til slutt hos en konkurrent hvor jeg fikk rask og god hjelp med en gang. Sendte deretter en mail til denne ansatte igjen at jeg bare avbestiller hele bassenget da jeg aldri får svar, og da fikk jeg umiddelbart svar..basseng.no vil ikke komme å hente bassenget og mener jeg må levere dette selv, dette ønsker jeg ikke da det er den ansatte selv sin feil at jeg ikke kjøpte nytt basseng hos dem. Igjen er vi i gang med 0 respons på mail om hvordan det blir med retur/refusjon..
Terningkast 0..STYR UNNA!!!
Rask levering
Enkelt å bestille på nettsiden, og jeg hadde varene 2 dager etterpå. Rask ekspedering.
Rask levering og god service
Svært fornøyd med kompetansen og produktene
Svært fornøyd med arbeidet og produktene som basseng.no tilbyr.
Den faglige kompetansen er uovertruffen og servicegraden er god og så får en bare følge opp litt ekstra når de er litt opptatt med mange kunder i travle perioder.
Jeg har levd ett langt liv og kjøpt mye…
Jeg har levd ett langt liv og kjøpt mye her hjemme og rundt i verden,noen med bra service og noen helt elendig,når det gjelder Basseng i Larvik er det ingen over eller ved siden av,de er helt fantastisk uansett hvem du snakker med,anbefales 100% andre som selger basseng og andre artikler bør ta kurs i kundebehandling hos Basseng.no i Larvik
Dårligste servicen jeg noen gang har…
Dårligste servicen jeg noen gang har opplevd. Ventet i 4 måneder på en vare som skulle leveres innen 4 til 6 uker. Bestilte det 11/5 og fikk det 15/9. Sikkerhetstrekk til basseng som bare brukes om sommeren. INGEN informasjon underveies selv om jeg ba dem holde meg orientert. De lovet meg gang på gang å ringe meg opp men det skjedde ikke. Måtte kontakte dem selv hele tiden.

Svar fra Basseng.no
Fin serviceinnstilling hos personalet…
Fin serviceinnstilling hos personalet og hjelpsomme folk.
Kjapp og grei serviceHjelp til anskaffelse av basseng-utstyr.
Kjapp og grei service, profesjonell hjelp.
Fikk det jeg skulle,raskt og hjelp til…
Fikk det jeg skulle,raskt og hjelp til å få varene i bilen
Veldig fornøyd med produkter - ikke leveringen fra Postnord
Veldig fornøyd med produkter - levering derimot trekker ned, og det er Postnord. Pakker blir liggende på terminal i flere døgn, og deretter blir 2 kolli levert med flere dagers mellomrom. Ja, dette er et Postnord problem, men når dere ikke har andre alternativer til levering enn Postnord, så trekker også det ned opplevelsen for selve kjøpet fra dere.
Kjapp og god service
Grei deal
Grei deal. Kom raskt. Noen prøvde å hacke frakt kostnader.
Raskt og effektivt
helt fornøyd