Bank Norwegian Anmeldelser 352

3,2

Ganske fin brukeropplevelse med selveste kortet og ikke noe problemer. Fra teknisk og bruker perspektiv av selveste appen så er den ikke så intuitivt, den har ikke så smooth overganger og er lit... Vis mer

Jeg mistet jobben, ble hjemløs og stod uten inntekt. Og uten stønad og sikkerhetsnett fra NAV på 24 uker. Gjennom vinteren kontaktet jeg Bank Norwegian seks ganger for å diskutere situasjonen min og... Vis mer

Jeg må rose bank norwegian for god service veldig bra opplevelse møter kunder med verdighet man føler seg tatt godt i mot jeg har vært trofast kunde hos dnb å fikk en veldig dårlig behandling hos dnb... Vis mer

1. Bank
  2. Kredittinstitusjon
  3. Finanstjenester utenom bank

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Bank som tilbyr forbrukslån og lån uten sikkerhet. Få vår beste rente til deg og svar med en gang ved å søke direkte hos banken! Fra 8,99% (nom.), lån opp til 350.000 kr

3,2

Middels

Ganske fin brukeropplevelse

Ganske fin brukeropplevelse med selveste kortet og ikke noe problemer.

Fra teknisk og bruker perspektiv av selveste appen så er den ikke så intuitivt, den har ikke så smooth overganger og er litt treg på visse ting, men tror dette ordner seg raskt med de som sitter i app teamet hos Norwegian.

ellers veldig bra og god å bruke.

7. mai 2026

Rask etablering

Rask etablering, enkel veiviser og klar for aktivering på Samsung Pay samme kveld. Generelt god kundeopplevelse. Lite minus på at en ikke kan velge dato for forfall.

23. april 2026

Kundevennlig

Fornøyd med søker prosessen og bruken av kortet. Men burde hatt lettere tilgang til fakturaene hvis en ønker å innbeyale før fakturaen kommer i netybanken

9. april 2026

Null vilje til løsning

Gjennom vinteren kontaktet jeg Bank Norwegian seks ganger for å diskutere situasjonen min og finne en ordning. Alle andre kreditorer jeg har vært i kontakt med har vært villige til å sette seg ned og finne en løsning. Bank Norwegian var absolutt ikke det!
De er umulige å finne løsninger med. Når en kunde er på sitt laveste, har denne banken null interesse av dialog — de sender det heller rett til inkasso enn å bruke fem minutter på en avtale.

15. april 2026

Får ikke melding om forfall uoppfordret…

Får ikke melding om forfall uoppfordret til mail. Den første bruken resulterte at du får rentebelastning umiddelbart. Mitt kredittkort i min faste bank er det mellom 30-45 dager, etter forfallsdato løper renteutgifter ! Da benytter jeg ikke dette kortet og kan like gjerne avslutte bruken !

10. april 2026

Ekstremt bra

Ekstremt bra. Elsker kortet, appen, cash points og alt som følger med. Veldig nyttig kort.

1. april 2026

Useriøs og treg

Useriøs og treg, gir inntrykk av å innfri forespørsel for deretter å avslå, da etter at du først har signert og godtall detes villår. Men hvis du er ute etter store mengder med reklame og telefonselgere så er dette plassen for deg.
Styr unna, de er mest ute etter en adresseliste de kan selge til andre like useriøse aktøre.

25. mars 2026

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis