Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Onlangs een nieuw bed gekocht bij Auping Store Delft en wij zijn superblij met de service! De familie Dekkers is ontzettend vriendelijk, geduldig en deskundig. Zij hebben een hele goede uitleg ge... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ohne Information beim Kauf (4000 E!!!) , dass sich nach wenigen Jahre der Bezug auflöst, rissig und bröselig wird und dennoch kein Austausch zum bezahlbaren Preis angeboten wird, ist für eine angebl... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We zijn erg goed geholpen in de Auping store in Villa Arena Amsterdam. Zeer vriendelijk en kundig advies. Inmiddels is het bed bezorgd en ook dat was prima verzorgd. Zeer snel en vakkundig persone... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ich kenne Auping seit 1993 und das Bettsystem war das Beste was ich je kennengelernt habe. Vor 9 Jahren haben wir ein neues Boxspringbett von Auping erworben. Die Matratze war nun durchgelegen und s... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bolig og hage

Skrevet av virksomheten

Wake up energized every day thanks to the beds, box springs and mattresses of Auping. Auping nights, Better days.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 12 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

De goede naam van Auping afbreken kan heel snel gaan

Een goed bed is belangrijk. Zeker wanneer er al wat lichamelijke klachten zijn. Daarom gekozen voor Auping, want dat zou een erg goed bed zijn. Ook gekozen voor de duurdere uitvoering.

Helaas ging na 2 jaar één matras doorzakken. Het zou aan de topper liggen, topper vervangen.

Probleem was niet echt opgelost en een paar maanden later is het alleen maar erger.

Verkoper zou mij binnen een week bellen voor een afspraak. Echter, dat gebeurde niet in de afgesproken periode, terwijl je weet dat je klant barst van de rugpijn (voor de tweede keer!!)

Oplossingen kwamen er ook niet, dus daarom vandaag maar nieuw bed besteld, uiteraard bij een andere leverancier, want voor mij nooit geen Auping meer.

Een naam opbouwen is één, maar je moet je naam ook waarmaken in plaats van een doodordinaire verkoper zijn.

15. november 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Größe stimmt nicht überein mit Bestellung

Ich möchte meine äußerst negative Erfahrung mit Auping schildern. Der Kauf eines Bettes war mit großen Erwartungen verbunden, doch es stellte sich schnell heraus, dass diese enttäuscht wurden.

Zunächst wurde uns ein Bett mit einer Liegefläche von 1,80 m x 2,20 m verkauft. Die Matratze hatten wir auf Grund von Übergröße schon im Vorhinein. Uns wurde versichert , bzw Auping macht Werbung dafür, dass man ein "maßangefertigtes Bett" bestellen kann. Tatsächlich erhielten wir jedoch ein Produkt, dessen Liegefläche nur ca. 1,75 m x 2,15 m misst. Diese erhebliche Abweichung fiel uns nur im Verlauf auf.
Es ist inakzeptabel, dass Auping solche Unterschiede nicht transparent kommuniziert und dann auch noch versucht, dies mit fingierten Toleranzen zu rechtfertigen.

Darüber hinaus wurden wir beim Verkauf ausdrücklich nach der Kompatibilität mit anderen Matratzen gefragt, was von den Mitarbeiterinnen bejaht wurde. Dennoch widerspricht die aktuelle Argumentation von Auping dem, was uns versprochen wurde.

Die Kommunikation seitens des Kundenservices ist eine Katastrophe. Man erhält keine zeitnahen Antworten und das Gefühl, als Kunde wertlos zu sein, verstärkt sich nur.

Zusammenfassend kann ich nur von einem Kauf bei Auping abraten. Wenn Sie auf der Suche nach Qualität, Transparenz und einem respektvollen Umgang mit Kunden sind, sollten Sie sich einen anderen Anbieter suchen.
 ⁠

28. oktober 2024

Auping Amersfoort

Auping Amersfoort
We zijn erg prettig geholpen door adviseur Marloes bij het uitkiezen van ons nieuwe bed. Ze dacht goed mee op basis van onze wensen, was vriendelijk en ook qua administratieve afhandeling ging alles erg soepel. Niks meer aan doen dus.
Chris en Alina

8. september 2024

ONDESKUNDIG PERSONEEL/ADVIES

Had advies gevraagd bij Auping Alexandrium in Rotterdam. Werd geholpen door een ervaren verkoper die normaal vestiging Adam stond.
Heb hem heel duidelijk uitgelegd dat ik een goed hoeslaken zocht wat zeker om mijn Auping matras bleef zitten na een nacht slapen. Ik had m verteld dat ik al div had geprobeerd. Waaronder hoeslaken van v Dijck.
Meneer verzekerde mij dat de hoeslaken van Auping zeker bleven zitten, ik bestelde een satijn 300 laken 69,95.
Hij was niet op voorraad dus ben m later op gaan halen, ik werd toen door de filiaalmanager mw Mellaart geholpen, een bijzonder ongeïnteresseerde en klantonvriendelijke dame.
Ik haalde t laken op en zag een v Dijck pakbon en zei is dit een van Dijck laken of een Auping laken, want vam Dijxk bevalt mij niet, nee deze was anders, ik vroeg haar wat t verschil was maar dat was een te technisch verhaal (wat zij later ontkende).
Zij kon geen kassabon maken toen ik er was deze zou zij per email sturen, heeft ze niet gedaan, toen ik later terug ging vertelde zij dat ze een foutmelding kreeg, als zij service gericht was geweest had ze mij even gebeld.
Later bleek dat zij wel het juiste e-mailadres had.
Ik heb haar ook verteld dat ik na 4 dagen op het laken te hebben geslapen, dit Auping (gewoon van Dijck maar dan iets duurder), helemaal niet om mijn matras bleef zitten en ok het daarom terug wilde geven, want ik had t gekocht met de garantie dat dit hoeslaken echt om het Auping matras bleef zitten.

Auping wilde het laken niet meer terug nemen omdat ik het gebruikt had. Dit had ik gebruikt omdat ik de garantie vd verkoper had gekregen dat dit laken absoluut bleef zitten, hoe kon ik anders weten of het wel/niet goed was?
Ik kreeg wel het aanbod van 20% koeting bij een volgende aankoop.
Haha ik laat mij niet 2x oplichten door Auping dus die 20% hoef ik echt niet.

Mijn advies is koop NIET bij Auping Rotterdam omdat zij geen eerlijk advies geven en alleen maar willen verkopen of het zijn ondeskundige mensen die niets van hun product weten en maar wat kletsen met als doel te verkopen.
Wil je een eerlijk en deskundig advies koop dat NIET in deze zaak!!
Dat bespaart je een hoop ellende en slecht advies.

24. august 2024

Beddengoed slechte kwaliteit

Beddengoed van Auping is van slechte kwaliteit. Recent 4 nieuwe dekbedhoezen met kussenslopen gekocht.
De kleuren lopen door en geven vlekken. Dure hoezen maar zien er niet meer uit. Daarnaast vervagen de kleuren na 3x wassen. Geen aanrader om de dekbedhoezen van Auping aan te schaffen

17. juli 2024

Sehr zufrieden

Wir haben uns vor ca 6 monaten ein boxspringbett gekauft und sind absolut zufrieden, die Verkäufer waren sehr nett und kompetent, wir kommen gerne wieder.

6. desember 2023

Erstes Mal Boxspringbett

Hab mich jetzt bei meinem Umzug zum ersten Mal für ein Boxspringbett entschieden und war/bin sehr zufrieden mit Beratung und Preis-Leistungsverhältnis. Ich schlafe seit 2 Monaten sehr gut und konnte noch keine negativen Auswirkungen feststellen.

3. juni 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

5jr geleden kochten we een Auping…

5jr geleden kochten we een Auping matras. We hebben allebei een gevoelige rug dus kozen voor een zogenaamde degelijke (en dure) matras. Het is niet dat we t niet geprobeerd hebben maar na 5jr is de conclusie duidelijk - niet tevreden. Zo erg zelfs dat deze matras eruit gaat vliegen - letterlijk. Slechte investering - jammer

25. mars 2024

Niet kopen!

Trustpilot-reviews

Bedankt! Jouw review kan het verschil maken.
Koninklijke Auping

Voeg foto toe
Je review is in behandeling.Toon meer

Damy
NL
We hebben 2 auping Elite matrassen (de…
We hebben 2 auping Elite matrassen (de duurste lijn) in een auping winkel groningen gekocht. Deze ligt thuis echter heel anders doordat het eerst 4 tot 8 weken "ingelegen" moet worden. Dit wisten wij helaas niet. Nu snap ik wat stijfheid maar helaas kan ik mijn nek niet meer fatsoenlijk draaien en kan mijn vriendin er na een uur niet meer op liggen. Dan is 8 weken een hele lange tijd voordat het ligt zoals in de winkel (als dat tenminste gebeuren gaat). Nu hebben ze een omruilgarantie, maar bij deze de waarschuwing dat dat alleen voor hetzelfde matras is van andere hardheid of type. Retourneren blijkt in deze winkel niet mogelijk en auping zelf kan er helaas ook niks mee. Deze garantie mag ook pas na 30 dagen, dus dat wordt een maand afzien met een risico dat een andere hardheid het probleem niet oplost en je 2 dure matrassen hebt waar je niet op kan liggen.

15. februar 2024

Top Beratung

Sehr umfangreiche Auswahl mit einer tollen Qualität. Wir schlafen traumhaft in dem neuen Bett. Sehr gutes Preis-Leistungsverhältnis.

13. januar 2024

Immer wieder Auping

Selten habe ich so komfortabel geschlafen wie auf meinem Auping Boxspringbett. Die individuelle Anpassungsmöglichkeit macht einen deutlichen Unterschied für meinen persönlichen Schlafkomfort. Die hochwertigen Materialien und das elegante Design machen das Bett nicht nur zu einem Ort der Erholung, sondern auch zu einem ästhetischen Highlight in meinem Schlafzimmer. Klare 5 Sterne für Auping!😍

20. januar 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Auping seit über 20 Jahren!

Meine Frau und ich schlafen seit über 20 Jahren auf Auping-Boxspringbetten. Wir haben die Marke damals in einem Hotel kennengelernt und waren sofort vom Schlafkomfort begeistert.

Mitte 2022 haben wir uns dann unser drittes Auping-Boxspringbett angeschafft und die Qualität ist herausragend. Solch eine Unterstützung, während man sich gleichzeitig federleicht fühlt. - Wie geht das?! In puncto „Qualität“ und „Preis-Leistung“ ist Auping herausragend.

Absolute Empfehlung.

17. januar 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv