Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Onlangs een nieuw bed gekocht bij Auping Store Delft en wij zijn superblij met de service! De familie Dekkers is ontzettend vriendelijk, geduldig en deskundig. Zij hebben een hele goede uitleg ge... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We zijn erg goed geholpen in de Auping store in Villa Arena Amsterdam. Zeer vriendelijk en kundig advies. Inmiddels is het bed bezorgd en ook dat was prima verzorgd. Zeer snel en vakkundig persone... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ich kenne Auping seit 1993 und das Bettsystem war das Beste was ich je kennengelernt habe. Vor 9 Jahren haben wir ein neues Boxspringbett von Auping erworben. Die Matratze war nun durchgelegen und s... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bolig og hage

Skrevet av virksomheten

Wake up energized every day thanks to the beds, box springs and mattresses of Auping. Auping nights, Better days.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 12 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Professioneel advies en deskundigheid

Professioneel advies en nemen de tijd voor je. Deskundigheid ook op vlak van hoe je lichaam werkt en wat bij jou past. Ja echt heel tevreden. Altijd al voor Auping gekozen en altijd super tevreden.

6. april 2026

Fijne winkel

Fijne winkel, deskundig personeel, goed advies, keurige bezorging en installatie, fijne monteurs, geweldig bed!!

18. mai 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Eerlijk advies dat perfect aansloot bij onze wensen

De familie Dekkers is ontzettend vriendelijk, geduldig en deskundig. Zij hebben een hele goede uitleg gegeven, en eerlijk advies dat perfect aansloot bij onze wensen. Geen enkele verkoopdruk, gewoon top hulp.

Dankzij hen hebben wij een uitstekende keuze gemaakt.

13. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

We zijn geholpen door Eline en we zijn…

We zijn geholpen door Eline en we zijn echt heel positief over de service van Eline en haar collega’s. Ze namen ruim de tijd voor ons en er werd eerlijk en goed advies gegeven. Niet alleen over het matras maar ook over het bed wat we aangeschaft hebben (ook kleuradvies!). Ik heb al jarenlang rugklachten dus het is belangrijk om een goed matras te hebben. Dankzij het advies van Eline slaap ik nu veel beter dan op mijn vorige matras (geen Auping). 😁
We raden iedereen aan om naar Auping Store Deventer te gaan als je een goed matras en bed wil hebben.

28. februar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben tot op heden zeer tevreden

Ik ben tot op heden zeer tevreden. Twee opmerkingen: Ik ben niet in de winkel geweest, maar ik heb wel een goed gesprek gehad aan de telefoon. Omdat, het probleem met het mechanische gedeelte van de bedden nog niet is opgelost, kan het nog veranderen. Maar ook hier heb ik het volste vertrouwen dat ook dit allemaal voor elkaar komt.

14. mai 2026

Echt een aanrader!

Super goed geholpen bij het uitzoeken van een bed! Ze nemen echt de tijd voor je en geven eerlijk en goed advies. Zeker een aanrader!

12. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastische service van vakkundig personeel

Inmiddels is het bed bezorgd en ook dat was prima verzorgd. Zeer snel en vakkundig personeel.
De eerste nachten hebben wij alvast heerlijk geslapen op onze Auping Kiruna boxspring met topper van paardenhaar, dus als je een nieuw bed zoekt, dan bevelen wij Auping van harte aan.
Dank voor de goede service!

21. april 2026

Auping Auronde 26 jaar geleden gekocht

Auping Auronde 26 jaar geleden gekocht, een bed ophanger was afgebroken. Een belletje en we ontvingen direct 4 nieuwe voor heel het bed. Merk je toch dat het een familie bedrijf is.

17. april 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ohne Information beim Kauf (4000 E!!!)…

Ohne Information beim Kauf (4000 E!!!) , dass sich nach wenigen Jahre der Bezug auflöst, rissig und bröselig wird und dennoch kein Austausch zum bezahlbaren Preis angeboten wird, ist für eine angebliche Premium Marke eine Frechheit!!

2. april 2026

Svar fra Auping

Vielen Dank für Ihre Bewertung und Ihren Erfahrungsbericht.
Wir bedauern sehr, dass der Stoffbezug Ihrer Matratze nicht Ihre Erwartungen erfüllt.
Gerne möchten wir Ihren Fall nochmals prüfen und gemeinsam mit Ihnen eine passende Lösung finden. Hierfür benötigen wir bitte noch folgende Angaben und Unterlagen von Ihnen:
* Kaufbeleg mit Angaben zu dem erworbenen Bett
*Fotos der beschädigten Stellen

Sobald uns diese Informationen vorliegen, werden wir Ihr Anliegen sorgfältig prüfen.
Sie erreichen uns per E-Mail unter: kundenservice@auping.de.
Mit freundlichen Grüßen
Ihr Auping Kundenservice

Rommel…

Na een jaar reclamatie een andere matras
Na enkele maanden weer ingezakt
Terug IKEA matras en slapen weer goed
Haal het omhulsel eraf en je zal zien wat ze er voor een rommel insteken

31. januar 2026

Svar fra Auping

Bedankt voor je beoordeling en het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat het matras niet aan je verwachtingen voldoet. Als je het product in een van onze winkels hebt gekocht, adviseren we je om contact op te nemen met de desbetreffende winkel. Voor webshopbestellingen kun je ons mailen via klantenservice@auping.nl. We kijken graag met je mee naar een passende oplossing.

Auping Klantenservice

Auping = slecht. Merk teert op oude roem

Op basis van positieve familie-ervaringen uit het verleden (!) hebben wij enkele jaren geleden besloten een bed van Auping aan te schaffen. Vanaf het begin waren er al kleine gebreken, zoals scheef stiksel in het hoofdbord op meerdere plekken. Dit is destijds netjes opgelost.

Na ongeveer een jaar ontstond er echter een hardnekkig kraakgeluid in het bed. Samengevat zijn wij vervolgens jarenlang bezig geweest met bezoeken aan de winkel, mailverkeer en pogingen om tot een passende oplossing te komen. Diverse monteurs en leveranciers hebben aan het bed gewerkt en meerdere onderdelen vervangen of toegevoegd om het kraken te verhelpen.

Dit heeft ons veel tijd en energie gekost, inclusief meerdere keren vrij nemen van werk om thuis te blijven voor afspraken. Ondanks dat het om een garantiegeval gaat, werkt Auping naar onze mening onvoldoende mee aan een structurele oplossing. De enige aangeboden oplossing is de aanschaf van een nieuw bed, waarvoor wij zelf moeten bijbetalen — weliswaar met korting, maar dat vinden wij geen passende garantieoplossing. Na blijvend contact zoeken is de zaak nu door hen afgedaan want er is geen andere oplossing mogelijk.

Wij ervaren de kwaliteit als buitengewoon ondermaats en zijn zeer teleurgesteld in de service. Op basis van onze ervaring zouden wij Auping zeker niet aanbevelen. Het merk teert op oude roem!

17. april 2026

Svar fra Auping

Dank voor uw feedback. Ondanks uitgebreid contact en meerdere gedane voorstellen hebben wij geen oplossing kunnen bieden die voor u acceptabel was. Er zijn de afgelopen jaren diverse voorstellen gedaan, waarvan u tot onze spijt geen gebruik heeft gemaakt. We respecteren dat dit voor u teleurstellend is en nemen uw feedback mee ter evaluatie van onze dienstverlening.

Auping Klantenservice

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Rugpijn

Vijf jaar geleden een Auping matras en bed gekocht. De eerste weken waren wennen dacht ik. Maar sinds ik de matras een half jaar heb sta ik elke ochtend op met rugpijn. De matras was ook vrij kostelijk dus niet om meteen weer te veranderen.
Ik had beter de reviews gelezen en zou deze matras dus zeker niet aanraden.

5. april 2026

SLECHT BED

Wij hebben een Auping bed ,de matrassen hebben wij al snel vervangen waren type hernia, dan verder : het bed kraakt, hoofdeinde gaat niet omhoog,voeteinde gaat ook niet omhoog,alles doet het niet, gewoon een slecht bed!

10. mars 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv