1. Telefon- og internettjenester

Med over 10 millioner brugere (februar 2025) er Ønskeskyen verdens førende app til ønskelister og Social Shopping. Den gør det muligt for folk at oprette ønskelister, dele inspiration og købe gaver og varer til de bedste priser online. Ønskeskyen gør drømme til virkelighed og får dobbelte gaver, ubrugte gavekort og returneringer til at høre fortiden til. Ønskeskyen er betroet af millioner af brugere på tværs af generationer verden over til at opfylde millioner af ønskelister og hundrede tusinder af ønsker hver eneste dag.

4,0

Bra

1k anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Ideen er god, men ikke helt bra. Dropshipping

Ønskeskyen er en god ide for å ha oversikt på hva kid`en ønsker seg og andre i familen. Liker at man kan reservere og se reservasjon gjort av andre.
Ønskeskyen har en gavegenerator, som ikke er helt kvalitetssikret og mistenker at dette er en automatisk algoritme, uten noe form for menneskelig kvalitetssikring. Fant ut at noe av disse anbefalingene er dropshipping nettbutikker og det er i realtiteten scam. Varslet om noen jeg fant og de lovte å ta tak i det, men ser den aktuelle varen tilbys enda (oslomote.com). Så da har de altså ikke gjort noe med problemet.

17. desember 2025

Hej Roger,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med Ønskeskyen. ☁️

Vi er glade for at høre, at du synes, Ønskeskyen er en god idé til at skabe overblik over ønsker og koordinere reservationer, men vi er selvfølgelig ærgerlige over, at din rapportering af oslomote.com ikke blev håndteret som forventet.

Desværre har vi lavet en beklagelig fejl og fået forsinket blokeringen af oslomote, men disse blokeringer kan sommetider tage lidt tid at få igennem – det er vi virkelig kede af. Når det er sagt, har jeg netop sendt en rykker på webshoppens blokering, så den fremover ikke vil blive foreslået på vores inspirationssider eller i gavegeneratoren, og den vil derfor være fjernet derfra over julen.

Tusind tak for, at du (igen) gjorde os opmærksom på problemet – det hjælper os med at gøre Ønskeskyen bedre og mere tryg for alle brugere.

Skulle der være noget en anden gang, er du altid velkommen til at række ud igen. Ellers ønskes du en rigtig dejlig jul og et godt nytår. 🎄

Ønskende hilsner
Andrea fra Ønskeskyen Support Team

Jeg er glad for Ønskeskyen og det er…

Jeg er glad for Ønskeskyen og det er perfekt man kan reservere ønsker på andres ønskelister.

2. januar 2024

Hej Susanne,

Tusinde tak fordi du har taget dig tid at skrive en anmeldelse af Ønskeskyen. Vi er rigtig glade for at høre om din positive oplevelse med Ønskeskyen, samt at du finder funktionen 'reserver ønske' brugbar.

Vi værdsætter dine positive ord og takker for, at du har valgt at give os fem stjerner!

Med venlig hilsen,
Mathilde // Ønskeskyen kundeservice

R E S E R V E R T

Hei
Hvis man sletter en reservert gave. Kan de andre se på hvem som sletta den reservasjon?

12. oktober 2023

Hej Carolina.
Tak for din anmeldelse.
Andre vil ikke kunne se, hvem der har fjernet reservationen. Du er altid velkommen til at kontakte os på kontakt@onskeskyen.dk, hvor vi sidder klar til at svare på alle henvendelser og spørgsmål om Ønskeskyen. Vi håber at vi i nær fremtid kan gøre os fortjent til mere end én stjerne - derfor hører vi meget gerne yderligere fra dig, på hvordan vi kan forbedre brugeroplevelsen for dig.
Med venlig hilsen,
Ønskeskyen kundeservice

Oplever alt for tit at jeg ikke kan se…

Oplever alt for tit at jeg ikke kan se ønsker både mine egne og delte fra andre. I dag er den helt galt, det må I kunne forbedre!

20. november 2022

Hej Janni,
Det er meget beklageligt, at du har haft problemer med at se dine egne og andres ønsker. I går var det desværre en serverfejl, der var årsag til, at det i et par timer ikke var muligt at tilgå Ønskeskyen, hvilket er meget beklageligt.
Vi er selvfølgelig klar til at hjælpe dig, du er derfor mere end velkommen til kontakte os på kontakt@onskeskyen.dk, hvis du har brug for hjælp.
Camilla, Kundeservice Ønskeskyen

Perfekt!

Perfekt!
Det er virkelig en god hjemmeside/app, hvor jeg kan holde styr på mine egne ønsker og andres ønsker.

17. februar 2022

Hej Camilla,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Vi er rigtig glade for, at du har en god oplevelse med Ønskeskyen :-)

Vi ønsker dig en dejlig weekend.

virker ofte ikke

virker ofte ikke, men når det virker er det en fantastisk app/hjemmeside

21. oktober 2021

Hej Isabella,

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre om din oplevelse!

Hvis du oplever udfordringer med Ønskeskyen sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig på kontakt@onskeskyen.dk.

Kundeservice Ønskeskyen

Genialt site hvis familien er spredt og…

Genialt site hvis familien er spredt og gaver skal koordineres

17. juli 2021

Hej Lars,

Tusind tak for din anmeldelse :-)

Vi er rigtig glade for at høre, at du har en god oplevelse med Ønskeskyen!

Vi ønsker dig en dejlig dag.

Kundeservice Ønskeskyen

Man kan ikke slette en reservation.

13. desember 2020

Hej Mikkel,

Tak for din anmeldelse og feedback på vores tjeneste.

Man kan godt slette sin reservation.

Hvis du klikker ind på ønsket, som du har reserveret, vil der komme en gul knap frem, hvor der står "slet reservering" :-)

Jeg håber, at dette afhjælper dit problem. Hvis det ikke er tilfældet, må du meget gerne sende os en mail på kontakt@onskeskyen.dk. Så vil vi rigtig gerne se nærmere på det.

Kundeservice Ønskeskyen

Pris på vare i ønskeskyen og hos forhandler

Når man ser prisen på en vare i ønskeskyen er det ikke den samme pris som fremkommer når man bruger linket til forretningen. Der er en forskel på den konkrete vare på ca.kr 100
Hvad er forklaringen på det?

8. desember 2020

Hej Preben,

Det er ikke Ønskeskyen, som sætter prisen på varen. Når en bruger opretter et ønske, kan det gøres på to måder - enten ved automatisk oprettelse eller ved manuel oprettelse. Når man opretter ønsket automatisk, trækker Ønskeskyen automatisk de oplysninger, der er om varen på det givne tidspunkt. Ved manuel oprettelse indtaster brugeren selv prisen. Hvis prisen er en anden eller ændres på hjemmesiden, ændres den ikke hos Ønskeskyen, da vores tjeneste ikke fungerer dynamisk. Prisen vil forblive dét, som den oprindeligt er indtastet som.

Jeg håber, at det giver mening og beklager forvirringen.

Har du spørgsmål til Ønskeskyen i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os på: kontakt@onskeskyen.dk.

Vi ønsker dig en dejlig dag!

Kundeservice Ønskeskyen

Jeg har mistet alle mine ønsker!

Jeg har mistet alle mine ønsker!? Jeg er 18 og derfor ikke mindreårig? Hvorfor har jeg mistet mine ønsker?

4. juli 2020

Hej Nikita,

Vi er kede af din 2-stjernet anmeldelse.

Vil du kontakte os på "kontakt@ønskeskyen.dk" - så kan vi få en dialog om hvad der er sket og kigge nærmere på netop din situation.

Jeg håber at høre fra dig.

Nadia
Support Ønskeskyen

Super smart!

Super smart til at dele dine ønskesedler med venner og familie. Den sikrer at du ikke får dobbelt gaver (hvis folk altså bruger den korrekt)

16. januar 2019
Vis anmeldelser på alle språk. (1 439 anmeldelser)