Bibob.dk omtaler

Bibob.dk omtaler

Bra
7.9
fra 0 - 10
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
Vurder firma
3387 Trustpilot-omtaler
|
Den siste omtalen ble skrevet for

Vurderinger

Om

trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

det er bare iorden.

Deres net er det bedste jeg har prøvet,er vist telaris"telenor+telia".
Masser af data og hurtig hjælp.
Hilsen en glad bruger.
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Tæt på bondefangeri!

Jeg blev for en god måneds tid siden ringet op af en sælger fra Bibob. Han spurgte mig om jeg kunne tænke mig at prøve deres selskab, og at han kunne tilbyde mig en måneds gratis prøveperiode. Dette takkede jeg nej til, da jeg er godt tilfreds med mit nuværende teleselskab, og jeg ikke ville bøvle med at skulle opsige mit abonnement efter en måned. Sælgeren lovede mig så at han ville sørge for at mit prøveabonnement ville stoppe automatisk efter en måned. Efter et par dage modtog jeg mit nye simkort. Jeg valgte ikke at bruge det, og smed det ud. Nu burde jeg så ikke behøve tænke mere over det, men Jo det kom jeg til. Efter en måned begyndte jeg nu at modtage emails om at min saldo var i minus og jeg skulle indbetale penge. Dette valgte jeg at ignorere da jeg jo var blevet lovet at mit abonnement ville blive opsagt automatisk. Jeg fik de følgende dage flere og flere emails fra bibob, og min negative saldo, på et nummer jeg aldrig har brugt, voksede og voksede. Da jeg endelig fik kontakt til deres kundeservice fik jeg at vide at de først kunne nedlægge mit nummer når jeg havde betalt hvad jeg skyldte! Det fik mig til at kontakte kundeservice telefonisk, her talte jeg med en flink og høflig medarbejder, der kontaktede sælgeren jeg havde talt med. Jeg fik efterfølgende at vide jeg ville blive kontaktet af deres sælger i løbet af 5-10 minutter. Jeg har INTET hørt. Jeg håber blot nu at mit nummer bliver nedlagt, og den negative saldo slettet. Og så forventer jeg faktisk også en undskyldning. Hold Jer i agt for hvad deres sælgere lover!!!

Efter flere henvendelser til kundeservice er mit nummer nu nedlagt og den negative saldo slettet. Derfor rettes der nu til to stjerner
Bibob A/S

Svar fra Bibob A/S

Hej Lars

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at læse, at det skulle være så omstændeligt at få standset dit prøveabonnement hos os. Jeg har tjekket op på sagen i vores log og kan se, at vores sælger har forsøgt flere gange at få fat i dig uden held.

Jeg beklager, at vi har taget fejl af hinanden i kommunikationen og har selvfølgelig krediteret det skyldige beløb, da du jo ikke har haft noget forbrug på nummeret. Hvis du hører noget fra os angående nummeret igen, må du meget gerne kontakte os igen, så vi kan få det rettet.

Mvh.
Christian, Kundeservice
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Chikane på det groveste!

Modtog 25. marts 2014 hvad der skulle/burde være en ny iPhone 5S købt hos Bibob til 4.600kr.. Jeg mærker dog hurtigt at den taber voldsomt hurtigt batteri (mere end normalt, da jeg har haft alle iPhone -modeller) og ser til min skræk i menuen på iPhonen, at de totale antal timer der er talt i, ligger over 1800!!! Jeg kontakter både Bibob på Facebook og pr. tlf., hvor en kundeservice-medarbejder tager fat i Klageafd. (jeg må ikke selv tale med dem?!?) og det bliver aftalt at jeg blot kan returnere mobiltelefonen og benytte mig af de 14 dages fortrydelsesret. Jeg får tilsendt en elektronisk portolabel af Bibob til returneringen og går på posthuset med det samme. Vedlagt selvfølgelig en skrivelse omkring at jeg ønsker at benytte mig af fortrydelsesretten, samt en skrivelse om hvad der er galt med mobiltelefonen, så den ikke gensælges IGEN!!!
Så i dag, fredag d.4. april, modtager jeg flg. mail fra Bibob;
-------
Hej Nadia Bøgelund Schulz,
Angående at der står 1800 timer som telefonen har været brugt i.
Vi har d.d. været i kontakt med Apple, der fortæller at når man synkroniserer telefonen med iTunes og gendanner telefonen fra en tidligere sikkerhedskopi, så overføres disse data. Dvs de 1800 timer ligger i selve sikkerhedskopien og er altså ikke noget der nødvendigvis er "brugt" på telefonen. Derfor sendes telefonen retur d.d.
Besvarer du denne mail, vil vi anmode dig om ikke at slette reference ID'et i emnefeltet. Dette sikre korrekt visitering og derved kortere svartid.
Med venlig hilsen
bibob

Frederik S.
/Kundeservice
-------
Det er jo simpelthen chikane på det groveste!!!

Og jeg har ingen mulighed for at komme igennem pr. telefon og stoppe denne forsendelse, da Bibobs telefoner var lukket, da jeg modtog mailen kl.16:08

Ikke blot modtog jeg en brugt iPhone, dernæst får jeg den returneret EFTER at have sendt den retur efter aftale med Bibobs klageafd. Jeg er meget meget tæt på at gå hele vejen til div. medier med denne absurde sag!!

Nu kan jeg vel så blot vente på at modtage den retur igen, hvorefter jeg kan sende den en gang til med denne skrivelse ...... men hvad nytter det, når Bibobs "kundeservice" -medarbejdere ikke LÆSER hvad der står i det vedlagte skrivelser?

Jeg ønsker at blive ringet op på mobil: 26 22 26 22 af klageafd. der må tage hånd om denne sag nu!

Afslutningsvis kan jeg oplyse, at jeg allerede har erhvervet mig en ny iPhone 5S og efter gendannelse af denne, var det totale antal timer selvfølgelig på nul!!! Så det er en lodret løgn at denne Frederiks S. skulle have fået oplyst andet af Apple - hvilket jo heller ikke giver mening overhovedet, at det skulle være sådan!!!

Jeg er fuldstændig ligeglad med hvad Bibob mener om denne iPhone, ny eller ej .... så skrev jeg at det var en FORTRYDELSE AF KØB. Hvad er der at misforstå her?!?

Christ!!!!!!
Bibob A/S

Svar fra Bibob A/S

Hej Nadia

Vores klageansvarlige har netop sendt dig en mail med information om løsningen på din sag. Som det også fremgår af mailen, er det naturligvis en fejl fra vores side, at vi overså, at du havde ønsket at benytte din 14 dages fortrydelsesret. Vi har nu refunderet hele beløbet til dit betalingskort.

Mvh.
Christian, Kundeservice
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Har fungeret upåklageligt fra dag ét.

Har kun oplevet, at de holder hvad de lover. Stærkt netværk og dejligt med 4G til 3G-pris.
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Stærkeste Netværk, Bedste Behandling

Jeg har aldrig problemer med netværket hos BiBoB, som kører over Telenor, især ikke efter de mange forbedringer over det sidste års tid. Det er klart det bedste inden for landets grænser! Min kæreste og jeg er desuden allerede blevet belønnet for vores korte tid i selskabet og mødes altid med en venlig og professionel tone ved kontakt. Kan varmt anbefales!
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Billig, og alligevel super god og hurtig service

Jeg har nu kun været kunde hos Bibob i ca. 3 md. og allerede blevet opgraderet med 5 GB data. Jeg har dog ikke brug for det, men en fin gestus...
Jeg har fra dag 1 haft en følelse af at de tager sig godt af deres kunder og giver sig god tid til at hjælpe når man ringer til kundeservice. Jeg vil have givet 5 stjerner, men synes alligevel der er plads til ét abn. mere for at fuldende sortimentet. Nærmere bestemt et abn med fri tale og med mindre data til lidt billigere penge!! Og måske også genindføre køb af mobiltelefoner på afdrag, ligesom stort set alle de andre udbydere...
Dækningen er også ret god. Har næsten ikke haft udfald! Egentlig sjovt at tænke på, da de bruger Telenors net, og jeg skiftede fra Telenor med oplevelsen af at det skete ret ofte, mens jeg var kunde direkte hos dem!!!??
Bibob A/S

Svar fra Bibob A/S

Hej Sazo,

Tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre du kan lide vores lave priser og vores service.
Jeg vil gerne gå videre med dit forslag til afdelingen som sidder med udviklingen af vores pakker.

Mvh. Katja S. Kundeservice.
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Markedets billigste og bedste udbyder. Punktum.

Bibob er uden tvivl den bedste udbyder jeg nogensinde har prøvet. Ja, engang i mellem begår i fejl ligesom mange andre, men forskellen ligger i at i ALTID retter op på det. I har det bedste kundeservice og i har givet udtrykket "kunden har altid ret" en helt ny betydning. Har været kunde hos jer i flere år og har altid betalt 100 kr om måneden. I bliver ved med at belønne mig som kunde således at min standard pakke er vokset. Det hele er nemt, overskueligt og man har altid et overblik. Bibob kan varmt anbefales.
Bibob A/S

Svar fra Bibob A/S

Hej Denys,

Tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre du har været kunde i mange år, og at du er tilfreds med de services og tilbud som vi giver dig.
Vi ser frem til at kunne glæde dig i fremtiden.

Mvh. Katja S. / Kundeservice
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Arrogant behandling

Jeg har været kunde hos bibob i årevis og rigtigt gla for dem.
Men efter min profil ved en felj var sendt til inkasso, (min konto havde været i minus i ca en uge) kontaktede jeg kundeservice. Det kunne ikke lige forklares hvorfor, så jeg blev lovet at jeg ville modtage en mail, der forklarede hvorfor.
Denne mail mod tog jeg aldrig, og ligeså fik jeg heller ikke mulighed for at betale min regning, på omkring 150 kr.
Jeg fik kort efter en mail, hvor jeg blev spurgt om jeg var tilfreds med min henvendelse til kundeservice.
Den udfyldte jeg, og skrev en lang kommentar hvor jeg uddybede hvorfor, og at jeg forventede at høre fra dem.
Der går en måneds tid, og jeg ringer til kundeservice igen. Denne gang får jeg at vide, at der er gået alt for lang tid hvor de ikke har hørt fra mig, og derfor vil de ikke åbne for at jeg kan betale hvad jeg skylder dem på normal vis, jeg skal igennem inkasso.
Hvad angår mine henvendelser får jeg at vide at de jo ikke læser de beskeder de får, når de spørger til min tilfredshed. Samt at de ikke kan se at jeg har logget ind adskillige gange for at betale min regning. Intet af det er derfor 'gyldigt' i deres verden.
Derfor må jeg skrive en klage til dem.

Jeg endte med at betale inkassoen på ialt 900 kr mere end jeg egentlig skyldte dem, og har forladt dette telefonselskab for aldrig at vende tilbage.
Bibob A/S

Svar fra Bibob A/S

Hej Jeppe,

Tak for din anmeldelse.

Hos Bibob er det muligt at have en negativ saldo på op til -200 kr. i op til fem dage, uden at det medfører gebyrer eller spærring af trafik på nummeret.

I disse tilfælde sender vi påmindelser pr. mail og SMS og giver mulighed for at få indbetalt, inden der tilskrives gebyrer eller sagen i yderste fald overdrages til inkasso.

Vi sender under ingen omstændigheder sager til inkasso efter en uge, og det har heller ikke været tilfældet i din sag.

Jeg vil meget gerne redegøre for sagens forløb og for hvilke påmindelser, vi har sendt til dig, hvis du vil sende mig en mail på trustpilot@bibob.dk.

Hvad angår din kommentar i vores spørgeskema, vil jeg forsikre dig om, at alle besvarelser bliver læst og taget med i evalueringen af vores service.

Dog ender besvarelserne et andet sted end henvendelserne til Kundeservice, og derfor kan vi ikke garantere et svar, hvis man skriver til en konkret sag i spørgeskemaet.

Mvh. Katja S. /Kundeservice
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Hvordan ???

Hvordan får man lige 2GB, som ny kunde
Bibob A/S

Svar fra Bibob A/S

Hej Esben,

Tak for din anmeldelse.

Det er ikke alle pakker der bliver opgraderet med 2GB kampagnen.
For at hjælpe dig bedst muligt skal vi bruge det nummer som din henvendelse drejer sig om, og så undersøger vi det nærmere. Du kan sende det til: trustpilot@bibob.dk sammen med din henvendelse.

Mvh: Katja S. /kundeservice
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Over forventning

Har været kunde siden d.19-03-14 og får fra i dag 2GB ekstra data om måneden. Det kalder jeg service og kundepleje! Skiftet til Bibob gik smertefrit, om end Call Me mener de skal holde på deres kunder i 30 dage efter en opsigelse.
Har kun ros til Bibob for deres service, priser og deres dækning!
Bibob A/S

Svar fra Bibob A/S

Hej Claus,

Tak fordi du har brugt tid på at give os en anmeldelse her på trustpilot.

Vi er glade for at høre du er tilfredse med vores priser og service, og håber vi kan blive ved med at gøre dig tilfreds fremover.

Mvh. Katja S. /Kundeservice
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
Omtale av bekreftet kunde

Hey. Er helt OK.hele vejen. ;))

Hey.Det er bare i orden. B-)
Bibob A/S

Svar fra Bibob A/S

Hej Sten,

Tak for din anmeldelse og fordi du har brugt tid på at skrive denne. Vi er glade for at høre du er tilfreds.

Mvh. Katja/ Kundeservice
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Sådan skal det gøres.....

Jeg bestilte en iPhone på hjemmesiden til en rigtig god pris og dagen efter modtog jeg PIN og PUK kode. Den følgende dag kom iPhone'n, leveret til døren af aftenpostbudet fra Postdanmark. Alt i alt en god oplevelse.
Bibob A/S

Svar fra Bibob A/S

Hej Tina,


Tak for din anmeldelse og fordi du har brugt tid på at skrive denne. Vi håber du bliver glad for din nye telefon og at vi fortsat kan blive ved med at yde den service du ønsker.

Mvh. Katja/ Kundeservice
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

CBB/BIBOB kundeservice???? Ikke styr på tingene.

Jeg har forsøgt oprettelse ved Bibob, men det har kun medført forvirring og bøvl (på godt jysk). Og jeg er tilsyneladende ikke overgået til Bibob endnu. Dagen efter tilmelding og overflytning af nummer, modtog jeg en mail, at der desværre var sket en fejl, hvorfor jeg dagen efter valgte at ringe til Bibob. En meget flink medarbejder, fortalte at hun kunne se alt var godkendt, så der skulle ikke være yderligere problemer. Og havde jeg ikke modtaget mit nye sim-kort inden for 5 dage skulle jeg kontakte dem igen.
Dagen efter modtager jeg en mail, at jeg selv kan taste mine betalingsoplysninger for at gennemføre bestillingen. Dette havde jeg så allerede gjort da jeg bestilte nummerflytning.
Dagen efter igen modtog jeg et opkald og en ny mail om at min tilmelding ikke var gået igennem.
Forvirringen bliver total, da en medarbejder fortæller, at han kan se at CBB har trukket til optankning. Og at jeg i 2010 er flyttet fra andet selskab til CBB. Adspurgt hvordan han kan se mit CBB, når det er Bibob jeg ringer til, fortæller han at det er et søsterselskab, hvilket jo er ok. Han beder om mit cpr.nr., men adspurgt om han ikke kan bruge mit ordrenummer hos Bibob, så kan han åbenbart ikke finde det på det system han er inde i. Forvirringen forsætter, da han nu mangler identifikation af mig og beder mig maile en kopi af enten pas, kørekort eller sygesikring. (Forståeligt, grundet adressebeskyttelse), men uforståeligt, da anden medarbejder har fortalt at alt er godkendt!!!).
Forvirringen bliver så fuldstændig total, da jeg dagen efter modtager en mail fra CBB!!!! Om jeg har været tilfreds med den telefoniske kundeservice jeg fik med navngiven person!!! Mig bekendt var det Bibob jeg talte med - med selv samme navngivne person!!!!!!
Absolut ikke godkendt herfra!
Bibob A/S

Svar fra Bibob A/S

Hej Lena,

Tak for din anmeldelse.

Jeg kan godt forstå, at du ikke er tilfreds med det forløb, du har oplevet i forbindelse med din nummerflytning til os. Der kan til tider opstå komplikationer i forbindelse med nummerflytninger, når der er tale om beskyttede adresser, men det burde selvfølgelig være gået nemmere. Jeg beklager, at det ikke var tilfældet.

Jeg kan også godt forstå, at du blev forvirret, da du fejlagtigt blev informeret om, at CBB nu pludselig var involveret. Både Bibob og CBB er en del af Telenor-koncernen, men de tre selskaber holdes adskilt. Derfor er det selvfølgelig beklageligt, at der er blevet "byttet rundt" på selskaberne i dit tilfælde.

Det er heller ikke godt nok, at du har fået modstridende meldinger om, hvorvidt det er nødvendigt at indsende kopi af pas, kørekort eller sygesikring.

Hvis du fortsat er interesseret i at flytte nummeret til Bibob, vil jeg meget gerne hjælpe dig med at få det bragt i orden. Du må meget gerne skrive direkte til mig på trustpilot@bibob.dk, så vil jeg sørge for, at din sag bliver løst med det samme.

Mvh. Katja s./Kundeservice
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Godt

Gode priser, og dækning mange steder

Dækning er dog ikke for god i vestjylland. kollegaer med TDC har ingen problemer indendøre på min arbejdsplads, men her halter det rigtig meget.

Savner rigtig rigtig rigtig meget dobbelsim til min tablet da jeg ikke ønsker flere abonnementer

Ellers ganske tilfreds kunde
Bibob A/S

Svar fra Bibob A/S

Hej Jonas,

Tak for din anmeldelse og fordi du har brugt tid på at skrive denne.
Vi er glade for at høre du generelt er tilfreds med dækning. Der bliver dagligt udviklet på netværket, og forhåbentlig kan vi en dag også dække de steder hvor du færdes i Vestjylland.

Ang. dobbelt SIM, er det ikke noget vi kan tilbyde endnu, men jeg sender din forespørgsel videre til vores afdeling som står for dette.

Mvh. Katja/ Kundeservice
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Fantastisk dækning !

Efter at have prøvet 4-5 andre leverandører, faldt valget på Bibob, grundet deres gode priser/pakker.
- Og jeg har siden overflytning for ca. 6 mdr. siden, ikke fortrudt en eneste gang.
Alt har bare kørt efter bogen - og pengene bliver trukket 1 gang om måneden, og så skal man ikke tænke mere på det.

Dækningen er virkelig god - Ja bedre end jeg havde turdet håbe.
4G dækningen er tilfredsstillende (taget dens udvikling/udbredelse i betragtning) og det er yderst sjældent, jeg ikke har 3G !

Er utrolig glad for mit abonnement og anbefaler dem klart!
Tina synes vurderingen var nyttig
Bibob A/S

Svar fra Bibob A/S

Hej Claus,

Tak for din anmeldelse og fordi du har brugt tid på at skrive denne.
Vi er meget glade for at høre du er tilfredse med vores selskab, og vi håber vi kan blive ved med at gøre dig tilfreds.

Mvh. Katja/ Kundeservice
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Perfekt

God Kundeservice, fornuftige priser på talepakker. God Dækning der hvor jeg befinder mig. Lige et lille opkast til de folk der klager over dårlig dækning, de burde måske tjekke hvilket selvskab der dækker i ens område før man skifter. Jeg er ovenud tilfreds :)
Bibob A/S

Svar fra Bibob A/S

Hej Johnny,

Tak for din anmeldelse og fordi du har brugt tid på at skrive denne.
Vi er glade for at høre du er tilfredse med vores priser og vores dækning.

Mvh. Katja/ Kundeservice
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Ingen problemer ved skift til BIBOB.

Denne anmeldelse knytter sig udelukkende til skiftet fra tidligere mobilselskab til BIBOB.

Jeg fik tilsendt et nyt simkort i god tid, og blev løbende informeret om processen. Da dagen for skiftet kom, tænkte jeg "åh nej, det kommer nok ikke til at forløbe uden problemer"... Min første indskydelse blev dog gjort til skamme.

På dagen for skiftet indsatte jeg mit nye simkort, fulgte opsætningen af mms og internet på bibobs hjemmeside. Derefter fungerede det hele efter planen, med fuld skrald på 4G netværket, mms og sms samt fint signal.

Endvidere fik jeg tilsendt min kode til WIMP med sms, og dette fungerede også upåklageligt.

Jeg har således kun gode erfaringer med min første tid med BIBOB.
Bibob A/S

Svar fra Bibob A/S

Hej Rasmus,

Tak for din anmeldelse og fordi du har brugt tid på at skrive denne.
Vi er glade for at høre du har været tilfreds med skiftet til Bibob, vi håber vi kan blive ved med at overraske dig positivt.

Mvh. Katja/ Kundeservice
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Super service!

Jeg har nu været kunde hos BiBob i et par år, og selvom der har været nogle få problemer hen af vejen, er det aldrig noget der ikke kan ordnes. Jeg havde i dag et par spørgsmål omkring sim-kort til min nye mobil, så jeg tog telefonen og ringede til kundeservicen, og jeg kan ikke sige andet end at det var en fantastisk oplevelse, super flinke og hurtige! Jeg skulle bruge et nyt sim-kort og BiBob tager normalt et gebyr for dette, men det skulle jeg slet ikke tænke på, de ville sende mig et nyt simkort hurtigst muligt og helt gratis! Det kalder jeg for service!

Jeg siger tak for en super oplevelse og forsæt med jeres gode kundeservice!
Tina synes vurderingen var nyttig
Bibob A/S

Svar fra Bibob A/S

Hej Mia,

Tak for din anmeldelse og fordi du har brugt tid på at skrive denne.
Vi er glade for at høre du har fået en god service og er tilfredse med os.

Mvh. Katja/ Kundeservice
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Danmarks flinkeste kundeservice og selskab

Jeg skiftede i starten af Januar 2014 over til Bibob som kunde. Ligesiden første spadestik med at skifte over er det hele gået meget fint og Bibob har altid været super flinke til at besvare spørgsmål og hjælpe.

Jeg har været godt betjent hver gang jeg har været i telefonen med Bibobs kundeservice(Frederik, mener jeg faktisk jeg har snakket med to gange er en super behagelig person og tale med).

Jeg kan kun anbefale Bibob.
Bibob A/S

Svar fra Bibob A/S

Hej Morten

Det er jeg rigtig glad for, at du har taget dig tid til at dele med os her på Trustpilot. Jeg har givet dine roser videre til Frederik og hans nærmeste leder, så vi også kan huske, hvad vi gør godt.

Tak for din anmeldelse.

Mvh.
Christian, Kundeservice
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Lad vær med at købe telefoner gennem BIBOB!!

Jeg har igennem flere år været kunde ved Bibob, og har også været glad for at være kunde.... Lige indtil nu. Jeg har desværre fået problemer med min telefon, som er købt gennem Bibob. Jeg har i den forbindelse talt med Bibob's kundeservice, som sendte mig videre til Telenor, for at få fikset min telefon.
Her har jeg fået en virkelig ringe behandling, og pt meget frustreret. En af mine kollegaer, har haft nøjagtig samme problem med sin telefon (iPhone 5, hvor batteriet laver alvorlige "drops" - mens du ser på telefonen kan batteriet fx skifte fra 74% og direkte til 41%. Og "normalt" slukker den, når der er et sted mellem 30-60% tilbage). Når jeg læser på nettet, så virker det til at være et kendt problem, og andre iPhone 5-ejere, har fået fikset deres telefoner. Min kollega havde også været mere fornuftig end jeg, så han havde købt den gennem Apple. Han fik løst problemet uden problemer (og endda på under 10 dage og i perioden 20/12-30/12!!) Min telefon er nu inde ved Telenor for anden gang (første gang tog det dem 10 dage om, at nulstille og gendanne min telefon!! - hvilket jeg selvfølgelig allerede selv havde prøvet) - og jeg har netop fået besked om, at jeg vil få min telefon tilbage UDEN at den er blevet fikset. Jeg synes, det mega frustrerende og jeg ville virkelig ønske jeg aldrig havde købt min telefon gennem jer, når servicen er så elendig! (og til information - så skal I måske vælge en anden "samarbejdspartner", da de meget ihærdigt prøvede at hverve mig som kunde, da jeg henvendte mig)
Bibob A/S

Svar fra Bibob A/S

Hej Anne

Tak for din anmeldelse.

Vi er nødt til at sikre os, at den fejl, du beskriver på telefonen, også er reklamationsberettiget. Derudover er det afgørende for sagens forløb, teknikerne kan finde den samme fejl, der er beskrevet

Derfor har telefonen været til reparation to gange, og jeg kan forstå på sagen, at du har fået telefonen ombyttet efter andet reparationsforsøg, hvor det lykkedes teknikerne at genskabe fejlen.

Mvh.
Christian, Bibob Kundeservice

Bibob Mobil

Bibob kundeservice

Vi vil være din smartphones bedste ven. Så vi står klar til at hjælpe dig med gode råd og svar på dine spørgsmål.

 1. Find svar på dine spørgsmål på
  www.bibob.dk/bibob-hjaelp

 2. Skriv til vores kundeservice
  Send en email

 3. Skriv til os på Facebook
  www.facebook.com/Bibobmobil

 4. Ring til os:
  4355 5555 Hjælp til din aftale.
  4355 5500 Teknisk hjælp.


DK's stærkeste netværk

DK's stærkeste netværk

Vi bruger Telenors netværk. Her er kvaliteten og stabiliteten blevet bedre og bedre. I dag oplever 93% af vores kunder en fremragende signalstyrke på deres mobil og mobilt bredbånd. Vores kunder kan gennemføre 99% af deres samtaler uden udfald.


Se driftstatus

Besøk Bibob.dk

Kontaktoplysninger

Skriv til: support@bibob.dk
Ring oss på: 43 55 55 55
Vi finns her: Frederikskaj 8
2450 København
Danmark

Kategori

Mobilt bredbånd

Mobilselskaper

Trustpilots forpliktelser

Trustpilot gjør sitt ytterste for å gjøre handling på internett til en så god opplevelse som mulig for alle, noe som betyr at vi anstrenger oss hardt for å luke ut falske omtaler. Les mer her.

Om du mistenker at en omtale på din firmaprofil er falsk, ønsker vi å vite det. Vennligst kontakt Trustpilot her.

Trustpilot abonnent

Dette firmaet abonnerer på Trustpilot Business Services.Les mer om våre tjenester her.

Ingen firmaer kan slette eller sensurere anmeldelser.